kugliczka Re: Truskawkowy wątek! 21.06.05, 18:56 o to bardzo pyszny wątek i na czasie:) zacznijmy od podstaw: -a po ile dzisiaj truskawki? Odpowiedz Link
kubek Senga sengana 2zł 21.06.05, 19:01 A te inne też 2zł, po południu jak kupowałem to już 1,5!!! Kto to zbiera i za ile? Trzeba te pyszności jeść na potęgę!!! A znacie jakieś przepisy truskawkowe? Ja znam tylko na drinki:( A teraz to bym coś zjadł! Odpowiedz Link
francesca12 Re: Senga sengana 2zł 21.06.05, 19:06 Truskawki: hmmm uwielbiam :)))) A przepisy: ojej, można robić pyszne ciasta, desery, jednak chyba najbardziej lubię zwyczajne rozgniecione truskawki z cukrem i śmietaną lub jogurtem :))) Zapach truskawek to zapach mojego dzieciństwa: w ogródku rosło wtedy tyyyyyle truskawek !! Odpowiedz Link
kugliczka Re: Senga sengana 2zł 21.06.05, 19:13 codziennie rano w pracy rozpoczyna się dzień od wymienienia informacji na temat ceny i stopnia słodkości dzisiejszych truskawek:) mniam mniam tobie też brzuś pęka od nadmiaru truskawek? a jakie drinki? Odpowiedz Link
krtysia Re: na Margarite truskawkową! super mocna! 21.06.05, 19:42 wlasnie zjadlam prawie ,,,kilo....pychotka Odpowiedz Link
francesca12 Re: na Margarite truskawkową! super mocna! 21.06.05, 19:44 Kubeczku, przepis na margaritę bitte :)) f. Odpowiedz Link
kubek Margarita 22.06.05, 12:56 szklaneczka tequili (lub innego alkoholu np. żubrówki) 3 łyżki soku malinowego lub truskawkowego Dwie garści odszypułkowanych:) truskawek Pięć kostek lodu Wszystko z miksować i pić Odpowiedz Link
francesca12 Re: Margarita :) 22.06.05, 14:27 Dzięki za przepis :) Zapowiada się smakowicie. A Ty chyba żeś się wczoraj chyba spił tą margaritą, bo dopiero teraz odpowiedź :P :P Odpowiedz Link
kubek Na Wiatracznej jest cukiernia! 22.06.05, 15:05 A tam najlepsza na świecie rolada z bitą śmietaną i oczywiście truskawkami! Odpowiedz Link
kubek Kugliczko dopiero teraz się dopatrzyłem!!! :) 22.06.05, 15:12 Tak mój bęben wygląda po kilogramie truskawkowej rozkoszy jak olbrzymi pagórek i w dodatku guzik z pępka zawsze muszę następnego dnia na nowo przyszyć! Odpowiedz Link
kubek O chyba czas czerressnii się zzzbliżą !!! 05.07.05, 21:03 Chyba trzeba będzie jakiś cherry wątek założyć? Odpowiedz Link
sobiepanna Re: O chyba czas czerressnii się zzzbliżą !!! 05.07.05, 21:12 Co tam czeraśnie, kiedy jest już fasolka szparagowa i... kukurydza :))))) Odpowiedz Link
francesca12 Re: O chyba czas czerressnii się zzzbliżą !!! 05.07.05, 21:17 U mnie już był, juz nawet miałam cherry-zatrucie :((( Ale uwielbiam czereśnie :)) Odpowiedz Link