IP: *.cec.eu.int 06.01.04, 14:40
czy ktoś coś wie na temat tej szkoły? Który ośrodek wybrać - w Śródmieściu
czy na Targowej? Czy ktoś zna tam jakichś dobrych instruktorów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Irena IMOLA ? uwazam ze tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:21
      Ja chodzilam do Imoli, na Pradze. Egzamin zdałam za pierwszy razem. Jesli
      chcesz namiar na instruktora z ktorym jezdzilam podaj priv.
      • Gość: Ania Re: IMOLA-do Ireny IP: 57.66.193.* 13.01.04, 08:55
        Bardzo prosze o podanie instruktora z którym jezdzilas.
        Moj numer telefonu 0601 334 761-prosze o sms z nazwiskiem albo o telefon
        wieczorem 822 66 18. Albo podaj jakies swoje namiary to zadzwonie.

pozdrawiam,

Ania
        • Gość: miły Re: IMOLA-do Ireny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.04, 21:35
          KICHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: aga Re: IMOLA ? uwazam ze tak IP: 217.153.179.* 15.01.04, 14:32
        ja wlsanie chce sie zapisac na prawo jazdy , czy masz namiary na cierpliwego
        instruktora ktory jezdzi punto,
      • Gość: agusia Re: IMOLA ? uwazam ze tak IP: 217.153.179.* 15.01.04, 14:35
        czy ktos ma namiary na dodrego instruktora (a_mik@o2.pl)
      • Gość: Ika Re: IMOLA ? uwazam ze tak IP: *.nfz.gov.pl / 62.233.196.* 27.02.04, 10:07
        ja również poprosze o namiary na dobrego instruktora z Targowej na maila:
        iwona_kasprzak@poczta.onet.pl. Oby był cierpliwy. Bardzo dziękuję.
      • Gość: Ika_24 Prośba do Ireny IP: *.nfz.gov.pl / 62.233.196.* 27.02.04, 10:08
        ja również poprosze o namiary na dobrego instruktora z Targowej na maila:
        iwona_kasprzak@poczta.onet.pl. Oby był cierpliwy. Bardzo dziękuję. Iwona

• Gość: agnieszka Re: IMOLA ? IP: *.chello.pl 11.01.04, 22:30
      Imola jest OK. Właśnie teraz tam jeżdżę i jest w porządku. Zajęcia teoretyczne
      polecam na Mokotowie, a jazdy i tak są "wspólne" dla wszystkich więc wystarczy
      trafić na dobrego instruktora. Jakby co to mogę polecić jednego, tego z którym
      jeżdżę.
      • Gość: Ania Re: IMOLA ? IP: 57.66.193.* 13.01.04, 13:19
        Prosze Cie o podanie dobrego instruktora w Imoli. Za dwa tygodnie rozpoczne
        jazdy teraz chodze na teorie na Ochocie.

pozdrawiam,
        • Gość: SDSW Re: IMOLA ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 22:35
          Siema, mam zamiar isc na Ochote na nauke po konie stycznia, jak tam jest ?
        • Gość: SDSW Re: IMOLA ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 22:35
          Siema, mam zamiar isc na Ochote na nauke pod koniec stycznia, jak tam jest ?
          • Gość: Nikita Re: IMOLA ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.04, 08:58
            U nich na kursie było spox.Polecam.
          • Gość: Ania Re: IMOLA ? IP: 57.66.193.* 14.01.04, 09:41
            Własnie chodze na teorie na Ochote. Bardzo dobre wykłady, super tłumaczy az
            chce sie chodzic.
            • Gość: zainteresowany Re: IMOLA ? IP: *.chello.pl 21.02.04, 21:36
              Poproszę o trochę szczegółów,które mnie zachęcą..................
    • fios Re: IMOLA ? 02.02.04, 16:22
      to ja tez prosze o namiary na dobrego instruktora w imoli, bede wdzieczna.
      bardzo :D
      • Gość: agnieszka Re: IMOLA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:43
        Jeśli ktoś chce jeździć z dobrym instruktorem w Imoli to polecam Rafała
        Jankowskiego 0 607 341 807
    • Gość: ap77 Re: IMOLA ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 21:51
      Czesc!
      Wlasnie tez wybiore chyba Imole, ale na Zoliborzu. Moze ktos idzie na kurs od
      18.02?
      • Gość: Agnieszka Re: IMOLA ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 19:02
        Tak, ja właśnie się wybieram na ten kurs na Żoliborzu.
      • Gość: ap77 Re: IMOLA ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 21:58
        czesc!
        Ale ja wlsnie zaczelam sie zastanawiac nad kursem w SARBO (po lekturze tego
        forum zreszta),tam jest troche drozej i mialbym gorszy dojazd (na Filarecka
        blizej). Ale tam sie cwiczy w otoczeniu przyszlego egzaminu...:)
        No i juz nie wiem.Jutro tam dzwonie,bo ze stronu internetowej wynika, ze nie ma
        juz chyba miejsc(?)
        • Gość: agnieszka Re: IMOLA ? do ap77 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 10:29
          I co, gdzie się zapisujesz? Sprawdziłam SARBRO, ale to dużo dalej. Kurs od 1.03
          ma wolne miejsca. Jeszcze się zastanawiam.
          • ap77 Re: IMOLA ? do ap77 08.02.04, 17:05
            Hej!
            Tez dzwonilam do Sarbo, ale mi z kolei powiedzieli, ze jeszcze pozniej...Wiec
            raczej Imola, raz kozie smierc, zobaczymy. A tak btw-jak u ciebie wyglada
            wiedza moto.:)? Ja jetsem kompletnie zielona! (patrz moj watekpt jestem
            kompletnym laikiem)
            Ps.W Imoli, z tego co zrozumialma, zapisy sa w dniu rozpoczecia kursu?
    • Gość: Anka Re: IMOLA ? IP: *.acn.waw.pl 18.02.04, 11:24
      w imoli teorię dobrze wytłumaczą, ale jazdy.. zależy na kogo trafisz.. Jeden to
      chyba uczył dla zabicia czasu i rozrywki, a drugi łapał mnie ciągle za rękę na
      kierownicy, i na płaskiej nawierzchni, na światłach gdzie samochód stał jak
      pien zaciagał mi ręczny.. A manewrów tak naprawdę nauczył mnie ktoś z innej
      szkoły.. Warto poszukać kogoś naprawdę dobrego do placu, kogo ktos poleca.
      • maranka Re: IMOLA ? 18.02.04, 20:23
        czy robił ktoś kurs przyśpieszony - sobotnio- niedzielny? jak z jazdami?
        oczywiście w imoli
    • Gość: Kasiulka Re: IMOLA ? IP: 212.244.37.* 19.02.04, 08:59
      No wlasnie, napiszcie cos o tych kursach sobotnio-niedzielnych, da sie
      wysiedziec te 5 godzin?, jak dlugo pozniej sie czeka na jazde?
      • Gość: asia Re: IMOLA ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:17
        da sie wysiedziec.. bez problemu..
        co do jazd.. to wszystko zalezy czy instruktor ma wolny termin..po prostu od razu po zakonczeniu kursu trzeba dzwonic do instruktorow i sie umawiac..
        • Gość: Janko Re: IMOLA ? IP: *.n4u.krakow.pl 25.02.04, 11:03
          IMOLA może byście sobie dali już spokuj z tą tanią i śmieszną reklamą .Przecież
          wszyscy wiedzą ,że sami o sobie piszecie - coraz bardziej się nakręcacie- może
          przeczytajcie sobie co tam o sobie napisaliście...przecież to śmieszne..a niby
          taki poważny ośrodek-kto by pomyślał..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka