Dodaj do ulubionych

Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA

IP: *.zalbix.wroc.pl 29.08.05, 22:56
Jacy sa najfajniejsi instruktorzy jezdzacy na PUNTO w Wolskim & Glidze (tacy
co cos czlowieka naucza)? Mam jezdzic z jakims p. Zbyszkiem N., ktos cos wie
o nim jaki facet jest? POMOZCIE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: uprzejma Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 30.08.05, 10:11
      pan Zbysiu... hmm.... dobrze trafiłeś! Nie bedziesz sie z nim nudził. Nauczy
      Cie, a to jest przecież najważniejsze. Powodzenia
      • jola_wroc Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA 30.08.05, 16:09
        temat instruktorów z wolski i gliga był już przerabiany wielokrotnie, proponuje
        wyszukiwarkę. A co do instruktora to p.Zbyszka chwalą sobie. Ja polecam również
        Mirka.
    • Gość: kursantka Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.08.05, 11:20
      Zdałam za pierwszym razem! Jezdziłam na puncie u Mirka,ale pan Zbysiu tez jest
      bardzo miły i sympatyczny. Nie czekaj na jakieś tam opinie tylko sam sie
      przekonaj! Pozdrawiam
      • Gość: jola_wroc Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.05, 17:17
        ooo, gratulki, ciekawe czy ja też zdam za pierwszym.... oby tak
        • Gość: kursantka Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.08.05, 20:06
          Jola pewnie tez jezdzisz z Mirkiem... no i jak tam wrazenia??? na egzamin nie
          idz zbyt pewnie, bo jak Ci sie nóżka powinie to bedzie wieksza porazka,ale taka
          psychiczna. Ja byłam przekonana że obleje juz na samym starcie,czyli na
          placyku, ale jakoś się udało i teraz czekam na odbiór swojego prawka :) Życzę
          powodzenia i bede trzymała kciuki za Ciebie,ale musisz tylko napisać kiedy,bo
          jak zacznę już teraz to mi paluszki zdrętwieją... pyś :*
          • Gość: jola_wroc Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.05, 17:05
            egzamin 14-stego, pewna nie jestem, właściwie to mysle że obleje na placu,
            szczególnie prostopadłe mi nie wychodzi, ale Mirek mówił że tak tragicznie ze
            mną to nie jest :D, a tobie jak szło na jazdach?
            • Gość: gregory Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.zalbix.wroc.pl 02.09.05, 14:49
              Można wiedzieć w jakich godzinach jeżdzi p.Mirek?
    • Gość: kursantka Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.09.05, 19:28
      ze mną bywało różnie. Po mieście nie było tak źle,ale miałam swoje zagrywki i
      tylko słyszałam "u mnie możesz, na egzaminie nie!". Największe trudności miałam
      przy parkowaniu prostopadłym przodem,ale na egzaminie na szczęscie miałam
      tyłem - o tyle dobrze :) , musze sie przyznać, troche kaleczyłam ten placyk.
      Będzie dobrze!
      • Gość: jola wroc Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.05, 15:37
        wiesz co ja tez z prostopadłym przodem mam problem...największy! :D.

Mirek jeździ raczej do godz 16.00, bo o tej właśnie godzinie wykłada teorie, a
        jeśli nie ma teori to dłużej chyba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka