Dodaj do ulubionych

High Poznań

26.01.12, 22:15
Witam!
Planuję rozpocząć kurs na prawo jazdy i zastanawiam się nad High na Chwaliszewie. Przejrzałam ich stronę, przeczytałam kilka opinii. Te na forum, z innych wątków, są przeważnie pozytywne, ale i dość "stare" (2008,9,10 rok).

Czy ktoś z Was robił tam może kurs?Jak wrażenia i którego instruktora polecacie?
High jest dość drogi, nie chciałabym włożyć pieniędzy w błoto;) Lepiej się wcześniej upewnić co i jak!
Obserwuj wątek
    • sarawi High Poznań 27.01.12, 11:01
      Mam nadzieje, ze ich kursy na prawo jazdy sa na wyzszym poziomie, niz kursy dla instruktorow techniki jazdy i swoich klientow traktuja nieco lepiej, niz tych, ktorzy zaplacili po kilka tysiecy za "szkolenie" nic nie warte.
      • Gość: bryk Re: High Poznań IP: *.88.65-250.dynamic.3bb.co.th 27.01.12, 16:54
        chciałem napisać dokładnie to samo co Sarawi - ich instruktorzy wykładali na kursach dla instruktorów techniki jazdy i pokazali się z jak najgorszej strony :/ nerwowi, chamscy w stosunku do mnie ( przeklinali), nie potrafiący dobrze niczego wytłumaczyć.
        Na 100% znajdziesz inną szkołę. Jak znasz swoje prawa i będziesz ich wymagał to wszędzie cie nauczą. Nie wybieraj nowej szkoły bo tam przeważnie uczą instruktorzy świeżo po kursie. Idz do dużej i bezpośrednio do szefa.
    • Gość: Hiy Re: High Poznań IP: *.home.aster.pl 28.01.12, 00:46
      no High jest raczej przereklamowany , nawet bardzo.
      • kall_i Re: High Poznań 29.01.12, 16:59
        Szczerze mówiąc jestem zaskoczona! Czytając wszystkie opinie z poprzednich lat byłam niemal pewna, że to będzie dobry wybór.

Czy te szkolenia były prowadzone przez tych samych instruktorów, co normalne kursy na prawo jazdy kat. B? Może musiałabym po prostu poprosić o kogo innego.

Z zapisem chcę jeszcze trochę poczekać, ruszę chyba po feriach.
        Czekam więc na dalsze opinie;)
        • Gość: marek Re: High Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.12, 20:31
          HigH to spoko szkoła, robię właśnie kurs teoria w styczniu, a całość jazd zaplanowałem na ferie, spoko, ale dziś śniegu napadło, ale instruktor stwierdził, że kierowca to w śniegu też musi dać radę hehe i daliśmy radę. Ja polecam.
          • kall_i Re: High Poznań 16.02.12, 11:22
            Ja właśnie myślę o tym, żeby zapisać się na wiosnę. Część osób mówi, że w zimie więcej można się nauczyć, ale ja chyba jeszcze poczekam;)

Marek, możesz polecić któregoś instruktora?
            • Gość: bernard Re: High Poznań IP: *.wtvk.pl 16.02.12, 21:50
              Z tego co mi wiadomo to żaden z instruktorów high nie prowadzi szkolenia w Toruniu. Kursy organizuje szef high - prowadzi również razem z Rajder z Torunia szkole instruktorow i to ona robi kursy na instruktora techniki jazdy. Ja sam byłem na początku 2009 roku na takim kursie i jestem do dzisiaj bardzo zadowolony!

Prawo jazdy w high polecam bo znam pana marcina ktory prowadzi te szkole i wiem ze dba bardzo o profesjonalizm szkolenia!
              • Gość: HOk Re: High Poznań IP: *.home.aster.pl 24.02.12, 01:31
                nie polecam , sprawdz inne szkoły
            • Gość: marek Re: High Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.12, 21:56
              ja miałem już 10 jazd i 3 instruktorów, każdy spoko, mają program uczenia więc nie ma problemu, że czegoś nie przerobisz, ja miałem jazdy z Marcinem, Szymonem i Sylwestrem. Jak narazie wszystko spoko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka