kursant111 07.01.12, 15:52 Witam,czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś dobrego instruktora z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria33333 Re: dobry instruktor 07.01.12, 17:18 Witam, ja polecam P. Rafała Trawczyńskiego. Jeździłam z nim 12 godzin egzamin zdałam za pierwszym podejściem a egzaminator powiedział,że wyśmienicie jeżdżę:)Tłumaczył jasno i zwięźle a przede wszystkim był cierpliwy. Gdybyś chciał skorzystać to podaję do niego nr tel. 511481429 lub możesz wejść na stronę www.havranek.entro.pl i tam znajdziesz wszystkie informacje, pozdrawiam Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: dobry instruktor IP: *.unknown.vectranet.pl 10.01.12, 20:58 Hej Moge Ci polecic kurs z milymi i profesjonalnymi instruktorami ktorych znalazlam na stronie ktora podaje nizej. Duzo tanich ofert mozesz tu trafic. mojeuslugi.pl/firma/abc-trans-nauka-jazdy-88696 Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna_s Re: dobry instruktor 11.01.12, 10:56 Szkoła OLA2 na Dolnej - Pan WItek :) zdałam za pierwszym razem...30 grudnia 2011. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi_marek171 Re: dobry instruktor IP: *.ip.netia.com.pl 15.01.12, 16:53 Ja w 100% polecam p.Rafała Trawczyńskiego (511-481-429). Brałem jazdy doszkalające u trzech instruktorów.Z dwoma jazdy wyglądały tak samo-jazda po prostej co jakiś czas skręt i zero wskazówek.Podczas tych jazd nic się nie nauczyłem,gdy chciałem parkować równolegle instruktor powiedział,że nie muszę się tego uczyć bo nie będzie takiego parkowania na egzaminie (ponoć na Bemowie egzaminatorzy nie wyznaczają takiego parkowania)-to była instruktorka z osk ABS.W końcu trafiłem do p.Rafała Trawczyńskiego do Havranka:)Tu jazdy wyglądały zupełnie inaczej-naprawdę dobrze wytłumaczony skręt w lewo na skrzyżowaniu,parkowanie prostopadłe i równoległe świetna metoda-opanowałem w miarę możliwości do perfekcji.Podczas jazd p.Rafał cały czas omawia sytuację na drodze,pyta o znaczenie znaków drogowych-posiada naprawdę ogromną wiedzę i doświadczenie. Jeśli ktoś chce zdać egzamin to na jazdy doszkalające czy kurs tylko do HAVRANKA! Odpowiedz Link Zgłoś
dotthy.b Re: dobry instruktor 15.01.12, 17:32 Pan Darek L. po bardzo długiej przerwie i ogromnym strachu do jazdy samochodem zdecydowałam się u niego na jazdy doszkalające przygotowywał mnie do egzaminu z rzecz jasna pozytywnym skutkiem za pierwszym razem :-)) dlatego z ręką na sercu polecam Pana Darka rewelacyjny instruktor cierpliwy, z poczuciem humoru bardzo dobrze uczy:-)) oprócz jazd doszkalających uczy również w Imoli tel. 517-576-501 to jego strona jazdy-doszkalajace.edu.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
dotthy.b Re: dobry instruktor 15.01.12, 17:35 aaa i jeszcze jedno Naprawdę zdecyduj się na jazdy z Panem Darkiem nie będziesz żałował chociaż terminy może mieć niestety odległe Odpowiedz Link Zgłoś