m_constance 09.02.13, 15:04 Dzielę się tym co znalazłam Piękna kolekcja botanicalknits.com/patterns.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Botanical Knits 09.02.13, 21:31 zaiste, przepiękną jest - a szukałam czegoś podobnego niedawno Odpowiedz Link
adamala Re: Botanical Knits 06.03.13, 10:04 Szkoda, że nie można kupić pojedynczych wzorów. Trzeba wydać 18$, czyli około 60 zł, a wykorzysta się być może jeden-dwa opisy. No, może ciut więcej. Papierowa wersja droższa i dochodzą jeszcze koszty przesyłki. Odpowiedz Link
m_constance Re: Botanical Knits 06.03.13, 10:39 Racja- szkoda, że nie można kupować osobno, ale osobno też pewnie od wzoru wyszłoby drożej. Mi na szczęście podoba się prawie wszystko, więc 60 zł na 12 wzorów mi się opłacało wydać Pozdrawiam. Odpowiedz Link
adamala Re: Botanical Knits 06.03.13, 10:56 A ja przelałam już środki na PayPal i się zastanawiam, bo wykorzystam "góra" 3 wzory, czyli wyjdzie po 20 zł. Trochę drogo! 12 wzorów nigdy nie wykorzystam. Ale.....się zastanawiam. Odpowiedz Link
adamala Re: Botanical Knits 06.03.13, 11:42 Mam natomiast Coastal Knits i mogę się z kimś wymienić na w/w. Odpowiedz Link
althea35 Re: Botanical Knits 06.03.13, 15:49 JEsli chodzi wam o wzory calych wyrobow to moze i fajne... ale jesli chodzi wam o same wzory azurow to chyba wiekszosc mozna znalezc tutaj. Odpowiedz Link
m_constance Re: Botanical Knits 06.03.13, 17:42 adamala na moim blogu z fotografią znajdziesz maila do mnie, napisz Myślę, że taka jednoosobowa wymianka to żadna zbrodnia Odpowiedz Link
m_constance Re: Botanical Knits 06.03.13, 18:27 W zasadzie to się zastanawiam, jak to jest? Daleko mi do kradzieży, rozpowszechniania, niekupowania- ściągania. Ale przykładowo jeśli kupię taki wzór to wolno mi podzielić się nim z jakąś znajomą, przyjaciółką? Tak jak z książką, którą komuś pożyczę albo płytę, którą zgram komuś do posłuchania. Znacie się na tym? Odpowiedz Link
adamala Re: Botanical Knits 06.03.13, 19:13 Zbrodnia, pewnie nie, ale....... Napisałam już do Ciebie. Odpowiedz Link