30.05.12, 20:32
Witam potrzebuję namiary na dobrego dietetyka. Bardzo bym również prosiła o opinie o osobie którą będziecie polecali.
Z góry serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • dilbi Re: dietetyk 31.05.12, 08:11
      Sama szukałam - idę dopiero, więc moge coś wiecej napisać po wizycie do Olgi Paluchowskiej - Święckiej.
      Opinie ma niezłe.
      • nadzieja1122 Re: dietetyk 01.06.12, 15:29
        Dzieki jak byś mogła cos napisać po wizycie to była bym wdzięczna
        • litlleblack Re: dietetyk 13.06.12, 23:48
          Witam, mogę podać namiary na dobrą dietetyczkę, ale z Warszawy (okolice Metra Wilanowska). Polecam z czystym sumieniem. Jakieś 2 lata temu byłam na diecie (pysznej, niegłodowej, ale konsekwentnej) schudłam ile chciałam (ok. 20 kg) i waga nadal się trzyma, bez efektu jojo, a samopoczucie wreszcie dobre po tylu latach głodówek, diet i innych bezsensownych zabiegów. Co ważne, nie były to potrawy "wydziwone", zdarza się, że wracam do tych przepisów rownież nie będąc na diecie. Moje znajome również korzystały i efekty mają satysfakcjonujące. W razie potrzeby na konkretne namiary na tą panią można pisać na maila litlleblack@gazeta.pl
    • zuzia083 Re: dietetyk 03.07.12, 09:52
      dietetykiem do którego chodzę juz bardzo długo i jest bardzo skuteczny to Pani aneta z poradni halsa schudłam juz 25kg dieta jest pyszna i łatwa a Pani aneta zawsze uśmiechnięta i kompetentna moja koleżanka tez do niej chodzi i jest bardzo zadowolona
    • nadzieja1122 Re: dietetyk 03.11.13, 12:52
      Może jakieś nowe propozycje?
      • patsik Re: dietetyk 03.11.13, 22:54
        Nadzieja, a wypróbowałaś podane propozycje? Z ciekawości pytam, bo od maja trochę czasu minęło .... :)
        • nadzieja1122 Re: dietetyk 04.11.13, 07:03
          Niestety na Warszawę jeździć nie mogę-czas, ale próbowałam swoich sił niestety bez większych rezultatów, teraz chciałam zacząć od nowa tym bardziej że teraz zerwałam z nałogiem:) i muszę chyba jednak udać się do profesjonalisty.
          • litlleblack Re: dietetyk 05.11.13, 23:06
            Ja tak w kwestii braku czasu... Do dietetyka nie chodzi się codziennie ;) W przypadku dietetyczki do której ja chadzałam jakiś czas temu, to na samym początku wizyty miały miejsce co 2 tygodnie, a po jakimś czasie raz w miesiącu. Cała "kuracja" trwała około 5-6 miesięcy, ale to kwestia indywidualna. Pozdrawiam i życzę sukcesów na drodze do zmiany nawyków żywieniowych na zdrowe.
            • ali-cjaa Re: dietetyk 20.12.13, 21:28
              ja korzystałam z porad dietetyczki w formie online. Bo mieszkam na wsi i nie miałam możliwości dojechać. Dostałam namiar od znajomego, który schudł z tą panią prawie 20 kg. Jesli chcesz to się do niej odezwij dieta.wawa@gmail.com
              • nadzieja1122 Re: dietetyk 27.12.13, 09:18
                Dzięki za namiar , umówiłam się na wizytę w NH( z polecenia ) zobaczymy, jak nie będzie efektów spróbuje tam.
                A mogłabyś mi przybliżyć koszty i jak to się odbywa .
                Z góry dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka