Dodaj do ulubionych

SUPER CHAMSKI instruktor..........

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:45
Zapisalam sie do na lekcje prawa jazdy w takiej szkolce, gdzie wlasciciel non
stop pial, jacy to oni sa swietni na zajeciach i ze oferuje nam
jako jedyny w Warszwie tak wysoki poziom!!!
Stwierdzal tez ze firmy ktore oglaszaja sie na slupach
to nieprofesjonalni lapacze kasy...

jestem zalamana, instrukor jest tak chamski ze az mi brak slow,
wiecznie sfrustrowany i niezadowolony,
ciagle na mnie prycha i komentuje ze nie bedzie ze mna jezdzic,
bo na niczym sie nie znam!!!! i on ma dosyc powtarzania mi tego samego..
Tak sie denerwuje przez pierwsze 15 min ze pozniej faktycznie robie ciagle
bledy.......
CZY WSZEDZIE JEST TAK SAMO??.......nie dziwie sie juz dlaczego
u nas tyle wypadkow porownujac z reszta swiata
to jest straszne, komu oni pozwalaja uczyc innych!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rudzia22 Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.05, 18:11
      miałam dopiero 3h jazd ale mój instruktor jest świetny, zero stresu czasem
      pyta: żyjesz jeszcze ?myśli pewnie, że bardzo sie denerwuje. Jak mi gaśnie to
      zaraz mówi,że mam sie nie przejmować, że wszystko OK.
      Wporządku facet.Jestem z Wrocka. Pozdrawiam
      • Gość: a to pech no to naprawde zazdroszcze...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:16
        bo ja czuje sie fatalnie po tych jazdach........

facet jest tragiczny, jak mi zgasl samochod
        to tylko syszalam: Pani mi niszczy samochod!
        lub nic Pani nie mysli!
        jak mu zadawalam pytania po paru jazdach to
        mi powiedzial ze moje pytanie jest bez sensu....
        • Gość: iksi Re: no to naprawde zazdroszcze...... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 19:16
          To zmień instruktora - nie rozumiem, dlaczego za własne pieniądze dajesz na
          siebie krzyczeć. Albo przywołaj go do pionu - płacisz i za to masz się czegoś
          nauczyć.
      • cytrynowe_pole A kto to taki? 05.07.05, 12:13
        Moglabys podac jego imie, albo chociaz szkole w ktorej uczy:)???bede bardzo
        wdzieczna:)
        • Gość: rudzia22 Re: do cytrynowe_pole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 17:39
          a o jakiego instruktora pytasz? CHAMSKIEGO czy tego fajnego?
          • cytrynowe_pole do rudzia22!! 09.07.05, 13:37
            Oczywiście o tego twojego, czyli FAJNEGO :)
            • Gość: rudzia Re: cytrynowe_pole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 10:08
              ucze się w Wolski i Gliga tam podobno wszyscy są tacy. Moj to instruktor to
              Mirek
    • Gość: WIOLA Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:10
      CZESC JA Z TAKIM IBNSTRUKTOREM BYM NA PEWNO NIE WYTRZYMAŁA I GO ZMIENIŁA CZEGO
      RADZE TOBIE-TY PŁACISZ-TY ŻĄDAJ !!!!W OGÓLE TO NIE WIEM CZY CI INSTRUKTORZY NIE
      MYSLA ZE JAK TAK NA NAS WRZESZCZA TO JEST TO STRESUJACE??JA MIAŁAM NAPRAWDE
      FAJNEGO KTÓRY NA CAŁYM KURSIE ANI RAZ NA MNIE NIE PODNIÓSŁ GŁOSU-PRZECIEZ NIE
      KAZDY JEZDZI TAK SAMO-JEDEN LEPIEJ DRUGI GORZEJ I ONI POWIONNI TO DOBRZE
      WIEDZIEC.JESLI PSUJESZ AUTO TO PRZECIEZ PO TO SA ZEBYS TEGO NIE ROBIŁA A POZA
      TYM PŁACISZ WIECEJ NIZ MARNE GROSZE!!!!MOZE PASUJE MU ZWRÓCIC WIELKA UWAGE NA
      JEGO ZACHOWANIE-MAM NADZIEJE ZE BEDZIE DOBRZE :)
      • Gość: Myślący Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: *.chello.pl 10.07.05, 11:49
        Wiola, zamknij mordę i nie krzycz
    • Gość: kmicic Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: *.autocom.pl 05.07.05, 09:52
      Jasna sprawa, że powinnaś jak najszybciej zmienić instruktora. Jazda z chamskim
      burakowatym gościem, który się dowartościowuje i leczy swoje ułomne ego,
      wrzeszcząc na kursantów jest stratą czasu. A co gorsza możesz się zniechęcić do
      samochodu. Ja miałem szczęście - mój instruktor miał anielską cierpliość. Autko
      gasło mi jeszcze podczas 26 godziny jazdy! Chciałem szybko się zbierać, a efekt
      był odwrotny. Instruktor powtarzał "spokojnie - nikt nie urodził się
      Hołowczycem".
      Dziś miałem egzamin wewnętrzny i instruktor stwierdził, że jeżeli będę jechał
      na egzaminie uważnie, to sobie poradzę. Pozdrawiam :)
    • kalooo Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... 05.07.05, 10:30
      nie rozumiem czegos takiego-powiedz w ośrodku co się dzieje,zażądaj zwrotu
      pieniędzy i zmień szkołę...Płacisz za chamstwo?!? A mało jest szkół prawa jazdy?
      Ich strata,jeśli nie umieją utrzymać i zadbać o klienta.
      • Gość: a to pech a jesli zmienie szkole to czy musze od nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:46
        robic teorie, chodzic na te lekcje itd?

dzieki wszystkim za wsparcie!!!!,
        juz chce to miec poza soba....
        • Gość: rudzia22 Re: a jesli zmienie szkole to czy musze od nowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 17:37
          podejrzewam,że tak (ale głowy nie dam) musisz zapytać w innej szkółce.
          Pieniędzy całych ci nie zwrócą raczej (jeśli wpłaciłaś całość). Jak ci wydadzą
          twoje papiery (chodzi mi o informacje na temat ukończenia zajęć teoretycznych)
          to moze w innym OSK bedziesz mogła kontynuować
    • Gość: greg Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: *.Zabrze.Net.pl 05.07.05, 16:07
      to ty sie masz znecac nad nim i nad jego samochodem a nie on nad toba
    • Gość: olek Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:08
      Chyba chciałaś się bzykać a nie uczyć.
      • Gość: a to pech Super METAMORFOZA mojego instruktora...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:47
        nieeeeemozliweeeee, pomyslalam,o co chodzi???
        moj instrukotr na ostaniej jezdzie byl dla mnie BARDZO mily,
        zdrabnial moje imie na wszystkie sposoby, i gdy popelnialam blad spokojnie
        stwierdzal: no nie mozemy tak robic...
        wiedzialam ze cos sie musi wydarzyc,
        no i po pol godzinie jazdy on stwierdzil ze za moment mam ostatnie jazdy
        i NAPEWNO zdaje sobie sprawe z tego ze potrzebuje DODATKOWYCH JAZD!!!!
        wiec od razu, mi zaproponowal zebym OD RAZU SIE U NIEGO ZAPISALA!!!

JEDANAK BOZIA POSKAPILA NIEKTORYM BARDZO ROZUMU,
        z pewnoscia nie skorzystam z jego jazd,
        ale gdyby ktos mi wczesniej poradzil,
        to przynajmniej bym mu spokojnie powiedziala by tak nie krzyczal,
        bo nie bedzie dodatkowych jazd,
        czlowiek sie uczy cale zycie!!!!!!!!!!!!!!
        a swoja droga ci ludzie nie maja sumienia ni moralnosci...
        • Gość: a to pech Re: Super METAMORFOZA mojego instruktora...2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:53
          jeszcze jedno,
          czyli porada dla wszystkich nieswiadomych jak ja
          ze facet tak mnie krytykowal i pograzal,
          zeby mi udowodnic ze nic nie umiem.....
          i 'zmobilizowac' do wykupienia jazd!

ale jego prymitywna technika obrocila sie przeciwko niemu....
          to napewno nie on zarobi na moich jazdach.
          • Gość: Isia Re: Super METAMORFOZA mojego instruktora...2 IP: 193.201.167.* 06.07.05, 12:34
            ja, na szczęście trafiłam na spokojnego instruktora i do tego bardzo
            cierpliwego. więc szczerze wspólczuje, że z takim przyszlo ci jezdzic. sama
            nie wiem co by to bylo, gdyby instruktor na mnie wrzeszczał. jak marudzę, że
            kiepsko mi idzie to mnie nawet pociesza, że jest ok. więc oprócz jazdy mam
            jeszcze w cenie psychoterapię pt. uwierz w siebie.
          • Gość: kmicic Re: Super METAMORFOZA mojego instruktora...2 IP: *.autocom.pl 06.07.05, 15:25
            Prosta sprawa... Mój instruktor szczerze powiedział mi, że niektóre OSK mają
            taką politykę - świadomie nie nauczyć podczas kursu i zdzierać na jazdach
            doszkalających. Sam widzę np. na placyku jak dziewczyna męczy się
            niemiłosiernie przy parkowaniu prostopadłym przodem. Oczywiście sama
            (instruktor gada sobie z kupmlami nie wiadomo gdzie). Próbuje dziewczyna
            nieskutecznie wjechać bez korekty z 20 razy pod rząd. Paranoja jakaś - myślę
            sobie! Mnie gość od razu pokazał, jak wjechać z korektą i po pół godzinie
            stwierdziłem, że to jest najprostszy manewr.
    • Gość: Iza Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: 217.153.29.* 09.07.05, 02:28
      Czesc
      Przypomina mi sie moj instruktor. Do ktorej szkoly chodzisz? pozdrawiam
      uszy do gory
    • Gość: BODO Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: *.ts552.cwt.esat.net 10.07.05, 13:09
      Moze powinnas dac sobie spokoj?Moja zona nie ma do tego zylki wiec spasowala.Ja
      jak mam jej tlumacztc 100 razy to samo to wysiadam,a poniewaz jest inteligetna
      to zrozumiala,ze nic na sile.Ja natomiast nie mam zylki do jezykow,a ona zna 4
      i tez spasowalem,ucze sie podstaw i to mi wystarcza za granica.Prosze nie
      pisac,ze przez takich instruktorow mamy tyle wypadkow bo glowna przyczyna jest
      przepuszczanie takich kiekowcow jak Ty,bez predyspozycji i za lapowli.
      • Gość: Nika Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:51
        Też miałam instruktora,który jak miał coś wytłumaczyć to działa mu się krzywda
        i wogóle lubił kursantów , którzy mieli opanowaną jazdę.Wiem ,że zawód
        instruktora jest bardzo trudny,ale kto nie ma do tego żyłki to powinien wybrać
        inny,ponieważ zawód instruktora też wymaga odpowiednich predyspozycji.Zmieniłam
        instruktora,zdałam bez łapówek i od póltora roku jeżdżę bez wypadku.Dlatego
        wiem co to znaczy trafić na nieodpowiedniego człowieka.Uważam,że jeżeli twoja
        żona trafiła by na instruktora odpowiednio przygotowanego do zawodu to oprócz
        znajomości języków zostałaby dobrym kierowcom.Mój małżonek też długo niemógł
        uwierzyć,że jego żona potrafi jeżdzić.Chyba część facetów tak ma,no i niestety
        część instruktorów.
    • Gość: majster jakby....................................... IP: *.icpnet.pl 11.07.05, 02:43
      Jakby był miły to byś mówiła , że Cię molestuje.
      • Gość: rudzia22 Re: jakby....................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 10:11
        Moj jest bardzo miły i to wogóle nie kojarzy sie z molestowaniem :D
    • Gość: Giovani Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:08
      Pan do mnie (1991-Kraków). "Ty się, k***a, nigdy nie nauczysz jeżdzić, bo
      k***a, tylko widzisz, k***a, gaz i gaz!"
      2005- przejechane c.a. 450,000km.
    • Gość: miki9999 Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 15.07.05, 13:48
      no coż ja dzis na 3 jazdzie sie dowiedziałam ze jestem "nie tak dobrze
      rozwinieta psychicznie jak siostra" (razem z siostro zdaje prawko) mam
      technikum, mature z dobrymi wynikami pomyslałam ale niemogłam dojsc co z tym
      moim rozwinieciem psychicznym nie tak, do domu przyszłam wsciekła i totalnie
      zniechocona jutro 4 jazda zobaczymy jak pojdzie...
      • Gość: a to pech proponuje stworzyc ranking szkol- BEDA SIE STARAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:48
        Na forum pewnie taki ranking odpada bo beda sie
        rekalamowac, swoja droga takiemu psychicznemu
        okaleczaniu ludzi (o kasie wydanej na
        dodatkowe lekcje nie wspomne..)moglaby sie przyjrzec jakas gazeta....

do stworzenia Rankingu (tak jak sa rankingi szkol wyzszych, liceow)
        NIECH DADZA w osrodku FORMULARZE PRZY
        rejestracji na egazmin prawa jazdy,
        gdzie na 5 pytan na temat swojej szkoly kazdy odpowie np
        1. czy instruktor w twoje szkole
        nauczyl cie duzo podczas jazd
        A bardzo
        B srednio
        C slabo

i latwiej bedzie chyba wszystkim....
    • Gość: JARSON. Re: SUPER CHAMSKI instruktor.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:59
      Witam. Po prostu część osób nie nadaje się na instruktorów i egzaminatorów.(
      powinni zdawać co jakiś czas testy psychologiczne ). Mam prawko od 12lat(
      zdawalem jeszcze na 126p.to byly czasy ). Wczoraj stałem na czerwonym za nauką
      jazdy.Zapaliło się zielone a on stoi, zaczołem mamrotać pod nosem no jedź itd...
      ( nigdy nie trąbię i nie wyzywam na "L" ).Wtem widzę jak instruktor "L"
      pokazuje jakieś znaki rękoma,(???) na początku nie skapowałem o co mu chodzi,
      potem abym dobrze widział wystawił rękę ze środkowym paluszkiem w moją stronę.
      Pojechali w lewo, ja prosto, instruktor wychylał się przez okno samochodu
      nadal "gestykulując" i wyzywając w moją stronę.Niestety nie wytrzymałem i także
      powiedziałem parę słów, trąbiąc przy okazji.MYŚLĘ ŻE TRZEBA NAM WIĘCEJ TAKICH
      INSTRUKTORÓW A NA NASZYCH DROGACH BĘDZIE BEZPIECZNIEJ I NA PEWNO
      KULTURALNIEJ.POZDRAWIAM SZKOŁĘ JAZDY PEGAZ Z PABIANIC I JEJ REWELACYJNEGO
      INSTRUKTORA( może to upał ). KURSANCI POWODZENIA I POŁAMANIA PACHOŁKÓW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka