Dodaj do ulubionych

Instruktorzy - Wrocław

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:42
Witam wszystkich szczególnie z Wrocławia bo do Was mam prośbę. Czy
moglibyście mi polecić dobrego instruktora do dodatkowych jazd? Kilka razy
nie zdałam i nie jezdziłam ok rok autem i teraz mam zamiar nadrobić
zaległości i skończyć prawo jazdy udanym egzaminem. Moglibyście podać namiary
na instruktora, który dobrze nauczy, skrytykuje jak trzeba i mi pomoże? Będę
wdzięczna za pomoc możecie pisać na maila pennelessa@poczta.onet.pl lub tutaj
jak wolicie oczywiście z uzasadnieniem i namiarami! Pozdrawiam i dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: margerytka Re: Instruktorzy - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.05, 16:54
      Ja sie dolaczam do goracej prosby Pennelessy. Mam identyczna sytuacje - niecaly
      rok przerwy, niezdane 3 razy jazdy, postanowilam doczekac do polaczonego
      egzaminu i zmagac sie z jedna zmora w postaci miasta z parkowaniem, a nie
      osobnego placu i miasta, ktore na przemian zawalalam. Czekam na polecone
      nazwiska! Na forum albo na margerytka5@wp.pl
    • Gość: Pennelessa Re: Instruktorzy - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 19:50
      Wrocławianie co jest z Wami? Nie wierze, że nikt nic nie wie! Liczę na Was!
      Pozdrawiam i czekam!
      • Gość: M Re: Instruktorzy - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 07:08
        Mam takiego jednego, ale teraz wszyscy instruktorzy maja mase ludzi i długo się
        do nich czeka. On jeździ puntem.
        Zobacz pocztę
        • Gość: WhoKnows Re: Instruktorzy - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:10
          Chętnie podam namiary na dobrego instruktora (punto). Jeśli jesteście
          zainteresowane(ni) to szczegóły na maila :

kontakt <MALPA> orzech-online <KROPKA> com

(niepotrzebne spacje usunac).

Pozdrawiam!
    • Gość: Janior HuBY Re: Instruktorzy - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 13:49
      Słuchaj jak potrzebujesz dobrego instruyktora polecam ci mojego sąsiada jescze jak postawisz piwo jakies dobre to ci załatwie ze taniej zapłacisz za jazde :P i za wszuytko tylko wiesz dobre piwko i jest dobrze odezwij sie do mnie na gg 2923113 czekam lub na meila colmix@interia.pl ale lepiej na gg !!!!
    • Gość: instruktor Re: Instruktorzy - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:51
      czesc!!! Podam Ci numer dobrego instruktora. Wszyscy zdaja u niego za pierwszym
      razem. Ja tez zdalam u niego za pierwszym razem;-))) Uczy w Akademii Dobrej
      Jazdy. Podam Ci adres strony i meila. Napisz tam, a wtedy uzyskasz wiecej
      informacji. www.naukajazdy.wroc.pl e-mail: info@naukajazdy.wroc.pl Pozdrawiam
      pa pa
    • corelli144 Re: Instruktorzy - Wrocław 26.09.16, 13:12
      Dawid Regner, pełen profesjonalizm, mnóstwo przydatnych wskazówek, które pomagają potem na drodze. Przejeździłem z nim cały kurs i przygotował mnie śpiewająco. Egzamin zdany bez najmniejszego potknięcia (serio). Nie ukrywam, że Dawid musiał niejednokrotnie wykazywać się anielską cierpliwością, ale w ostateczności jednak wszystko wyszło świetnie.
    • oskmars Re: Instruktorzy - Wrocław 04.02.17, 10:24
      MARS Szczecin - Motocyklowa Szkoła Nauki Jazdy
      Szkolimy MOTOCYKLISTÓW i MOTOROWERZYSTÓW !!!
      Jako jedna z nielicznych szkół w Szczecinie prowadzimy kursy na kategorię AM
      Nasi kursanci zdają egzamin państwowy na tym samym pojeździe, którym uczyli się jeździć ( podstawiamy nasze motocykle na egzamin w WORD Szczecin) dodatkowo w egzaminie uczestniczy instruktor, który wspiera kursanta mentalnie i duchowo co eliminuje „stres egzaminacyjny”
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka