Gość: ryry IP: *.chello.pl 31.03.09, 08:03 do amatorskiego xc? waga: ok 90 kg fundusze: ok 800zl. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ryry Re: jaki amor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 09:26 wlasnie mialem o tego amora zapytac:) Link Zgłoś
Gość: wwwwwww Re: jaki amor IP: 84.38.22.* 31.03.09, 09:59 to mioze jednak recon? da sie znalezc w tej cenie budowa podobna do tory a sporo lzejszy. Nie ma co prawda tłumika MC a zwykła blokade ale np dla mnie MC fcale nie jest znowu taki extra. Link Zgłoś
Gość: ryry Re: jaki amor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 11:16 ale one sa chyba duzo drozsze niz 800zl. Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwww Re: jaki amor IP: 84.38.22.* 31.03.09, 12:11 zerknij na allegro. Da sie znalezc nawet ponizej 800. Link Zgłoś
Gość: ryry Re: jaki amor IP: *.chello.pl 01.04.09, 15:16 kurde, sam nie zamontuje, Musze szukac w sklepach realnych wraz z montazem. Podbijam do 1000zl Link Zgłoś
settembrini Re: jaki amor 15.04.09, 11:05 rozwazam zakup manitou sliver, olej- powietrze, 80 mm skoku. nigdy nie mialem zadnego kontaktu z produktami tej marki, nie mowiac nawet o tym konkretnym modelu. moge liczyc na jakies sugestie? Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwww Re: jaki amor IP: 84.38.22.* 15.04.09, 12:11 ja miałem z jednym. Olej - sprężyna. Nic ciekawego. Chodził tępo, zero czułości. Wymiana na bardziej miekka sprężynę spowodowała ze bardziej bujał, mocniej sie zapadał ale czułość nie wzrosła :) Dość czesto go smarowałem aby lepiej działał ale pomagało to tylko na krótką metę. Potem jakaś cholerna sprężynka w tłumiku zaczeła niedomagać w zwiazku z czym czasami tracił tłumienie. Jego jedyną zaletą było to ze nie załapał luzów i działał choć charakterystyka tego działania była daleka od oczekiwań. Manitou miał model black który sie cieszył bardzo dobrą opinią ale to było dość dawno. Ostanio niczego dobrego o wyrobach tej firmy nie słyszałem. IMO lepiej zainteresować sie jakimś rockshoxem Link Zgłoś