Dodaj do ulubionych

ZDAŁAM W BYDGOSZCZY!!!

IP: 83.238.145.* 09.10.05, 17:57
Ale sie cieszę!! :D to był (nie)stety mój 4 raz.. ale mam już to za sobą
ufff.:)Na więcej nie miałabym już chyba nerwów..:P Za każdym razem zjadał
mnie stres - tym razem sobie na to nie pozwoliłam..pełen spokój ( na tyle, na
ile potrafiłam..:P) Życzę powodzenia wszystkim, którzy mają to jeszcze przed
sobą!!

Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ehhhh Re: ZDAŁAM W BYDGOSZCZY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:43
      a pamietasz kto Cie olewal i za co i u koga zdałaś????

a poza tym gratuluje
      • Gość: krasza Re: ZDAŁAM W BYDGOSZCZY!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.05, 16:32
        No to tak:
        za pierwszym razem jechałam z panią egzaminator ( samochód nr 10) na mieście za
        pózno zmieniłam pas ruchu..
        drugi raz - kompletna porażka - najechałam na linie na łuku..:/
        trzeci raz - robiąc garaż przodem dosłownie musnęłam o słupek i pan egzaminator
        stwierdził, że minimalnie otarłam się o słupek i mógłby przymknąć oko, ale
        jednak nie..bo są inni egzaminatorzy na placu( to szczegól, że byli po drugiej
        stronie placu, tego słupka nie mogli widzieć, a poza tym każdy pilnuje swego
        kursanata - ale nie to nie - prosic się nie będe:P)
        no i czwarty - ostatni raz - jechałam samochodem nr 1 pan był..niezbyt
        sympatyczny..;/ na placu na moje pytania odpowiadał wręcz krzykiem, ale tym
        razem byłam maksymalnie wyluzowana:) na mieście przypomniał mi tylko, że mam
        używać 4 biegu i jezdzić "z życiem", bo przyznam, że jechałam troszke wolno z
        początku, ale to nerwy:P..objechalismy z 4 - 5 skrzyzowań,1 rondo i jeden
        poważny skręt w lewo i do domciu:)nie miał się czego przyczepić..

pozdrawiam!!
    • Gość: ehhhh Re: ZDAŁAM W BYDGOSZCZY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:48
      dzięki za odpowiedź, mogłabyś mi jeszcze podać tak mniej więcej trasę (czy
      miałaś wajzenhoffa?) i w jakiej szkole robiłaś prawo jazdy i jak Ci na jazdach
      szło generalnie przed egzaminami

w piątek mam drugie podejście i jestem tak średnio do niego nastawiona :/
      • Gość: tomek Re: ZDAŁAM W BYDGOSZCZY!!! IP: *.devs.futuro.pl 10.10.05, 21:48
        ja nie zdalem 2 raz i jestem wsciekly!!!. ale tyle skrzyzowan, rond i innych
        duperszmitow musialem pokonac ze chyba nikt tyle nie jezdzil!! bylem na miescie
        ze 40 min i wszystko na nic!! do 3 razy sztuka a pozniej chyba sie poddam!!
        • Gość: krasza Re: ZDAŁAM W BYDGOSZCZY!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.05, 08:41
          No ludzie..wiem, że to jest w wnerwiające, ale nie poddawajcie się!! Teraz
          fajnie się to mówi, ale ja też myślałam, że sobie odpuszcę, ale jednak nie :)
          na kursie szło mi naprawdę ok! jak jezdziłąm z moim instruktorm to on
          stwierdził, że nie ma już gdzie ze mną jezdzić, bo wszystko umiem..a jednak
          zdałam za 4 razem..:/ placyk też mi wychodził, a jednak 2 razy na nim
          oblałam.., ale chociaż wszyscy mi to mówili - po prostu nie mogłam opanowac
          nerwów!! strrasznie sie czułam..:( a oto trasa, którą jechałam - mam nadzieję,
          że zczaicie o co chodzi, bo ja jstem z drugiego końca Bydgoszczy i niezabardzo
          znam nazwy ulic :P
          Jak wyjechaliśmy z ośrodka, to pojechalismy prosto pod wiaduktem i na pętli na
          Leśnym skręciliśmy w lewo..pózniej na najbliższych światłach pojchaliśmy
          prosto. Dojechaliśmy do skrzyżowania z ul.Chodkiewicza i też pojechaliśmy
          prosto. Pozniej jest rondo (nie wiem jak się zwie:P) i sręciliśmy w lewo, a
          następnie caaaały czas prosto i na końcu tej ulicy jest takie dość "poważne"
          skrzyżowanie - tam skręciłam w lewo i do ośrodka:) jechałam krótko - jakieś 15
          min - szczerez mówiąc, aż się zawiodłam, bo chciałam mu pokazać ile potrafię, a
          on mi nie pozwolił..:P no ale grunt, że mam juz to prawko:)Z tym, że tyrafiłam,
          że dosłownie na każdym sręcie w lewo musiałam ustąpić pierwszeństwa, bo było
          już po 12.00 więc ruch się zaczynał..( a miałam nadzieję, żę moż będzie jeszcze
          pusto..:P) Nie stresujcie się - powiedzcie sobie, że przecież to umiecie!! z
          własnego doświadczenia mogę Wam jeszcze poradzić żebyście nie przyglądali sie
          kursantom i nie kalkulowali kto zdał, a kto nie - to chyba najgorsze co można
          zrobić!ja ostatnim razem usiadłam w środku, poczytałam gazetkę i nie zwracałam
          uwagi jak mnie brzuch boli ze strachu..:P

Powodzenia!! dajcie znać jak poszło!!
          • Gość: ehhhh Re: ZDAŁAM W BYDGOSZCZY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:45
            zdałam :DDDDD
            • Gość: krasza Re: ZDAŁAM W BYDGOSZCZY!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.05, 19:29
              No to gratuluje!! Życzę szerokiej drogi i do zobaczenia na światłach :)
              • Gość: ehhhh Re: ZDAŁAM W BYDGOSZCZY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 15:34
                dzięki :)
                • Gość: tom Re: ZDAŁAM W BYDGOSZCZY!!! IP: 83.238.146.* 18.10.05, 13:50
                  ja zdałem w bydzi za pierwszym razem:) pozdrawiam! szerokiej drogi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka