Dodaj do ulubionych

Pan Tomasz Nowak WORD Lublin

IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 19:51
Cześć oblałem kolejny raz praktyczny egzaminował mnie P. Tomasz Nowak. (niski chamski i wygadany)
Może mi się wydawało ale raczej nie, ten człowiek najpierw wyprowadzi z równowagi osobę która ma zdawać egzamin a potem zaprasza ją do samochodu(tak było ze mną). Sam byłem świadkiem jak dziewczyna przy sprawdzaniu płynów pod maską rozmawiała z nim dobre 10 min a potem wsiadła cała roztrzęsiona do samochodu i zawaliła łuk. Poza tym gdy czekałem na teorie to ten człowiek oblewał osoby dosłownie co 15 min i sytuacje się powtarzały najpierw jest rozmowa która człowieka wk*rwi a potem mówi proszę można jechać.

Podzielcie się opiniami na temat tego człowieka, bo może on robi to specjalnie i trzeba się zebrać kupą ludzi i napisać pismo do WORDU w Lublinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: nvm Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.12, 23:42
      Ja u tego pana zdałam. Nie był milutki, też mi przy płynach marudził, ale nie krzyczy, nie jest wulgarny i ocenia uczciwie.
      • Gość: Eeeee..... Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.12, 07:52
        Masz rację ..."trzeba się zebrać kupą ludzi" i nauczyć kilku prostych spraw jak np. sposób sprawdzenia płynów eksploatacyjnych i nie będzie nerwowej atmosfery....ale jeśli ktoś duka i pląta się przez 10 minut żeby wskazać ten czy inny zbiornik to o nerwy nie trudno...
        Hej!
      • Gość: as Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 21:54
        najlepiej to podejsc na luzie do egzaminu,wiem ze to trudne:P ale ja mialam takiego egzaminatora ktory krzyczal na mnie ciagle a zdalam,poprosty chca zdenerwowac czlowieka zeby popelnil blad:) a ja sie usmiechalam grzecznie i na koniec powiedzialam ze niewolno krzyczec na taka dame jak ja hehehe az pan sam sie rozesmial:)
    • Gość: gość Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 08:22
      trzeba było się nauczyć płynów i sprawdzic w 10 sekund a nie 10 minut, tyle to mniej wiecej zajmuje.
    • Gość: Gość Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 22:23
      Ja uważam, że ten Pan robi tylko takie niemiłe wrażenie. Ja zdałam egzamin właśnie u niego, podobnie jak moja koleżanka. Szczerze mówiąc to na wstępie tez nie było zbyt miło, ale dalej na egzaminie było już ok. Fakt, że jest bardzo zasadniczy i czasami rzeczywiście trochę może zdającego swoim zachowaniem wyprowadzać z równowagi. Myślę jednak, że najlepiej zachować spokój, nie pokazywać, że się człowiek denerwuje, bo wtedy on widzi że nie jest się pewnym i dalej to już mało trzeba żeby popełnić jakiś błąd.
    • Gość: natka Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.12, 20:44
      nie zdałam u niego, a upatrzyłam Go czekając ,wydał się miły i oooo, nie myliłam się, trafiłam jego i samochód 13 :D od samego początku było mega. Zero stresu, miałem genialnego instruktora, ale On nie ustępował w niczym,cierpliwy, mocno cierpliwy, pomaga, napomina, nie stresukje w drodze powrotnej gadaliśmy, żarty, śmichy chichy ,oczywiście Pan prowadził ,ale tylke przez moją głupotę, serrio nie robi problemów, błędy pięknie omawia, życzy powiodenia, no ideał :P chyba zależy od zgrania charakterami , aż mi miło było nie zdać z chęcią wylosowałabym Go i następnym razem.
      Zapamiętam mega pozytywnie mimo negatywnego wyniku :)
      • Gość: gość Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 22:28
        ja u niego oblałam,udaje cwaniaka bo od niego zależy dużo a to zwykły gnojek na samym początku ze stresu dwa razy pytałam jakie zadanie wylosował mi komputer odpowiedział ale takim tonem że mało nie padłam a potem podszedł do kolegi stał przy drugim samochodzie i się śmieli patrząc w moją stronę i dziewczyny obok( Obie ustawiałyśmy fotele,lusterka itp ) Nie powinno tak być że od humoru takich ludzi zależy czy zdasz!
        • Gość: Lullaby Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.vlan450.corcoran.lubman.net.pl 13.07.12, 13:26
          Tomasz Nowak egzaminował mnie wczoraj. Zdałam za pierwszym razem. Nie mam pojęcia dlaczego na Niego narzekacie. Nie rzucał złośliwych komentarzy, wyraźnie powtarzał polecenia. Nawet się uśmiechał po egzaminie i mi gratulował. Bardzo przyjemny typ.
    • kbjsht Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin 17.05.12, 20:23
      a ja wczoraj zdałam u pana Kalisiewicza za pierwszym razem, bardzo obiektywny starszy mężczyzna, nie popełniłam żadnego błędu i nie wypowiadał w moją stronę żadnych nieprzyjemnych (ani też podczas jazdy nie zagadywał) komentarzy, ogólnie panowała cisza, która nawet nie była najgorsza w tym momencie. trzymał mnie na mieście 41 minut więc nie było to długo, wydawał jasne polecenia. na koniec mnie pochwalił za brak błędów i całą jazdę. zdecydowanie poleeeeecam, tylko się nie bać, no i cieszyć jak traficie na Niego i pojazd numer 12 :)
    • Gość: wkurzona Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: 79.162.88.* 24.06.12, 16:05
      To chyba norma w lubelskim WORDzie nadal. Niedawno egzaminował mnie Łukasz Samuła, zarozumiały i po prostu chamski. Odzywki typu "parkuje Pani jak święta krowa", "niech Pani kopnie w d...ę instruktora, który uczył" to było preludium. Nie zdałam mimo, że na 100 proc. nie zaliczył mi tylko jednego zadania. Chciał mnie oblać za wszelką cenę. Egzamin trwał godzinę, a powinien 45 minut. Gość chyba stracił nadzieję, że mnie obleje, a jak mu się udało, to aż podskoczył z radości i trochę się uspokoił. Miałam składać skargę, ale mnie uprzedzono, że o zdanym egzaminie mogę w Lublinie zapomnieć, bo to jedna sitwa. I mają rację.
      • Gość: janek Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.torun.mm.pl 17.07.12, 06:11
        czemu powinien trwać 45 minut? Nie ma wyznaczonego czasu trwania egzaminu. Mówi się jedynie, że może trwać 25 minut pod pewnymi warunkami. Pozdrawiam
      • Gość: wkurzony Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 16:19
        mnie rowniez dzisiaj egzaminowal łukasz samuła z ktorym pokłociłem sie juz na samym pocztaku. cham i prostak!
        • Gość: yo Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 15:55
          Również miałam egzamin z panem Samuła i powiem szczerze, że odniosłam zgoła inne wrażenie na jego temat. Pokazywanie płynu zajęło jakieś 10 sek., powiedziałam co wiedziałam i nie ciągnął mnie za język, potem kazał mi sie przygotować do jazdy i gdzieś poszedł a jak wrócił to zapytał: ,,Przygotowała się pani? To jedziemy". Oblałam, ale tylko i wyłącznie z własnej winy i od razu zachciało mi sie płakać, taka byłam na siebie wkurzona. On to chyba wyczaił i zaczął mnie uspokajać, a jak dojechaliśmy na miejsce to jeszcze z 10 min. siedzieliśmy w samochodzie i gadaliśmy zanim wypisał mi tę kartkę. Coś tam mnie rozśmieszał, jakiś komplemencik rzucił, od razu mi się jakoś na sercu lżej zrobiło. Nie wiem, może akurat miał wyjątkowo dobry humor:)
    • Gość: kitek Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 08:07
      Mnie ostatnio egzaminował W.T. Był duży upał i pierwsze co zrobiłam po wejściu do auta to uchyliłam szybę, żeby wpuścić powietrza na co ten egzaminator się wściekł i zaczął wrzeszczeć-zesłupiałam. Przeprosiłam go za ta szybę i zamknęłam. Następnie zabrał się za sprawdzanie mojej tożsamości i oburzony stwierdził, że mu się nie zgadza z papierami!!!Nabuzowany patrzył na mnie jak hitlerowiec insunuując mi, że podstawiam się za osobę zdającą...Był bardzo nieprzyjemny.Próbowałam mu wytłumaczyć, że nie podszywam się za nikogo, bez skutku. Chwile to siepanko potrwało, aż nagle stwierdził, żebym schowała ten dowód do torebki i jechała. W tym momencie po przywitaniu mnie włączył kamerę i coś go uspokoiło. Na placu, jak był poza samochodem głośno do siebie powiedziałam: "I to ma być egzaminator???". Nie miałam żadnej ochoty na przebywanie w tym samym samochodzie, nie mówiąc już o jeździe. Nie zrobiłam łuku, mimo, że wcześniej robiłam go bez problemu.Dziewczyna zdająca przede mną pierwszy raz pojechała bardzo dobrze na mieście, coś tam jej w końcu nie poszło-u niego nie wyjechała z placu tak jak ja!!!Żałuje, że nie wysiadłam z tego samochodu jeszcze na parkingu. To by miał satysfakcje.
    • Gość: Kierowca Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 16:23
      Zdałem bez problemu, komendy rzeczowe, żadnego zagadywania (rozpraszania uwagi) na koniec uśmiech i gratulacje. Na egzamin trzeba być przygotowanym. Mój instruktor powiedział mi kilka dni wcześniej, że w 90% zawalenie jest zawinione przez instruktora lub nerwy (trema) egzaminowanego. Zgadzam się w stu procentach. Podstawą jest dobra szkoła nauki jazdy (polecam kępaautoszkoła).
    • Gość: kierowca Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.nplay.net.pl 22.09.12, 17:07
      Ja u tego pana zdałam egzamin. Dla mnie był bardzo miły i nie rzucał żadnych komentarzy. Jeździłam 25 minut.....i szczerze mówiąc to był najmilszy z egzaminatorów z którymi miałam do czynienia w lubelskim WORDzie
      • Gość: wrbl Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.vtelecom.pl 04.10.12, 20:51
        ja zdawałem u tego pana na kategorię A i był bardzo miły wszystko dokładnie wytłumaczył, nawet pytał jak się jedzie na mełgiewskiej bo dawno nie był. zdałem bezbłędnie :)
      • Gość: po raz kolejny Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.12, 18:44
        Zdawałam dzisiaj. Dziękuję za wyrozumiałość. Pan Nowak był bardzo miły i to pomogło mi w przełamaniu stresu, a zdawałam 6 raz. A pretensje o niedane egzaminy mogę mieć do siebie. Długo trwała opanowanie bezpiecznej jazdy i manewrów. Zdałam. Trud, który włożyłam oraz wydane pieniądze nie są wymierne. Pozdrawiam egzaminatora.
      • Gość: eeeeeeee Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 20:29
        a ja u niego nie zdałam, nie miły bardzo :)
        • Gość: aaaa Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.dynamic.mm.pl 03.03.13, 21:04
          Ja zdałam u tego Pana za pierwszym razem. Nie był nie miły, po egzaminie śmiał się do mnie i żartował :)
          • Gość: instruktorka Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 14:39
            Czytając Wasze opinie naszła mnie taka refleksja i powiem tylko tyle: wiem, że wiele zależy od dnia i humoru, zarówno jeśli chodzi o egzaminatora i osobę egzaminowaną. Z doświadczenia wiem, że każdy kandydat na kierowcę ma inne predyspozycje do kierowania pojazdami. Jedni bardzo chcą posiadać uprawnienia, inni mają do tego po prostu tzw dryg. Wielu osobom wydaje sie, że 30 godz nauki praktyki spokojnie wystarcza żeby zdać egzamin i ja się zgodzę, ale tylko w pewnym stopniu. Wystarcza tym, co mają ten dryg ;) no i jeszcze na tyle potrafią się opanować na egzaminie, żeby pokazać na co ich stać ;) Wiem że wiele osób podchodzących do egzaminu nie jest po prostu gotowych do samodzielnego poruszania sie autem po publicznych drogach, a wierzcie mi, że jeśli ktoś zna sie na rzeczy, to potrafi w ciągu kilku minut to wyłapać. Nie pochwalam egzaminatorów, którzy stresują i są chamscy, wręcz ich neguję i nieraz przeklnę jak słyszę, że na takiego ktoś trafił. Ludzie są różni, jedni chamscy inni nie.
            Pamiętajmy, że każdy egzamin to wydatek, ale też szansa na pokazanie tego co umiecie, więc jeśli mogę coś poradzić, to nie stresujcie sie - róbcie swoje i używajcie głowy! Jeśli dobrze Wam szło na kursie, to znaczy że zżarł Was stres. Pamiętajcie egzamin, to tylko ocena Waszych umiejętności i nie wierzę, że jeśli one są to egzaminator ich nie widzi. Gdy są umiejętności, to egzaminator pozwala długo jeździć po mieście i jeśli nie wydarzy się coś naprawdę nieprzewidzianego, jak np nagłe wtargnięcie pieszego, czy jakiś durnowaty niewyrozumiały inny kierujący, to wynik będzie pozytywny ;)Pozdrawiam
            • Gość: gość Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 12:10
              moim zdaniem Pan Tomasz Nowak jest całkiem Ok. Ja, moja koleżanka i mój kolega taki traf, że wszyscy popadliśmy na tego pana i wszyscy zdaliśmy za pierwszym razem . Człowiek całkiem w porządku. Jeśli ktoś umie jeździć i nie zrobi głupiego błędu to na pewno u niego zda. Owszem stresowałam się jak zdawałam ale to chyba normalne "ten stres w niczym pani nie pomoże, proszę spokojniej" takie słowa od niego usłyszałam i naprawdę się uspokoiłam.
    • Gość: ania Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.tks.pl 24.05.13, 17:57
      ja u niego zdałam i uwazam ze opinia ze jest nie mily i straszny to bzdury jest bardzo cierpliwy
    • Gość: Jabol Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.nplay.net.pl 05.06.13, 19:33
      Mnie egzaminowała Pani Danuta Nowak. Wspaniała egzaminatorka - bardzo dokładnie wydaje polecenia i jej spokojny, opanowany głos, powoduje że się nie denerwowałem.
      • Gość: daga Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.play-internet.pl 11.06.13, 15:10
        Ja miałam Grzegorza Klizę, nie zdałam ale nie powiem złego słowa na egzaminatora, przemiły człowiek, wszystko na spokojnie mówił, rozmawiał itp itd
    • Gość: ania Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.cdma.centertel.pl 26.09.13, 18:06
      Ten czlowiek nie jest czlowiekiem. Nie nadaje sie do tej pracy. ze mna dzisiaj byla taka sama sytuacja po czym oblal mnie na luku bo niby zatrzymalam sie zbyt blisko. Omijajcie go szerokim lukiem. to cham i prostak!!
      • Gość: anna Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.nplay.net.pl 28.09.13, 09:59
        Popieram mnie egzaminowal oblalam na parkowaniu bo mi kierunek zgasl....ale w sumie sympatyczny... ale pan Artur O....przebił go w chamstwie na 100 %...Cały czas mnie popedzal i krzyczał wiedzałam ze z nim nie zdam .Na koniec stwierdził ze powinnam isc do psychologa bo mam klopot z psychiką to bylo najlepsze(za kilka dni zdałam bez problemu,ale ile zdrowia mnie to kosztowało) ,jesli chodzi o lubelski biznes....uciekajcie do CHEŁMA.Taka moja rada.Ja juz zlotowki w lubelskiej fabryce pieniedzy bym nie dala.Ale już mam problem z głowy.

• Gość: olga Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin IP: *.marsoft.net 14.04.14, 11:21
          ja zdawałam egzamin 4 razy za czwartym sie udało ale za pierwszum też bym zdała ale cos nie pasowało ,1 egzamin miałam z p.K.Sz. była bardzo miła ,dobrze wydawała polecenia ,jeździłam 35 minut niby wszystko ok ale prawdopodobnie źle zrobiłam drugie zawracanie,-wynik negatywny,2 egzamin miałam z p.T. P. -oblałam bo źle niby ustawiłam samochód do skrętu w lewo przy wyjeździe z Hutniczej na Mełgiweską także niewiele moge o nim powiedzięć ,ale był miły,3 egzamin miałam z p.G.Sz. jeżdziłam 35 minut ,juz bym zdała ale były roboty na drodze i chciałam zmienic pas i i niby nie było samochodów a potem skąds sie wzieły nagle i dupa złapał za kierownice oblałam ,ale też był bardzo miły chyba najlepiej wydawal polecenia ,4 egzamin miałam z p.R.J.był bardzo niemiły próbował mnie zmylić i wyprowadzić z rownowagi a to że za długo stalam na rondzie a to że cos tam jescze ale okazało sie że nie popełnilam duzo rażacych błedów i o dziwo dojechalam do Wordu -wynik pozytywny.
    • elkapuczino Re: Pan Tomasz Nowak WORD Lublin 29.04.22, 03:33
      10 lat minęło od Pańskiej wypowiedzi, niestety Pan Tomasz Nowak dalej się nie zmienił i jest ************* . Na początku egzaminu starał się wyprowadzić mnie z równowagi nie ukrywam miałem ochotę wstać i zajebać frajerowi na szczęście powstrzymałem się gdyż w samochodzie było za dużo kamer egzamin upierdoliłem po 50 minutach jazdy. Teraz czekam aż go spotkam na mieście
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka