kubus08 18.05.09, 07:51 Mój mąż po powrocie z trasy zapodał mi takie hasło: "KOchanie, zapomnij o zmywarce.Zmywanie tradycyjne(ręczne) ujędrnia biust.)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agajedi Re: Uśmiech numeru 3 18.05.09, 09:05 O kurcze, to stąd mojemu chłopu urosły cycki. A twój mąż nie wie czy mięsień piwny też rośnie od zmywania, bo to kolejny objaw u mojego m. Bo jak tak to chyba zabronię mu zmywać, hihihi Odpowiedz Link
doroszka Re: Uśmiech numeru 3 18.05.09, 09:18 Hehe Moja odpowiedź byłaby taka, ze uwielbiam jędrny biust u facetów, w związku zeszczym codziennie po pracy będzie miał jeszcze "aerobik" przy zlewozmywaku DDDDDD I to mnie dopiero jest w stanie rozśmieszyć )))) Odpowiedz Link
100ania Re: Uśmiech numeru 3 18.05.09, 09:54 to już wiem, skąd u mnie te ma4rne rozmiary Odpowiedz Link
karro80 Re: Uśmiech numeru 3 18.05.09, 13:33 To niech szanowny małżonek "rzeźbi klatę" Odpowiedz Link
mama-adamka-i-ewy Re: Uśmiech numeru 3 18.05.09, 13:53 Mój małżonek też używał tego argumentu, do momentu aż sam musiał zmywać, bo ja zrobiłam bunt. Po 3 dniach miałam zmywarkę. Odpowiedz Link
lazy_lou Re: Uśmiech numeru 3 18.05.09, 14:52 klamstwo- od urodzenia mam zmywarke a cycki mimo karmienia nadal niezle choc male. Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: Uśmiech numeru 3 18.05.09, 14:58 no to pociesze moje gestpo klata atlety, bo u nas i tak on za naczynia odpowiedzialny. mi skora na reku peka wiec zmywac i tak nie oge, no i nie zgodzil sie na zabranie zmywarki z niemiec do pl. ot taki bagaz podreczny nieco wiekszy... na pewno sie ucieszy... Odpowiedz Link
kubus08 Re: Uśmiech numeru 3 19.05.09, 07:47 No niestety, wg tej "branzowej" gazety (notabene rodem ze stacji benzynowej)Zmywanie ujędrnia TYLKO biust kobiecy.I to chyba prawda, bo mojemu w czasie opieki nad dzieckiem/garami/domem klata nie urosła....Ale tomoże i dobrze, bo i tak wielki jest )) Odpowiedz Link
bartosztomasz Re: Uśmiech numeru 3 19.05.09, 08:54 No to ja musze podesłać linka mojemu Panu bo właśnie mi się zmywarka zepsuła i on się tym nie stresuje a ja pucuje ręcznie naczynia. chyba czas na zmiany. w koncu przyda mu się super klata. Odpowiedz Link
zurawska.barbara Re: Uśmiech numeru 3 19.05.09, 09:44 no to skoro już o mężach to mój ostatnio powalił mnie tekstem: może zacznij sie leczyć z tego ględzenia przedmiesiączkowego bo mam już dość;P Odpowiedz Link
blaszka0662 Re: Uśmiech numeru 3 19.05.09, 09:50 Mój mi zasunął ostatnio filozoficznie: "Wy kobiety to macie jednak przerąbane. 2 tygodnie w miesiącu normalne, a później jesteście przed okresem i okres." Dzięki kuźwa za współczucie Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Uśmiech numeru 3 19.05.09, 10:18 A od prania ręcznego facetom jędrnieją pośladki Odpowiedz Link