Dodaj do ulubionych

Botanical Knits

09.02.13, 15:04
Dzielę się tym co znalazłamsmile Piękna kolekcja botanicalknits.com/patterns.php
Obserwuj wątek
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Botanical Knits 09.02.13, 21:31
      zaiste, przepiękną jest - a szukałam czegoś podobnego niedawno smile
      • adamala Re: Botanical Knits 06.03.13, 10:04
        Szkoda, że nie można kupić pojedynczych wzorów. Trzeba wydać 18$, czyli około 60 zł, a wykorzysta się być może jeden-dwa opisy. No, może ciut więcej. Papierowa wersja droższa i dochodzą jeszcze koszty przesyłki.
        • m_constance Re: Botanical Knits 06.03.13, 10:39
          Racja- szkoda, że nie można kupować osobno, ale osobno też pewnie od wzoru wyszłoby drożej. Mi na szczęście podoba się prawie wszystko, więc 60 zł na 12 wzorów mi się opłacało wydaćsmile
          Pozdrawiam.
          • adamala Re: Botanical Knits 06.03.13, 10:56
            A ja przelałam już środki na PayPal i się zastanawiam, bo wykorzystam "góra" 3 wzory, czyli wyjdzie po 20 zł. Trochę drogo! 12 wzorów nigdy nie wykorzystam. Ale.....się zastanawiam.
    • adamala Re: Botanical Knits 06.03.13, 11:42
      Mam natomiast Coastal Knits i mogę się z kimś wymienić na w/w.
      • althea35 Re: Botanical Knits 06.03.13, 15:49
        JEsli chodzi wam o wzory calych wyrobow to moze i fajne... ale jesli chodzi wam o same wzory azurow to chyba wiekszosc mozna znalezc tutaj.
      • m_constance Re: Botanical Knits 06.03.13, 17:42
        adamala na moim blogu z fotografią znajdziesz maila do mnie, napiszsmile Myślę, że taka jednoosobowa wymianka to żadna zbrodnia
        • m_constance Re: Botanical Knits 06.03.13, 18:27
          W zasadzie to się zastanawiam, jak to jest? Daleko mi do kradzieży, rozpowszechniania, niekupowania- ściągania. Ale przykładowo jeśli kupię taki wzór to wolno mi podzielić się nim z jakąś znajomą, przyjaciółką? Tak jak z książką, którą komuś pożyczę albo płytę, którą zgram komuś do posłuchania. Znacie się na tym?
        • adamala Re: Botanical Knits 06.03.13, 19:13
          Zbrodnia, pewnie nie, ale.......
          Napisałam już do Ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka