Dodaj do ulubionych

kurs za "symboliczna zlotowke"??

IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.05, 17:23
Ja dostalam na poczte cosik takiego. Ktos jeszcze?? Ktos cos wie?? Ktos juz
tego probowal albo poszedl na to??
Obserwuj wątek
    • Gość: molk Re: kurs za "symboliczna zlotowke"?? IP: *.crowley.pl 15.09.05, 21:24
      No ja bylem i zrobilem sobie kurs za zlotowke, fajna sprawa
      • Gość: hehe Re: kurs za "symboliczna zlotowke"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:38
        za darmo umarło
    • Gość: JA kto chce za 800 ?? IP: *.dawmar.pl / 80.48.22.* 17.09.05, 16:50
      Tak, ja zadzwonilam pod podany numer ( 12 296 35 99 - jakby kogos jeszcze to interesowalo). Chodzi o przyprowadzenie innych osob i wtedy dostajesz kurs gratis - zadnych innych chwytow nie ma - nie musisz doplacac potem za plac manewrowy czy za egzaminy wewnetrzne . Ale ja chcialam zrobic to w inny sposob - mam paru znajomych, ktorzy tez w najblizszym czasie chca zrobic prawko i chce wynegocjowac od nauki jazdy kurs po 800 pare zlotych dla kazdego. Mysle, ze jak sie troche osob zbierze, to sie zgodza - teraz juz ich o to pytalam i powiedzieli, ze raczej tak.
      Zbierzmy sie wiec ludziska - 400zl w kieszeni to zawsze cos - kto chetny dopisywac sie tutaj albo na maila tanieprawko@wp.pl i podawac jakis kontakt.
      • Gość: JA Re: jakaś ściema IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.05, 21:34
        slyszalam ze jak sie robi taki tani kurs to jezdzi sie samochodem nie takim
        jak na egzaminie, np zamias pandą uczysz nię na matizem lub na mikrą, albo
        niczego cie nie uczą a potem i tak musisz wykupić dodatkowe jazdy
        • Gość: JA Re: jakaś ściema IP: *.dawmar.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 10:59
          nie. Tez tak myslalam i dopytywalam sie o wszystko. Jest ok. Chodzi im tylko o to, ze nizsza cena moze byc przy zgloszeniach grupowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka