tylma 30.07.02, 16:23 Czy ktoś wie gdzie można kupić naklejkę na samochód z napisem 'baba na drodze'? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anx Re: BABA NA DRODZE 31.07.02, 11:51 Wydaje mi się, że na giełdzie samochodowej np. na Żeraniu w Warszawie- tam mają dużo takich gadżetów. Albo w jakichś sklepach motoryzacyjnych czy dobrze zaopatrzonych stacjach benzynowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myrka Re: BABA NA DRODZE IP: 195.94.198.* 01.08.02, 14:55 tylma napisała: > Czy ktoś wie gdzie można kupić naklejkę na samochód z napisem 'baba na > drodze'? a swoja droga zastanawiam sie po co Ci taka naklejka??? dla mnie to osmieszajace dla kobiety, ktora jedzie tym samochodem, bo co wlasciwie ma oznaczac te ostrzezenie? ze w srodku siedzi "baba" wiec uwaga wszyscy na drodze, miejscie sie na bacznosci co wszystko sie moze zdarzyc?! kretynizm... w dodatku dziwie sie, ze dobrowolnie chcesz sobie przykleic taka naklejke Odpowiedz Link Zgłoś
tylma Re: BABA NA DRODZE 01.08.02, 19:38 Trzeba mieć poczucie humoru żeby to zrozumieć. Uważam, że taka naklejka jest zabawna, a nie ośmieszająca. Mam prawko od 7 miesięcy. Uważam, że po ulicach jeździ trochę "głąbów" niekoniecznie BAB chociaż one (nie przejmujcie się sama jestem kobietą/albo babą jak ktoś woli) czasem wolniej myślą. Lubię jeździć, ale drażnią mnie czasem jacyś lewi kierowcy, którzy zachowują się jakby byli sami na drodze (przepraszam jeśli ja kiedyś zadziałam komuś na nerwy, mam nadzieję, że nie). Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: BABA NA DRODZE 07.08.02, 21:48 tylma napisała: > Uważam, że po ulicach > jeździ trochę "głąbów" niekoniecznie BAB "głąbowatość" nie zależy od płci :) pozdroofka i gratuluje poczucia humoru, Ixtlilto ps. Ja właśnie czekam na prawko i moja Mama czce mi sprawić "listka" jednak Tatko stwierdził "z porzodu liść z tyłu liść, a w środku...", więc bedę jeżdzić bez :) ale też myślałam o naklejce "baba za kierownicą"- ale już jak już będe pewnie jeździć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: BABA NA DRODZE IP: *.acn.waw.pl 08.08.02, 11:37 Tylmo, ja też gratuluję Ci poczucia humoru. Nie ma niczego ośmieszającego w takiej naklejce. Sama jestem babą, ale na drodze zwracam baczną uwagę na inne baby, bo widuję dziwne rzeczy w ich wykonaniu niektórych z nich. Odpowiedz Link Zgłoś