Dodaj do ulubionych

egzamin Opole

IP: 195.127.59.* 22.09.04, 11:08
Zdaję egzamin w Opolu, ale nie znam dobrze tego miasta,
czy ktoś z Was zdawał w Opolu?
Na co zwracają tam uwagę instruktorzy?
CZy są jakieś "czarne punkty"?
nerwy mnie zjadają :(((
Obserwuj wątek
    • Gość: Likaon Re: egzamin Opole IP: *.dreamnet.pl 22.09.04, 15:44
      Dzisiaj oblałem w tym ośrodku test teoretyczny......jestem zły!
      • Gość: ki-k Re: egzamin Opole IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:20
        Masz pecha ale zrobiłeś błąd że nie wybrałęś szkoły z opola ja robiłam w
        ledanie i zdałam za pierwszym razem
        • Gość: But gumowy Re: egzamin Opole IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.08.05, 13:11
          gdzie oblewają
          1. na luboszyckiej jest przejazd kolejowy, w sumie tam jezdzi 1 pociag dziennie
          z predkoscia zolwia, nie ma tam stopu i
          - ludzie sie nie rozgladaja
          - ludzie sie zatrzymuja przed przejazdem a nie mozna (przepisy)

2. ulica Sosnkowskiego kolo Lidla, jadąc spod Politechniki w Kierunku Reala
          wyjezdzajac z Ronda trzeba skrecic na prawy pas, tam nie ustepuja z kolei juz
          jadacym na tym pasie nie wychodzacym bezposrednio z ronda, krotko mowiac wymuszenie

3. Ulica Wschodnia/Tysiaclecia. Ma sie pierwszenstwo, ale jak sie dokladniej
          przyjrzec tabliczce pod znakiem to nie zawsze hehe - trzeba zobaczyc jak idzie
          droga glowna

4. ZWM. Wyjeżdżając spod Biedronki na zielonym w lewo w kierunku Lidla
          - trzeba pamietac ze trzeba przepuscic tych jadacych z gory bo oni tez maja zielone
          - trzeba uwazac na pieszych bo oni też mają zielone

5. Ogólnie uważać na zielone strzałki bo piesi!

6. Egzaminatorzy wjeżdżają na stary ZWM, pamiętać że na znakach jest max 30!
    • gusia-1000 Re: egzamin Opole 22.07.13, 20:01
      Zdawałam w Opolu. Są tam tez pułapki egzaminacyjne, ale jak swoje godziny przejeździsz, to już nic dla Ciebie nie będzie pułapką.
    • rafau1988 Re: egzamin Opole 01.06.15, 19:50
      Polecam szkołę nauki jazdy Mistrz, jeżdżą po trasach egzaminów i zawsze możesz sobie wykupić godzinę czy dwie żeby przejechać te najgorsze. Ich strona: www.naukajazdyopole.com
    • gusia-1000 Re: egzamin Opole 15.06.16, 00:07
      OSK AGATA TERLECKA, +48 501 581 200.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka