19.12.10, 13:22
Chce dodac swoje robotki na fotoformu i juz mi sie to udalo z jednym zdjeciem-najprawdopodobnie przypadkowo.Pomocy ...
Obserwuj wątek
    • erin25 Re: zdjecia 19.12.10, 13:55
      Klikasz przy swoim zdjęciu opcję "Linki do zdjęcia". Pierwsza opcja (pokaże się okienko) - Wklej na forum - duże zdjęcie. Klikasz prawą stroną myszki i wybierasz opcję - Zaznacz wszystko, później Kopiuj i masz już adres swojego zdjęcia w galerii. Adres zdjęcia możesz wkleić do notatnika (później na FF). Na FF piszesz nowy wątek i dodajesz zdjęcie. Też, gdy założysz wątek i napiszesz powinnaś zobaczyć opcję - dodaj zdjęcie (z galerii lub komputera) - klikasz właściwe zdjęcie i już jest. Nie pamiętam, ale możliwe, że będzie opcja zapisu lub coś podobnego - tu się domyślisz (raczej jest prosto; jeśli prawidłowo, to będzie opis, że wiadomość została automatycznie opublikowana). Do galerii zdjęcia dodajesz na podobnej zasadzie; gdy jesteś zalogowana klikasz Zdjęcia, masz opcję Dodaj zdjęcia.
      W galerii masz jeszcze 2 zdjęcia. Skopiowałam linki, ale wklejając ich adresy w tym poście, pokazują się Twoje zdjęcia (jeśli nie dasz rady, to mogę wysłać pocztą).

• krymistado Re: zdjecia 19.12.10, 15:34
        Dziekuje Ci serdecznie ,sprobuje zrobic jak poradzilas.Tylko troche pozniej .
        • erin25 Re: zdjecia 22.12.10, 14:19
          Nie wyszło dodawanie zdjęć?
          Ten pierwszy przykład dodawania zdjęć pokażę na przykładzie zdjęcia z mojej galerii:

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/aa/cb/zhpz/bjbcdpn63itLnAYMRX.jpg

Klikasz Linki do zdjęcia (widać to miejsce na moim foto), zaznaczasz to, co na foto w kolorze niebieskim.
          Łatwiej według tego drugiego opisu.
          • krymistado Re: zdjecia 22.12.10, 17:54
            Dziekuje ,zrobie to tylko teraz nie mam tyle czasu-a troch musze posiedziec przed komp.
            jeszcze raz dziekuje za porady
            pozdrawiam serdecznie Krystyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka