6mariolka 07.08.14, 11:41 Zdałam prawo jazdy dopiero za 6 razem. Teraz boję wziąść się za kierownicę. Czy to znaczy, że będę złym kierowcą? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tak Re: problemy ze zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 16:36 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastek Re: problemy ze zdaniem IP: *.bnaa.dk 09.08.14, 19:13 z pewnoscia tak Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszmatysiak Re: problemy ze zdaniem 11.08.14, 08:37 To nie znaczy zupełnie nic, jeśli się boisz wsiadać do samochodu, to dokup sobie parę godziny jazd dodatkowo, powinno pomóc i dodać Ci pewności siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: problemy ze zdaniem IP: *.marsoft.net 13.08.14, 11:10 a dlaczego sie boisz inni zdaja za 11 razem i jeżdza dokup sobie godinki i pojeździj ja zdałam za 3 razem i nie boje sie wsiadać Odpowiedz Link Zgłoś
6mariolka Re: problemy ze zdaniem 13.08.14, 16:37 Dzięki za wsparcie. Naprawdę mam tyle obaw :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 Re: problemy ze zdaniem IP: *.play-internet.pl 13.08.14, 22:24 NIE! To kwestia wiary we własne umiejętności... Jak instruktor nie nauczył Cię wierzyć w siebie to znacz, że zostawił Cię "z ręką w ......." Bierz się za jazdy póki nie zaczniesz wierzyć że nic nie umiesz... Masz PJ to znaczy, że masz umiejętności... Powodzenia i szerokiej drogi 🚗 "8" Odpowiedz Link Zgłoś