Dodaj do ulubionych

ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 16:27
Uff, już po egzaminie. Było całkiem miło, moją egzaminatorką była bardzo
wyrozumiała Pani. Strasznie się denerwowałam, silnik 3 razy zgasł, ale udało
się!!!Gdyby ktoś chciał namiary do wspaniałego instruktora, który do tego
egzaminu mnie przygotowywał, podam na priva. pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!! 11.04.05, 19:22
      3 razy ci gasł i zdałaś???;o
      • Gość: Agata Re: ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!! IP: 195.217.253.* 29.04.05, 15:10
        Mi zgasl silnik 5 razy a i tak zdalam. Egzaminator, wbrew pozorom, patrzy na
        caloksztalt, a nie na nic nie znaczace wpadki.
    • janeausten1 Re: ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!! 22.04.05, 15:25
      Ja też zdałam na Odlewniczej za pierwszym razem, tydzień temu. Egzaminator był
      straszny. Bardzo się starał, abym zdenerwowała się i popełniała błędy. A ja
      nie dałam się draniowi sprowokować i pojechałam plac i miasto bez błędów. Jako
      podsumowanie egzaminu usłyszałam :" mam dość jazdy z panią, ale jestem zmuszony
      dać pani to prawo jazdy". O, jaki biedaczek! nie przypuszczał, że trafił na
      osobę, którą stres mobilizuje.
      • Gość: kleo Re: ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:46
        a pamietasz, ktory to byl egzaminator ??
    • Gość: kleo Re: ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:45
      Gratulacje ! Zawsze wydawalo mi sie, ze egzaminatorki bardziej kosza
      dziewczyny, ale widac jest inaczej... Ja oblalam swoj 1 egzamin za to, ze mi 5
      razy zgasl....
    • Gość: Agnieszka Re: ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:12
      Zdałam za drugim razem - za pierwszym razem z mojej winy oblałam placyk.
      Obydwaj egzaminatorzy byli mili i uprzejmi - ten pierwszy się zmartwił, że
      oblałam i podpowiedział żebym wykorzystała egzamin do końca i spróbował zrobić
      też drugi manewr. Za drugim razem zdałam bez problemu - samochód zgasł mi raz -
      zanim wyjechaliśmy z ośrodka:)
    • m_wait Re: ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!! 24.04.05, 18:52
      Czy mogę dostać namiary-szukam instruktora.Jaka to była szkoła i czy wcześniej
      już jeździłaś?
    • Gość: gość Re: ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:24
      Ja rówież zdałem na Odlewniczej za pierwszym razem i miło wspominam
      egzaminującego (chyba pan Olszewski). Poz.
    • Gość: xxx Re: ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.05, 23:01
      powodzenia na drodze
    • Gość: bebe Re: ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.05, 23:47
      szerokiej drogi
    • Gość: gosia Re: ZDAŁAM ZA 1 RAZEM NA ODLEWNICZEJ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 20:48
      gratulacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka