Dodaj do ulubionych

Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warszawie

26.10.11, 21:35
szkoła jazdy skorpion na tarchominie w Warszawie. Porażka i dno. NIE POLECAM. Jest to opinia moja i wielu moich znajomych i sąsiadów z dzielnicy! zajęcia teoretyczne to nudne czytanie książki a praktyczne horror!!! instruktorzy nieprofesjonalni. Szczególnie pan Jan. Robi łaskę i jest obrażony że musi uczyć. Brak kultury, chamstwo i prostactwo. Skutecznie zniechęcił mnie do prowadzenia samochodu. Zrezygnowałam z prawa jazdy na zawsze. W czasie lekcji kilka postojów. a to na pocztę, a to lotka musi puścić a to siku zrobić. Faceci się śmiali ale kobiety były zażenowane bo w celu tego siku nawet się nie oddalił od samochodu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kursantka Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.11.11, 20:59
      Miałam doczynienia z tą firmą (niestety). Kierowca przedstawił się jako właściciel. Na początku wychwalał swoją firmę i śmiał się z innych szkół (np. z Euro-szkoły - mówił: "czy dużo palił?" o instruktorze z konkurencji). Potem przez pierwszą godzinę rozmawiał przez telefon (przeklinając pod nosem), włączył głośno radio i UWAGA kazał mi szybko jechać bo był umówiony na spotkanie. Kazał mi jechać na trzeciego, bo on się spieszy!!! Nie zwracał uwagi na moje prośby o ściszenie radia. Nic mi nie tłumaczył, na skrzyżowaniach w ostatniej chwili mówił mi co mam robić. Nie chciało mu się niczego tłumaczyć, ZMIENIAŁ za mnie biegi!!, skręcał za mnie!!! Kazał przyspieszać przed przejściem i światłami, BO MOŻE zaraz się zmienią. Nie chce mi się pisać o innych "numerach". Wcześniej byłam w kilku szkołach i ta jest B E Z N A D Z I E J N A. Amen...
      • Gość: JustynaZ Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 02:49

Droga kursantko!

Niemam pojęcia czemu nie podałaś swojego imienia. Być może wynika to z lęku przed wyjściem na jaw faktu, że to co napisałaś to stek bzdur. To normalne, że każdy właściciel firmy chwali swoje. Podejrzewam, ze robiłabyś dokładnie to samo. Zapewniam Cię, że żaden z instruktorów nie pali. Skąd to wiem? uczestniczyłam w tym kursie. To są doświadczeni instruktorzy. Godziny jazd specjalnie dopasowują pod klieta. Ani razu nie spotkałam się z sytuacją żeby mój instruktor kazał mi szybko jechać, bo jest umówiony na spotkanie. Bzdura! Skoro jesteś na kursie to skąd wiedziałaś,że jedziesz na trzeciego? Widocznie już raz zabrano Ci prawko za to,że przekroczyłaś punkty karne! Jeżeli chodzi o radio, sama też mogłaś je ściszyć,ale widocznie muzyka Ci sie tak podobała,że już nie zwracałaś uwagi na to,że należy zmienić biegi! Ta firma na rynku funkcjonuje już dobre 15-16 lat. Instruktorzy wiedzą co mają robić, mają doświadczenie z klientami i wiedzą kiedy należy reagować. Może instruktor mówił Ci co masz robić odrazu, a byłaś tak wsłuchana w muzykę z radia,że poprostu nie słyszałaś co mówi i w ostatniej chwili do Ciebie doszło?! To są PROFESJONALIŚCI. A Twoje oskarżenia są bezpodstawne.Byłaś wcześniej w kilku szkołach? Hmm to może pora się zastanowić dlaczego z tamtych zrezygnowałas...? Może to ty jesteś fatalnym kierowcą? Wiesz fatalnej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy... Pozdrawiam.
    • Gość: Irmina Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: 94.75.122.* 05.11.11, 02:24
      Droga Pani Aneto, niestety muszę się nie zgodzić z Pani opinią. Osobiście sama uczestniczyłam w kursie i muszę przyznać, że prowadzący profesjonalnie podszedł do tematu. Zajęcia nie były prowadzone tak jak Pani opisała "czytanie z książki". Prowadzący Pan Waldemar [nie Jan, bo raczej nie prowadzi tego inny facet, co świadczy o tym, że pomyliła Pani szkoły lub w ogóle nie uczestniczyła w tym kursie] wszystko tłumaczył nam z głowy. Jest on doświadczonym prowadzącym i na bieżąco jest z przepisami. Jeżeli chodzi o jazdy to czasami faktycznie potrzebny jest postój ponieważ instruktorzy cały dzień spędzają z kursantami i należy wziąć pod uwagę,że instruktorzy to też ludzie, więc potrzeby fizjologiczne muszą załatwiać. Żaden z instruktorów, z którymi jeździłam nie stroił fochów wręcz przeciwnie - mieli w sobie dużo więcej cierpliwości niż ja sama [wiem co mówię,bo miałam ich kilku]. Zatem proszę na przyszłość się zastanowić po co Pani takie paszkwile tu wrzuca nie mając pojęcia o osobach prowadzących dany kurs. Jeżeli ten wpis powstał tylko po to by wzbudzić sensację to brawo! Udało się Pani. Jeżeli jest Pani z konkurencji - to przykro mi bardzo,ale nie macie szans! To naprawdę świetna szkoła. Egzamin zdałam za pierwszym razem [ i teorię i praktykę]. Dziękuję wam bardzo!
      • Gość: Beata Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.jmdi.pl 05.11.11, 15:47
        Chodziłam na ten kurs razem z dwiema koleżankami. Zajęcia praktyczne miałyśmy z panem janem (to instruktor jazdy nie właściciel). Niestety podzielalmy zdanie pani Anny. Osobnik był wulgarny, niegrzeczny. I mało elasatyczny. Od razu zapowiedział że w soboty i niedziele nie pracuje. Nie polecamy tej szkoły!!!
    • Gość: gwiazda Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.home.aster.pl 06.11.11, 22:48
      Witam, byłam uczestnikiem kursu w szkole scorpion. Jak dla mnie, słysząc opinie o innych szkołach miałam szczęście, świetna organizacja, elastyczność (to, że ktoś nie pracuje w sobotę i niedzielę to nic dziwnego, trzeba odpocząć) a przede wszystkim świetni specjaliści, szczególnie pan Janek. Bardzo dziękuję, egzamin zdałam za pierwszym razem:-))))) polecam
      • Gość: konrad ciostek Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.home.aster.pl 06.11.11, 22:59
        witam, zgadzam się całkowicie, pełen profesjonalizm,instruktorzy jakich mogą pozazdrościć inne szkoły, olbrzymie doświadczenie i umiejętność przekazania wiedzy potrzebnej do zostania dobrym kierowcą. Bardzo celne, praktyczne wskazówki jak zdać egzamin. Jeżeli ktoś nie ma zdolności do jazdy samochodem to i dobry fachowiec nie pomoże, może lepiej jeździć autobusem lub taxi. POLECAM POLECAM!!!!!!!!
    • Gość: Marzena Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.jmdi.pl 08.11.11, 17:39
      Hi, hi. ten wysyp pozytywnych komentarzy jest dość dziwny. Uderz w stół... od razu widać że piszą je pracownicy tej szkoły aby poprawić sobie opinię! Mieszkam na Tarcho od lat. Wielu moich znajomych robiło w tym czasie prawko. Zdolni i mniej zdolni. Ci zdolni też nie byli zachwyceni tą szkołą. Dobry instruktor nauczy każdego, tego mniej zdolnego też. Ale tam do mniej zdolnych nie mają cierpliwości. A w końcu kursant to klient który płaci i wymaga. Więc jeśli ktoś robi łaskę, że uczy to coś jest nie tak.
      • Gość: Dorota Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 09:31
        W drugą stronę też to działa. Negatywne posty piszę konkurencja która nie ma najmniejszych szans w ogóle rywalizować z tą szkołą i w akcie desperacji zniża się do takiego poziomu że objeżdża kogoś w internecie. Bo tak jest najłatwiej.
        Z tym że szkole która działa tyle lat i nadal świetnie prosperuje raczej takie "gó..." nie zaszkodzi ( Przepraszam za wyrażenie :) )
        W naszym kraju niestety jest takie społeczeństwo, które zachowuje się jak przysłowiowy pies ogrodnika - sam nie mam to i innym też nie dam. Nie twierdzę że wszyscy, ale większość.
        A już w takim miejscu jakim jest internet każdy pisze co chce i jeżeli ktoś jest inteligentny to wie jak to wygląda.
        Pozdro!
        • Gość: Magda Popławska Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.jmdi.pl 10.11.11, 23:59
          Żałosne to jest. pies z kulawą nogą nigdy tej szkoły nie pochwalił i nie polecił. Wystarczyło ze jedna biedna kobiecina się pożaliła (pewnie szczerze) i od razu afera. A jeśli kilka osób potwierdziło negatywne opinie to jednak coś w tym jest. Jak tak by tam było cudownie to nikt by złego słowa nie powiedział. A skoro ktoś sie odważył to musi być coś nie tak!!!!
          • Gość: Majka Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.jmdi.pl 11.11.11, 00:52
            Faktycznie te pochlebne opinie są mocno podejrzane! No bo niby po co ktoś kto ukończył kurs, z którego był zadowolony i zdał egzamin miałby wchodzić na stronę szkoły nauki jazdy??? I to właśnie wtedy jak ktoś ją skrytykował. Raczej interesują się tylko ci, którzy szkoły szukają, tak jak teraz ja. I ponieważ mieszkam w tej dzielnicy to szukam szkoły najblizej domu. Dzięki za przestrogę. z tej szkoły na pewno nie skorzystam i przestrzegę moich znajomych. A większość szkół oferuje zajęcia w soboty i dla uczących się i studiujących jest to ważne. A w skorpionie są jak słyszę mało elastyczni.
            • Gość: Dorota Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 12:43
              Ciekawe że "brzydkie" wypowiedzi są z takich samych IP.
            • Gość: Kasia.C Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.01.12, 09:08
              Po co ktoś kto ukończył kurs wchodzi na te strone? Może dlatego że przed zdaniem egzaminu również czytał wszystkie te komentarze i chce się podzielić swoimi poglądami i obserwacjami? Jak myślisz? Przecież nie jest to dyskusja dla tych którzy oblali i mają wyłącznie złe zdanie na temat tej firmy. Prawda?? Bo to by było bez sensu. Powiem tak, ja jestem w trakcie kursu. Tzn. teorię mam za sobą ale jazdy zaczynam od poniedziałku. Wykłady miałam z P.Waldemarem i doprawdy nie zauwazyłam żeby był prostakiem...chamem itp.... Po za tym ktoś tu pisze że rozmawiał przez tel...godzinami. No na moich wykładach jakoś się to nie zdarzało a nawet jesli ktoś zadzwonił to P.Waldemar odbierał mówiąc że nie może teraz rozmawiać bo prowadzi wykłady. Wszystko tłumaczył jasno- ze nawet ja zrozumiałam tę czarną magię jak dla mnie kto kogo kiedy i dlaczego przepuszcza na skrzyżowaniu :) a uwierzcie orłem nie jestem :))) Na jazdy zapisałam się wczoraj i mój instruktor najpierw zapytał mnie kiedy i w jakich godzinach pasuje mi jazda. Zatem czy tezy ze nie przystosowują się instruktorzy do kursanta są prawdziwe????- BZDURA WYSSANA Z PALCA! Kurcze dlaczego polaczkowość nie pozwala wam się pogodzić z tym że jesli nie zdałam/em to widocznie nie umiałam/em czegoś. I nie obrzucam kogoś błotem tylko idę na poprawke. Aha i jeszcze jedno.... znacznie więcej jest Pań negatywnie wyrażających się o tej szkole...może dlatego że jesteście głęboko rozczarowane faktem iż na ładne oczy głęboki dekolt nie zdałyście egzaminów???? Obudźcie się!!! po ile wy macie lat??? Zacznijcie dostrzegać wasze błędy a nie tylko za każde niepowodzenie obrzucacie botem innych... I teraz głęboko wątpię w prawdziwość postów neg. Bo jak to mówią że "człowiek człowiekowi wilkiem " to zapewne konkurencja zrobi dużo żeby przyciągnąć do siebie klienta . Prawda? Po za tym moi drodzy Państwo... na moim kursie, są osoby na szkoleniu które trafiły do tej szkoły bo jego znajomi właśnie tę szkołę polecili. Więc ja ufam tym opinią które ktoś miał odwagę wypowiedzieć w oczy a nie w te które anonimowo "wypluwa" na jakimś forum... anonimowo każdy jest taki odważny.... eh... żegnam i puki co POLECAM SZKOŁĘ SKORPION NA TARCHOMINIE. Po zdaniu lub też nie zdaniu na pewno również się tu wypowiem jak przebiegł mi cały kurs. Pozdrawiam
    • Gość: MagdaM Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.opera-mini.net 02.12.11, 10:51
      Jestem w trakcie kursu w tej szkole.
      Wykłady ciekawe, na pewno nie z książki.
      Jeżdzę z Panem Waldemarem, i na początku dużo pomagał, ale kiedy zaczełam o tym mówić ( proszę mi nie trzymać sprzęgła itp.) to, że tak powiem wyluzował. Pomaga, kiedy musi.
      Czasami zatrzymujemy się bo chce skorzystać z toalety, czy kupić kawę na stacji, ale są to właśnie sytuacje w których ciągle się ćwiczy prawda?wjechać, zatrzymać zaparkować, a potem znowu się włączyć do ruchu...no naprawdę nie widzę problemu
      czas się obudzić - nie ma rzeczy idealnych, a jak ktoś zachowywał się jak cham to co przeszkadzało zatrzymać samochód wysiąść i złożyć skargę u właściciela?

pozdrawiam
      • Gość: ana_75 Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.play-internet.pl 03.01.12, 21:43
        Hmm, zrobiłam kurs w tej szkole, jednak pana Waldemara nie polecam, bo to cham nic więcej, a wybrałam go bo wydawało mi się, że to poważny człowiek( wrażenie na wykładach). Oczywiście krytykował inne szkoły, naśmiewał się jak to jest u innych, jednocześnie podkreślając jaka super jest ta jego szkoła. Potrafił po niezbyt wykonanym manewrze, spytać, gdzie jeszcze brakuje mi wyobraźni. Aż cisnęło mi się na usta, by powiedzieć, że nie popisałam się przy wyborze instruktora. Manewry on pokazywał,( w stylu tak to się robi) a nie tłumaczył, nie udzielał żadnych wskazówek, a wszystko po to, by wyrwać kasę na dodatkowe godziny. Myślałam, że nigdy ich się nie nauczę. Na dodatkowych lekcjach zmieniłam instruktora i wszystko stało się proste. Polecam p.Maćka C. z tej szkoły. P Waldemar nigdy nie pozwolił mi na samodzielność w przeciwieństwie do Maćka. Tak jak ktoś pisał zmienianie biegów, skręcał kierownicą za kursanta. Poza tym, wtedy kiedy uczęszczałam na kurs były w obiegu Toyoty, miał diesla a powinien mieć na benzynę samochód, tak jak jest w samochodzie na egzaminie. Jest znaczna różnica w prowadzeniu samochodu. Ten drugi jest wrażliwszy, często mi gasł a na egzaminie można za to oblać. długo by jeszcze można wymieniać jakim profesjonalista jest p Waldemar.
        • Gość: Patrycja Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: 178.73.49.* 08.02.12, 11:42
          Też jestem po kursie w tej szkole. Jeździłam z p. Janem. Powiem tylko tyle, że na koniec powiedziałam mu, że mam nadzieję, że nigdy więcej go nie spotkam. Ktoś pisał o skardze do właściciela. Ma rację, teraz z perspektywy czasu żałuję, że tego nie zrobiłam. Być może jazdy szkończyła bym w miłej atmosferze i nauczona czegoś. Po kilku jazdach stwierdziłam, że będę puszczała mimo uszu co mówi, chciałam tylko, żeby to się skończyło. Do właściciela nic nie mam.Być może takich "strachliwych" jak ja jest więcej i dlatego nie ma świadomości kogo zatrudnia.
          • Gość: ania Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 23:05
            Mam podobne odczucia co do p. Jana. Chamski, nadąsany, nieprzyjemny. Akurat byłam ta mniej pojętną uczennicą, w połowie kursu jazdy z nim to był jakiś koszmar. Podnosil głos denerwował się jak nie wychodziły mi manewry.. jak sobie o nim pomyslę to wracają nieprzyjemne wspomnienia...
    • Gość: Robert Kat A IP: *.jmdi.pl 15.04.12, 12:37
      Wszystkich przestrzegam przed kursem na kat.A. Nie nauczycie się za wiele i stracicie tylko czas czas i pieniądze na komejne egzaminy lub na doszkalanie w innych szkołach. Prawdę mówiąc to dla mnie była fo na początku fajna przygoda ponieważ nie miałem wcześniej do czynienia z motocyklem, jednak po nabraniu doświadczenia i kilku dodatkowych godzinach w innej szkole mogę powiedzieć że w Skorpionie jest słabo. Co mi się nie podobało:
      - prowadzący szkolenie na placu (p. Konrad - syn właściciela), siedzi w samochodzie lub robi wszystkie inne rzeczy od czasu do czasu rzycając okiem z odległożi ok 50-100 mertów - nie wszystko z takiej odległości można zobaczyć,
      - stosunkowo mało jazd na mieście, ok 5 godzin na 20 (pomimo przejechania na placu 10 godzin i potwierdzenia iż jest w porządku, z kolejnych 10 godzin jazd 5 było po placu manewrowym - nuda)
      - słabe przygotowanie do egzaminu (brak przeszkomenia z innych czynności egzaminacyjnych poza slalomem i "ósemką"),
      - praktycznie brak możliwości szkolenia w sobotę i niedzielę - p. Konrad albo miał szkołę (studia) , albo kurs motorowodny , albo inne ciekawsze czynności na weekend nie biorąc pod uwagę że dla normalnych ludzi pracujących weekendy są najczęściej jedynym wlonym czasem. Widocznie prowadzenie kursów jest tylko dodatkiem a nie podstawową działalnością więc się ją "olewa"

Po pierwszej nieudanej próbie zdania egzaminu i trudności z umówieniem się z p. Konradem na doszkolenie, wybrałem inną szkołę, trafiłem na fajnego instruktora który "zawsze mógł" i naprawdę się wczuwał. Wynik - pozytywny egzamin. Gdybym od razu poszedł do tamtej szkoły byłbym bogatszy o koszt jazd doszkalających oraz koszt kolejnego egzaminy ponieważ przy zaangażowaniu p. Irka nauczyłbym się jeżdzić i za pierwszym razem zdał egzamin.
      to tyle
      • Gość: piotr Re: Kat B IP: *.devs.futuro.pl 03.08.12, 21:44
        PORAŻKA i tyle pozytywy pisze krewny bo zajmuje sie pozycjonowaniem. Wszystkie negatywy prawdziwe i niech wezmą się do uczenia a nie do przeszkadzania. Łapanie za kierownice komentarze i słuchanie radia to standard i jeszcze gadanie przez telefon to norma.
        Płacisz kasę i taka lipa.

Założe jeszcze kilka postów żeby przestrzegać przed tymi ludzmi. Na blogu swoim też napiszę bo to jest totalna porażka.
        Jeszcze jedno plac manewrowy to pobojowisko z dołami jak deszcz popada to lepiej tam nie jechać nie wspominając o fobii prowadzącego że jak burza to go piorun trafii ha ha poprostu hamstwo i buractwo.
        Nie jestem z konkurencji poprostu mam dość takich oszustów co jak się zapisujesz to wszystko cacy a jak przychodzi do konkretów to totalna lipa.

Zastanawiam się nad skargą do Rzecznika Praw konsumentów
        jak ktoś ma ochotę to niech pisze zbierzemy sie w grupę. Nie ma litości dla naciągaczy.
    • Gość: mummmia Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.play-internet.pl 09.08.12, 11:11
      no ja jednej kwestii tu nie rozumiem? skoro ty i twoi znajomi narzekacie na tą szkołę to po co w ogóle się do niej zapisaliście? a jakoś nie chcę mi się wierzyć, że wszyscy zapisaliście się jednocześnie, a jeśli nawet to jest coś takiego jak korzystanie z obiektywnych źródeł - mam tu na myśli strony z rankingami chociażby np. www.autoq.pl - na stronce podana zdawalność, zniżki, ceny itd. i już po samej zdawalności byście się domyślili, że coś jest nie tak! czasami trochę trzeba pomyśleć, a potem nie będzie się narzekać!
      • Gość: asiaka Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.jmdi.pl 07.12.12, 18:10
        Czytając te negatywne komentarze stwierdzam, że konkurencja dla tej szkoły jest ogromna, skoro ktoś wypisuje takie wyssane z palca głupoty. dzięki kilku jazdom w OSK Skorpion nauczyłam się o wiele więcej niż w MODELU z panem Wojtkiem G., który kantuje na godzinach jazdy i w ogóle nie ma przygotowania do nauczania innych w tym temacie. Skorpion to pełen profesjonalizm. Egzamin zdałam dzięki świetnemu podejściu instruktora - Pana Waldemara. polecam wszystkim OSK Skorpion!
        • Gość: Krzysiek M. Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.jmdi.pl 11.12.12, 23:33
          No cóż... Zależy co kto lubi. Może pani/pan o pseudonimie asiaka lubi być masochistą! Pan Waldemar bardzo sympatyczny człowiek, podobały mi się jego zajęcia. Niestety na praktykę trafiłem do pana Janka. Ja przetrwałem, bo już umiałem jeździć, ale moja siostra i jej koleżanka przeżyły traumę. Młodym, wrażliwym i niedoświadczonym dziewczynom, które mają dobre chęci i zapał do nauki, ale nie lubią poniżania i wulgaryzmów - nie polecam. Siostra się zdołowała, stwierdziła, że jest do niczego i nigdy nie będzie jeździć. "wielkie dzięki" panie janku.
          • Gość: Łukasz Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 21:32
            Wczoraj zdałem egzamin za pierwszym razem, jeszcze raz chciałem podziękować z tego miejsca Panu Waldkowi, dzięki któremu za jakieś 2 tygodnie odbiorę moje prawo jazdy
            • Gość: Maciek Kawecki Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.jmdi.pl 07.02.13, 23:50
              Gratulacje Panie Lukaszu. Jest Pan przysłowiowym wyjątkiem od reguły... Niestety słyszałem same niepochlebne opinie o tej szkole. Szczególnie o zajęciach praktycznych!!!
    • Gość: edyta Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza IP: *.jmdi.pl 24.10.13, 18:53
      Nie zgadzam sie z waszymi postami. Nigdy nie mialam takiej sytulacji. Pan Jan bardzo sympatyczny czlowiek i wiele potrafi przekazac wiedzy!! Zajecia teoretyczne wcale nie sa nudne. Jest dużo slajdow i ciekawostek.
      Podczas jazd potrafia duzo wytłumaczyć i nauczyc. Jezeli nie umiesz jezdzc nauczyc cie bezproblemu. Znam ludzi którzy nigdy nie jezdzili samochodami i prawo jazdy pozdawali dzięki tej szkole. Instruktorzy sa wykaflifikowani . Duzo moich znajomych uczylo sie w tej szkole i wszscy byli zadowoleni!!! BARDZO POLECAM!!!!!!!
    • mazuska Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza 23.03.16, 17:36
      Witam,
      Pozwalam sobie dolaczyc do dyskusji... Rozumiem,ze kazdy z nas ma subiejtywne odczucia jesli chodzi o kontakt z drugim czlowiekiem. Ktos kto pisal negatywny komentarz o szkole Scorpion na pewno ma swoje racje. Ja jestem miesiac po zdanym (za pierwszym razem) egzaminu . Moge smialo powiedziec,ze P. Waldek nie tylko ma ogromna wiedze z zakresu ruchu drogowego,ale takze uczy nie do egzaminu. Uczy bezpiecznego, rozsadnego poruszania sie po drodze! Uczy kultury na drodze i radzenia sobie w sytuacjach stresowych. Po zdanym egzaminie od razu wsiadlam za kolko i... Jezdze duzo, nie mam kompleksow na drodze, zwracam uwage na zachowania innych. Zdanie egzaminu nie daje patentu na poruszanie sie po drodze. Tego caly czas trzeba sie uczyc,ale Pan Waldek dal wspanialy poczatek!
      • marek.mickiewicz448 Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza 30.06.22, 11:10
        Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z kursu w szkole jazdy skorpion.
        • bartek.grad Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza 14.07.22, 12:37
          Tak skorpion dla mnie też okazał się najlepszy. Dobra nauka i egzamin zdany za pierwszym podejściem.
          • franciszek.mon Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza 11.08.22, 11:08
            Uwielbiam skorpiona. Spokojna atmosfera i kompetentni instruktorzy.
            • julia.pichnik555 Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza 02.11.22, 10:06
              Jak nauka jazdy to tylko tam. Nie pożałujecie.
              • marcin.milak45 Re: Skorpion szkoła jazdy na Tarchominie w Warsza 30.11.22, 21:05
                Skorpion to fachowa pomoc i porady jeżeli chodzi o zdawanie prawka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka