Dodaj do ulubionych

Bydgoszcz-Prafko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 09:07
Co sądzicie o szkole jazdy Prafko w Bydgoszczy ?? właśnie tam się zapisałam i
proszę bardzo o opinie na temat tej szkoły ;)

pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Xen Re: Bydgoszcz-Prafko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.04, 20:13
      teraz to juz chyba za pozno na zbieranie opinii... opienie o OSK wypadaloby
      zbierac chyba przed podjeciem decyzji 'ktora wybrac?' :)
      • Gość: Monia Re: Bydgoszcz-Prafko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 03:09
        Ja uczyłam sie w prafku w Bydgoszczy, kurs zaczełam w marcu, w czerwcu go
        skonczyłam, egzaminu nie zdałam DO DZIŚ. Za tydzień mam 4 podejscie i nie
        wierze ze zdam. Szkola beznadziejna NIE POLECAM!! W ogóle mam dosc tych
        egzaminow, ani razu nie wyjechalam z placu, za drugim razem oblalam nawet na
        luku (NA ŁUKU!!!) i cały moj problem polega na moim zlym nastawieniu oraz na
        tym, ze miedzy kolejnymi egzaminami sa ponad miesieczne przerwy, w ciagu
        ktorych zapominam wszystko, WSZYSTKO co dotyczy kierowania samochodem i
        poruszania sie nim po miescie. Dodatkowe jazdy wykupowalam, probowalam w innych
        szkolach ale to tylko jeszcze bardziej pogarsza sprawe, bo inni instruktorzy
        wlewaja Ci do glowy mnostwo innych swoich wlasnych magicznych metod, a Ty masz
        tylko metlik w glowie i nie wiesz juz co i jak. Wpadne w depreche przez to
        prawo, u mnie w klasie wszyscy juz zdali, za 1 lub 2 razem, tylko nie ja, czuje
        sie jak łajza!!;(((
        • Gość: I Re: Bydgoszcz-Prafko IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 13.11.04, 11:27
          Ej Tam Zdasz napewno! staraj się na łuku jechać bardzo powoli patrząc w
          lusterka. Moze masz mozliwość poćwiczyć sowim samochodem. A pozostałę elementy
          najpierw sobie przem,yśl patrząc na rysunki przy jakich liniach masz isę
          ustawiać w jakich miejscach zatrzymać się i jak skręcić kierownicą,
          kierunkowskaz zawsze jest w prawo jedynie wyjazd z koperty w lewo i na trzy
          jest ma w lewo wprawo i w lewo. spokojnie to sobie przemyśl i zobaczysz ze
          jak wsiadziesz do samochodu to będzies wiedziała co masz robić trzymam kciuki
        • Gość: bass Re: Bydgoszcz-Prafko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:52
          właśnie skończyłam jazdy,w poniedziałek zawożę papiery do wordu, no i czekanie.
          Monia głowa do góry zdasz:) bedzie ok. a może napisz choć imię instruktora,
          który Ciebie szkolił,trzymam kciuki, zycze powodzenia, jak zdasz to odezwij sie
          pozdrowionka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka