Dodaj do ulubionych

status sprawy na stronie PWPW

IP: *.open.pl 05.12.11, 09:07
Działa w Waszych przypadkach ta stronka?
Ja egzamin zdałam 24.11. na drugą kategorię. Tymczasem mija już prawie 2 tydzień, a na stonce wciąż nic się nie dzieje. Znajomy zdał 5.11 i jeszcze przed długim weekendem, po niecałym tygodniu już miał, że się drukuje. Po 2 tygodniach od egzaminu miał już do odbioru.
Na stronce PWPW piszą, że jak coś się nie zgadza, to żeby się kontaktować z właściwym urzędem - tzn wydziałem komunikacji czy wordem? Co robić?
Lipa by była jakby zgubili gdzieś te papiery...
Aha - co do znajomego, to WORD ten sam, tylko wydział komunikacji w innej dzielnicy, jeżeli to ma jakieś znaczenie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: status sprawy na stronie PWPW IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 05.12.11, 10:34
      Być może w twoim wydziale komunikacji trzeba najpierw zapłacić za dokument, a potem rusza procedura. Tak było w moim przypadku. Najlepiej zadzwonić do swojego wydziału komunikacji.
      • Gość: s_m Re: status sprawy na stronie PWPW IP: *.open.pl 05.12.11, 11:27
        Jak dwa lata temu robiłam pierwszą kategorię, płaciłam normalnie, tzn. przy odbiorze... dlaczego teraz niby miało się coś zmienić? Jakoś nie kojarzę nic o nowej ustawie...
        • Gość: Anna Re: status sprawy na stronie PWPW IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 05.12.11, 13:52
          A bo to ustawa musi być? Zadzwoń, co ci szkodzi.
          Ja musiałam płacić z góry, a moja siostra, która mieszka 50 km ode mnie w swoim WK płaciła przy odbiorze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka