Gość: alina34 IP: 195.127.59.* 22.09.04, 11:08 Zdaję egzamin w Opolu, ale nie znam dobrze tego miasta, czy ktoś z Was zdawał w Opolu? Na co zwracają tam uwagę instruktorzy? CZy są jakieś "czarne punkty"? nerwy mnie zjadają :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Likaon Re: egzamin Opole IP: *.dreamnet.pl 22.09.04, 15:44 Dzisiaj oblałem w tym ośrodku test teoretyczny......jestem zły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki-k Re: egzamin Opole IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:20 Masz pecha ale zrobiłeś błąd że nie wybrałęś szkoły z opola ja robiłam w ledanie i zdałam za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: But gumowy Re: egzamin Opole IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.08.05, 13:11 gdzie oblewają 1. na luboszyckiej jest przejazd kolejowy, w sumie tam jezdzi 1 pociag dziennie z predkoscia zolwia, nie ma tam stopu i - ludzie sie nie rozgladaja - ludzie sie zatrzymuja przed przejazdem a nie mozna (przepisy) 2. ulica Sosnkowskiego kolo Lidla, jadąc spod Politechniki w Kierunku Reala wyjezdzajac z Ronda trzeba skrecic na prawy pas, tam nie ustepuja z kolei juz jadacym na tym pasie nie wychodzacym bezposrednio z ronda, krotko mowiac wymuszenie 3. Ulica Wschodnia/Tysiaclecia. Ma sie pierwszenstwo, ale jak sie dokladniej przyjrzec tabliczce pod znakiem to nie zawsze hehe - trzeba zobaczyc jak idzie droga glowna 4. ZWM. Wyjeżdżając spod Biedronki na zielonym w lewo w kierunku Lidla - trzeba pamietac ze trzeba przepuscic tych jadacych z gory bo oni tez maja zielone - trzeba uwazac na pieszych bo oni też mają zielone 5. Ogólnie uważać na zielone strzałki bo piesi! 6. Egzaminatorzy wjeżdżają na stary ZWM, pamiętać że na znakach jest max 30! Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-1000 Re: egzamin Opole 22.07.13, 20:01 Zdawałam w Opolu. Są tam tez pułapki egzaminacyjne, ale jak swoje godziny przejeździsz, to już nic dla Ciebie nie będzie pułapką. Odpowiedz Link Zgłoś
rafau1988 Re: egzamin Opole 01.06.15, 19:50 Polecam szkołę nauki jazdy Mistrz, jeżdżą po trasach egzaminów i zawsze możesz sobie wykupić godzinę czy dwie żeby przejechać te najgorsze. Ich strona: www.naukajazdyopole.com Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-1000 Re: egzamin Opole 15.06.16, 00:07 OSK AGATA TERLECKA, +48 501 581 200. Odpowiedz Link Zgłoś