Gość: pioterek IP: *.mini.pw.edu.pl 18.09.02, 14:52 Zbieram opinie o kursach. Co powiecie na następujące: 1. imola 2. kanon 3. sarbo 4. jar ??? Mozecie polecic jakichs dobrych instruktorow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elka Re: kursy w Wwie IP: 195.136.122.* 19.09.02, 01:19 Gość portalu: pioterek napisał(a): > Zbieram opinie o kursach. polecam PERFEKT > Mozecie polecic jakichs dobrych instruktorow? P.Różycki z PERFEKTU (wykłada na Noakowskiego, jezdzi punto) Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: kursy w Wwie 19.09.02, 12:06 Polecam z całego serca SARBO - poszukaj we wcześniejszych wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kursy w Wwie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 14:00 Sarbo jest bardzo dobrą szkołą, sama robiłam tam kurs.Instruktorzy są bardzo fajni i cierpliwi. Atmosfera bardzo przyjemna-polecam. a poza tym jeżdżą z Tobą w miejsca gdzie wyjeżdżają egzaminatorzy bo przecież ten fajoski ośrodek egzaminacyjny-bliziutko. Opinie mają niezłą i statystykę zdjących od nich też- powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: kursy w Wwie IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.09.02, 18:01 Jar - p. Szmajchel, Drosio, Kitowski, Kamińska -najlepszą rekomendacją niech będzie zdany egzamin za pierwszym razem. To bardzo sympatyczni,spokojni, młodzi instruktorzy wiedzący jak podejść do kursanta, umiejący przekazać wiedzę. Nie polecam natomiast p. Maciejuka na pistacjowym Punto, miałam tylko dwie godz. jazd, na szczęście tylko na placu, albo ma taki sposob bycia albo był "niedysponowany". Pozdr. Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joga Re: kursy w Wwie IP: *.stacje.agora.pl 01.10.02, 11:39 Gość portalu: Małgosia napisał(a): > Jar - p. Szmajchel, Drosio, Kitowski, Kamińska -najlepszą rekomendacją niech > będzie zdany egzamin za pierwszym razem. To bardzo sympatyczni,spokojni, młodzi > > instruktorzy wiedzący jak podejść do kursanta, umiejący przekazać wiedzę. > Nie polecam natomiast p. Maciejuka na pistacjowym Punto, miałam tylko dwie > godz. jazd, na szczęście tylko na placu, albo ma taki sposob bycia albo > był "niedysponowany". > Pozdr. > Małgosia Ale w jakim osrodku sa Ci panowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajda Re: kursy w Wwie 26.09.02, 12:03 Polecam szkołę Karo na Bemowie i instruktora Robetra Kłosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nel Re: kursy w Wwie IP: 2.3.STABLE* / 10.0.0.* 01.10.02, 14:22 autoluz - zdecydowanie najlepszy. gwarancja zdania bez płacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gama Re: kursy w Wwie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 13:50 sorry ale do dupy. polecam VIKING Karmelicka 13 ja tam robię kurs pierwsza klasa stary inst. nazywa się Hubert Dobrzyński podobny do vikinga tel. 609 020 173 super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursantka Re: kursy w Wwie IP: *.chello.pl 19.10.02, 20:32 Gość portalu: gama napisał(a): > sorry ale do dupy. polecam VIKING Karmelicka 13 ja tam robię kurs pierwsza > klasa stary inst. nazywa się Hubert Dobrzyński podobny do vikinga tel. 609 020 > 173 super Żałuję,że nie mogę przerwać kursu bez konsekwencji finansowych. Brak bazy /komputerów/i taki dziwny samochód-Micra. Trudno,wpadłam,ale ostrzegam potencjalnych kursantów. Pamiętajcie,że egzaminy są na Puntach i Lanosach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: kursy w Wwie IP: 80.50.62.* 22.10.02, 12:01 Małgosiu; czy posiadasz może jakieś opinie dot. instruktorów JARU, szkolących na białym Punto, panów Bakalowskiego i Kopeczka ( mogłam przekręcić nazwisko pierwszego)? Wyjeździłam już 16 godzin i absolutnie nie czuję się na siłach, by przystąpić do egzaminu; chcę wziąć dodatkowych 10 godzin, zastanawiam się tylko, czy pozostać z obecnymi instruktorami, czy też poszukać kogoś innego; generalnie nie mam nic przeciwko p. Bakalowskiemu- jest w porządku - zaś p. Kopeczek wprowadza atmosferę napięcia i dość mocno stresuje, co powoduje, iż jadę jak sparaliżowana. Mam dziki zamęt w głowie; będę bardzo wdzięczna za odp. Pozdrawiam cieplutko! Magda Odpowiedz Link Zgłoś