Dodaj do ulubionych

Autofan Wrocław

IP: *.netask.pl 24.03.12, 17:44
Mam prawo jazdy!!!! Zdałam za pierwszym razem, myślałam że to niemożliwe a jednak:) dzięki wspaniałej pracy Olka instruktuktora pracującego w autofanie mam upragnione prawko. Szybko konkretnie, bez stresowo niemalże:).Dzięki za współpracę:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Autofan Wrocław IP: *.internetia.net.pl 05.04.12, 15:46
      Też uczyłam się w autofanie! Gorąco polecam ten OSK i Pana Marka Stępniaka, który bardzo dobrze przygotował mnie go egzaminu! :) Zdany za drugim razem (1wszy raz się nie udało przez głupi błąd ;p, ale egzaminator powiedział, że bardzo dobrze jeżdżę) POLECAM
      • Gość: eN Re: Autofan Wrocław IP: *.play-internet.pl 16.04.12, 13:42
        Również polecam tę szkołę i Pana Marka, który solidnie mnie przygotował do egzaminu:) zdane za 1 razem!! :))
        • Gość: tm Re: Autofan Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 14:31
          Też polecam instruktora Marka Stępniaka, zarówno na motocykl jak i samochód :) iba zdane za pierwszym! ;)
          • Gość: Ania Sz. Re: Autofan Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 16:31
            Ja również polecam OSK Autofan oraz instruktora Marka Stępniaka. Nauka prowadzona była w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze, a sam instruktor wykazał się nie tylko ogromną wiedzą, cierpliwością i profesjonalizmem, ale również udowodnił, że bardzo zależy mu na jak najlepszym przygotowaniu kursanta do egzaminu państwowego. Jest punktualny, nie marnuje czasu podczas szkolenia:) i bardzo dobrze uczy!!! POLECAM :)
    • dygonios Re: Autofan Wrocław 23.08.16, 21:01
      Tragedia. Właścicielka pani Olga Kwiecień z którą miałem nieprzyjemność jeździć to jakaś porażka. Zapisałem się na kurs przyspieszony który trwał 2,5 miesiąca. Codziennie próbowałem się dodzwonić do niej, żeby wyskubać tą jedną godzinę jazdy... Regularne załatwianie własnych spraw podczas jazd ( w tym wychodzenie z auta na 10 min), nie pilnowanie kursanta, rozmawianie przez telefon w trakcie jazdy, auta są rozwalone i nie ćwiczenie trasy egzaminacyjnej. Generalnie odradzam tą Panią . Nie wiem jak reszta instruktorów, ale Pani Olga Kwiecień fatalnie prowadzi swój biznes... Kurs przyspieszony kosztował o 250 zł więcej, a byłem tak samo traktowany jak Ci którzy mieli normalny kurs. Koniec końców przepisałem się do innej szkoły i tam normalnie zdałem. OMIJAĆ !
      • sztukachodzenia Re: Autofan Wrocław 07.09.16, 22:24
        Zgadzam się w 100% z dygonios może kiedyś ta szkoła była dobra ale teraz nikomu nie polecam! Ciągle trzeba prosić się o jazdy, nie można dodzwonić się i najzwyczajniej trzeba prosić sie o jazdy za które zapłaciło się tak więc absolutnie nie polecam a szkoła jak ma małą ilość instruktorów to powinna informować kursantów że będą jeżdzic raz na 2 tygodnie! Zero szacunku dla kursantów! A włascicielka najgorzej lekcewazy czas i pieniądze kursantów!
        • corelli144 Re: Autofan Wrocław 26.09.16, 12:59
          Podpisuję się. Nie mam niestety porównania do innych ośrodków, ale Autofan to tragedia. Załatwienie czegoś graniczy z cudem. Pani Olga nie przejmuje się za bardzo swoimi kursantami, nie wyobraża sobie, że ktoś może pracować albo się uczyć. Informacje na stronie są niepełne. Biuro otwarte jak się komu podoba, milczący telefon. Przy wewnętrznym egzaminie teoretycznym pani Olga chodzi po sali, przebiera w szufladach, rozmawia przez telefon o prywatnych sprawach - jednym słowem nie czuje wagi sytuacji i nie rozumie, że to egzamin i takie zachowanie jest po prostu nie na miejscu. Sam test to też loteria, niedziałający komputer, laptop przenoszony z jednego budynku do drugiego, przez co trzeba jeździć po Wrocławiu tracąc czas (rozmowa przez telefon nic nie daje). I ani razu słowa przepraszam za niedogodności, których można uniknąć dzięki odrobinie rozsądku oraz poczuciu odpowiedzialności za ludzi, dzięki którym ten biznes się kręci. Egzamin zdałem bez problemu, ale to co się organizacyjnie wyprawia w tej szkole to smutny żart.
          • karola.k84 Re: Autofan Wrocław 21.10.16, 23:53
            Pieknie ktos tu postanowil dokuczyc Pani Oldze, WSZYSCY wiedza, ze to swietny instruktor i nie wiem co Ci dygonios zrobila, ale musiala byc nie zla ze Cie tak wkurzyla;).
    • oskmars Re: Autofan Wrocław 04.02.17, 10:22
      MARS Szczecin - Motocyklowa Szkoła Nauki Jazdy
      Szkolimy MOTOCYKLISTÓW i MOTOROWERZYSTÓW !!!
      Jako jedna z nielicznych szkół w Szczecinie prowadzimy kursy na kategorię AM
      Nasi kursanci zdają egzamin państwowy na tym samym pojeździe, którym uczyli się jeździć ( podstawiamy nasze motocykle na egzamin w WORD Szczecin) dodatkowo w egzaminie uczestniczy instruktor, który wspiera kursanta mentalnie i duchowo co eliminuje „stres egzaminacyjny”
    • nadia.banaszek Re: Autofan Wrocław 23.10.17, 10:31
      Polecam! Super podejście do kursantów,pełen profesjonalizm!

• w.bednarczyk Re: Autofan Wrocław 22.11.17, 10:03
      Witam wszystkich zainteresowanych, którzy planują rozpocząć naukę właśnie w " AutoFan Nauka Jazdy", szkoła jedna z najlepszych we Wrocławiu . Naprawdę polecam,Zdałam za pierwszym razem, a to wszystko zasługa dobrze wykwalifikowanych, przemiłych, a przede wszystkim spokojnych instruktorów. Cały kurs odbył się bez stresu.!!! Serdecznie polecam

• tomek99mlodzian Re: Autofan Wrocław 17.01.18, 14:36
      Ja własnie sie wybieram do tej szkoly. Mega duzo pozytywnych opinii, zobaczymy :D
    • napwow Re: Autofan Wrocław 20.02.18, 12:27
      Uczyłem sie w autofanie i było ok
    • miracleh Re: Autofan Wrocław 09.03.18, 13:09
      Polecam ta szkole robilem w niej kiedys kat B i zdalem za peirwszym
    • tryptyk Re: Autofan Wrocław 02.10.18, 12:09
      Tu super! Ja też zdałem za pierszym raze w Autofanie, tak więc gratulacje :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka