Dodaj do ulubionych

Habemus Papam:)))

19.04.05, 18:38
smile))
Zaraz się dowiemy, kim jestsmile
Obserwuj wątek
    • eirenne Re: Habemus Papam:))) 19.04.05, 18:59
      Joseph Ratzinger, Ojciec Święty Benedykt XVI.
      Dziś możemy się cieszyćsmile
      • maksi Re: Habemus Papam:))) 19.04.05, 20:51
        nareszcie smile))
        najgorsze jest bezkrólewie, teraz przynajmniej wiemy w która strone Kościół
        zamierza podążać na kolejne lata
    • mysza36 Re: Habemus Papam:))) 19.04.05, 22:07
      Ja się też cieszę,ale jednak gdzieś głęboko w sercu czuję smutek.Takiego jak
      nasz Jan Paweł II chyba już nie będzie...
      • ilonek-71 Re: Habemus Papam:))) 20.04.05, 07:24
        Czuję to samo................mimo wszystko smutek. Postanowiłam,że następną
        robótką będzie obraz Jana Pawła II krzyżykami;niech tylko skończę to, co
        zaczęłam.Ilona.
        • eirenne Re: Habemus Papam:))) 20.04.05, 11:22
          Oj, dziewczyny, nie smućcie się. Przecież następcą Jana Pawła II został jego
          najbliższy współpracownik i przyjaciel. Pewnie nie będzie już tak polsko w
          Watykanie- ale myślę, że smutek z tego powodu naszemu Papieżowi nie bardzo by
          się podobał. Wczoraj, gdy ogłaszali wybór Ratzingera, miałam wrażenie, że oto
          duch JP II wraca do nassmile) A teraz przed nami wielkie zadanie, pokazać, że Jego
          nauki nie poszły w las. Wcześniej mogliśmy byc bierni. Dziś trzeba zdać egzamin
          z tego, co do nas dotarłosmile
          Widziałyście, jak Ratzinger się uśmiechał? Przed nim jest również trudne
          zadanie, będzie wciąż porównywany do poprzednika... Ale on z pokorą przyjął
          wybór i z ufnością. Nie będzie nam z nim źlesmile
    • wojkam5 Re: Habemus Papam:))) 21.04.05, 09:11
      ale dziwnie się patrzy na te białe szaty na innej osobie prawda? Kamila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka