dwamelony 27.12.11, 17:46 Czy jest ktos kto zdał tam za pierwszym razem?Z tego co słysze to jest tam jakas masakra....Zdawał ktoś ostatnio,powiedzmy ostatnie 3-4 miesiące? Ja zdaje w tym tygodniu i zaczynam wątpić.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szuchernypacykarz Re: WORD BEMOWO Warszawa 27.12.11, 23:45 Ja zdałam za pierwszym razem i troje moich znajomych, i mówiąc szczerze nigdy nie słyszałam, że jest to jakieś wyjątkowo trudne miejsce do zdania- ani ze względu na egzaminatorów, ani ze względu na trasy egzaminacyjne. Górka i łuk przecież wszędzie wyglądają tak samo, a moim zdaniem obszar egzaminacyjny na Bemowie nie jest wyjątkowo trudny- to przecież nie centrum miasta. Jedyne co można zarzucić to złe oznakowanie w niektórych miejscach, ale większość osób chyba nie oblewa z powodu niezauważenia znaku. Odpowiedz Link Zgłoś
tucann Re: WORD BEMOWO Warszawa 28.12.11, 17:52 dołączam się też za pierwszym razem zdałam Jak mówię znajomym to nie wierzą a ja śmigam po ulicach i wali mnie to czy ktoś wierzy czy nie he he Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Nie wierz legendom 29.12.11, 04:25 Tiaaa - kazdy niezdaje bo złyokrytnywrednyizłośliwy egzaminator go oblał. Za błachostkę. Zdałem za drugim, bo za pierwszym wymusiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: WORD BEMOWO Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.01.12, 21:03 Ja zdałem za pierwszym razem. Cała jazda trwała ok. 40 min, miałem parkowanie przodem, nawracanie z wykorzystaniem infrastruktury, hamowanie awaryjne itp. ale poszło gładko. Egzaminator ok. 35 lat, konkretny, odezwał się tylko dwa razy:P na początku i na końcu, ale rozgadał się jak wyszliśmy z wozu, pytał o studia itp. Bardzo miło było. Egzamin miałem na 7 ale czekałem 40 min. Mimo to jakoś specjalnie się nie stresowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WORD BEMOWO Warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.12, 12:02 Ja też zdałam za pierwszym razem i nie było wcale trudno, wystarczy dobrze czytać znaki i płynnie jeździć no i nie stresować sie. Moim egzaminatorem był młody, przystojny i bardzo miły pan Rafał:) jak ktoś na niego trafi to jazda będzie bezstresowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merida Re: WORD BEMOWO Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 14:51 Ja będę zdawać 5 raz :-( i nie mogę powiedzieć, że oblałam przez egzaminatorów. W tym ostatni 4 raz, kiedy mi super szło, ale koniec końców i tak wymusiłam pierwszeństwo i znowu klapa. :-( Odpowiedz Link Zgłoś