06.08.04, 12:24
18h z 20 h a mi placyk nie idzie...
wychodza mi te poszczegolne figury ale czasem za chiny nie chce mi nic
wyjsc...
egzamin sie zbliza
i nie wiem jak to bedzie
:((((
Nie warto przejmować sie życiem, w gruncie rzeczy i tak nikt nie wychodzi z
niego żywy ....
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: załamana IP: 195.205.148.* 06.08.04, 21:44
      Nie ma co się załamywac. najwyżej dokupić jeszcze kilka lekcji na placyku i wziąć lepszego nauczyciela, bo może też w tym tkwi problem. W końcu każdy uczy inaczej. Powodzenia.
    • hippolin spokojnie 07.08.04, 12:33
      Chodzi o to że nie masz pewności siebie, w pewnym momencie jak ją zdobędziesz to
      juz będzie z górki, jezeli Cie stac to dokup jazd, jak Cię nie stać to też
      lepiej kup - będziesz spokojniejsza. Ja zdawałem wedłóg starych zasad było
      wszystkiego 20h i wykupiłem sobie dodatkowo przed egzaminem 6h, a teraz po pół
      roku mam własne auto (od 2 dni, jechałem nim 4razy po 15km) ale dla własnego
      spokoju też wykupiłem 3godziny. Jeżeli masz jakiegoś znajomego, albo wójka
      obojętnie z jakim autem, to go poproś żeby z tobą trochę pojeżdził, to też jest
      coś innego, na jakimś dużym placu, przynjamniej się przyzwyczaisz do auta, już
      samo siedzenie za kierownicą pomaga.
      Powodzenia.
    • Gość: anka Re: załamana IP: 80.55.37.* 08.08.04, 12:35
      Jeśli możesz wykup dodatkowe godziny i zmień instruktora, mi świeże spojrzenie
      na moją jazdę bardzo pomogło.
    • Gość: rex Re: załamana IP: *.ci.uw.edu.pl 08.08.04, 15:58
      Dziewczyno !!! Nie przejmuj się 20 godzin to za mało żeby nauczyć się
      jeździć .. Weź conajmniej 10 dodatkowych .. Naprawdę warto .. Może powinnaś
      zmienić instruktora .. Spróbuj to zrobić nie przed samym egzaminem ..
      • Gość: panna_es Re: załamana IP: *.zvid.net 08.08.04, 19:52
        dzieki

troche sie juz uspokoiłam
        wezme dodatkowe jazdy i bedzie dobrze/musi byc :]
        • Gość: rex Re: załamana IP: *.ci.uw.edu.pl 08.08.04, 21:50
          będzie dobrze !
          POWODZENIA ..
    • wichura Re: załamana 09.08.04, 12:41
      Podobno teraz losuje się manewry (jest kilka obowiązkowych i kilka losowych).
      Opanuj obowiązkowe i opracuj najłatwiejszy dla Ciebie zestaw losowych. I
      podchodź do skutku, tj. szczęścia w losowaniu.
      No, chyba, że nie wychodzi Ci żaden z manewrów. Przejeździłaś jakoś 18h, więc
      auta nie zepsujesz - niech ktoś z rodziny / znajomych pojedzie z Tobą na duży
      placyk i zostawi Ci auto do dyspozycji na godzinkę - dwie (trzy...). Poćwicz,
      wyczuj auto (najlepiej model "egzaminacyjny" bądź przynajmniej podobny klasą i
      wiekiem). Tylko trening. A pewność siebie to ponad połowa sukcesu na egzaminie
      (nie tylko na prawko).
      A zmiana instruktora? Raczej nie zaszkodzi.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka