Gość: ania IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 08.03.04, 01:32 wiem z eteraz duzo osob robi prawo jazdy prosze was podpowedzcie gdzie najlepiej jakies namiary prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: PRAWO JAZDY - WROCLAW prosze o pomoc!!!!!!!11 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.04, 11:00 ja również proszę o namiary na sprawdzony i dobry ośrodek, słyszałam że teraz wszyscy szaleją z tymi kursami i warto zrobić prawo jazdy. więc, jeśli ktoś zna we Wroclaiwu dobra naukę jazdy, proszę o namiary . dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisza Re: PRAWO JAZDY - WROCLAW prosze o pomoc!!!!!!!11 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.04, 10:31 www.auto.klub.prv.pl/ znajomy polecał chyba tam będę robił. chyba duża szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atraktywna Re: PRAWO JAZDY - WROCLAW prosze o pomoc!!!!!!!11 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.04, 19:09 www.szkolajazdy.pl sama tam chodziłam - miło, większość zdaje za pierwszym( np. ja), góra drugim razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: PRAWO JAZDY - WROCLAW prosze o pomoc!!!!!!!11 IP: *.media4.pl 22.04.04, 20:40 Jest szkoła, nazwy nie pamiętam, gdzie jezdzisz tylko po trasach egzaminacyjnych, pisza tak w reklamie, ja robilem w 4 szkolach i tam polecam naprawde. To jest chyba na ulicy św. Antoniego albo w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś