Dodaj do ulubionych

wrocław-cierpliwy instruktor

IP: *.bestgo.pl 28.09.11, 14:08
witam, szukam instruktora nauki jazdy który mógłby mi poświęcić parę godzin za kółkiem,możecie kogos polecić, kto wszystko dokładnie wytłumaczy i nie będzie sie przy tym wściekał?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: wrocław-cierpliwy instruktor IP: *.play-internet.pl 25.10.11, 14:34
      zdecydowanie polecam p.Pawła albo p.Wiesława z OSK STO we Wrocławiu jak dla mnie mistrzowie :)
    • corelli144 Re: wrocław-cierpliwy instruktor 26.09.16, 13:19
      Na pewno Dawid Regner, instruktor o dużej wiedzy i luźnym, choć stanowczym, podejściu do kursanta. Cierpliwie tłumaczy wszystkie zawirowania ruchu ulicznego, można się dużo nauczyć, ale też pośmiać. Czuć, że bardzo zależy mu na twoim dobrym przygotowaniu do jazdy. Potem zdajesz bezproblemowo, bo wszystko co spotykasz na egzaminie, wcześniej przerabiasz z Dawidem. Wiem, że też często przychodzą do niego osoby, które chcą tylko 'doszlifować' pewne elementy jazdy. Jest ok.
    • dariuskabo Re: wrocław-cierpliwy instruktor 27.09.16, 14:49
      Ktoś może jeszcze kogoś polecić?
    • oskmars Re: wrocław-cierpliwy instruktor 04.02.17, 10:24
      MARS Szczecin - Motocyklowa Szkoła Nauki Jazdy
      Szkolimy MOTOCYKLISTÓW i MOTOROWERZYSTÓW !!!
      Jako jedna z nielicznych szkół w Szczecinie prowadzimy kursy na kategorię AM
      Nasi kursanci zdają egzamin państwowy na tym samym pojeździe, którym uczyli się jeździć ( podstawiamy nasze motocykle na egzamin w WORD Szczecin) dodatkowo w egzaminie uczestniczy instruktor, który wspiera kursanta mentalnie i duchowo co eliminuje „stres egzaminacyjny”

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka