tolka11 17.02.09, 15:50 Takimi niespodziankami to się trzeba dzielić głosno i radosnie Chyba, ze cos przegapiłam i juz się dzieliłaś? w każdym bądź razie GRATULACJE!!! Donoszonego, obrzydliwie tłustego malucha mama: Judyty 40Hbd, Miłosza 28Hbd, Sary 33/34Hbd i ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agajedi Re: Agajedi 17.02.09, 15:55 No to się dzielę. Jestem w 4-tym miesiącu ciąży. Termin na sierpień )tak samo jak z Marysią. Nie planowałam. Tak wyszło, ale żeby nie było to bardzo się cieszę. Mój Misiek będzie mieć rodzeństwo. Tym razem pessar założyli zanim zaczęło się cokolwiek dziać. Tak profilaktycznie. A teraz siedzę na zwolnieniu, ale umowy mi nie przedłużyli, więc po porodzie jestem bez pracy. Ale co tam, dzieci najważniejsze. A i nie każcie mi rodzić wielkiego "obrzydliwie tłustego malucha". Taki 3000-3200 mi wystarczy Odpowiedz Link
tolka11 Re: Agajedi 17.02.09, 16:08 Eeeeeeeee, co takiego maluszka chcesz?! Toż moja Sara z 33/34Hbd wazyła 3 kg. to dobrze, że jest dobrze a praca? jak nie ta to znajdzie się inna. Odpowiedz Link
pasadena2 Re: Agajedi 17.02.09, 17:05 Dolaczam swoje gratulacje chociaz juz jedne zlozylam w swoim watku Z calego serca zycze Ci zdrowego, donoszonego bobasa A o prace sie nie martw. Mnie tez zwolnili, tyle ze z dniem porodu i po 9 miesiacach po urodzeniu znowu pracuje, chociaz wcale pracy nie szukalam Sama sie znalazla Odpowiedz Link
mimi0080 Re: Agajedi 17.02.09, 17:56 Dziewczyny jak Wy posty czytacie przecież już w wątku "jakie jesteście" szczegółowo Agajedi opisała swoją "obciążoną" sytuację Odpowiedz Link