Gość: 18 latek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:14 Proszę o pomoc : jak się zdaje w Siedlcach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malina Re: Egzamin w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:20 Hej. Ja zdawalam w Siedlcach juz dwa razy - jak narazie bezskutecznie :) ale zdaje sie badzo przyjemnie (no chyba, ze trafisz na dwóch baarodzo niemiłych egzaminatorow, bo reszta jest w miare ok). Ja za pierwszym razem oblałam na miescie, ale mialam przyjemnosc jeździć z jednym z tych dwuch :/ a za drugim razem na placu z bardzo milym starszym panem. A co do egzaminu - WORD bardzo fajny. Nie powiem, lubie tam być, po prostu fajnie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18-latek Re: Egzamin w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:58 Gdzie oblewają więcej na placu czy na mieście ? A jak się jeżdzi po tych Siedlcach? Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Egzamin w Siedlcach 16.11.05, 22:13 Gość portalu: 18-latek napisał(a): > Gdzie oblewają więcej na placu czy na mieście ? > A jak się jeżdzi po tych Siedlcach? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Gdzie ??? Tam , gdzie coś spieprzysz :-) Sam ośrodek jest obiektem zbudowanym w latach '50-tych. Mieści się na skraju (starego) miasta, a niedaleko do nowych osiedli mieszkaniowych. Plac mają duuuży. Jazda po mieście dość spokojna(jeżeli wiesz co robisz). Mały ruch na ulicach. Minusem samego miasta jest to, że w "Centrum", czasami jest mało miejsca(gdy inni "szeroko" zaparkowali)....i jeżeli trafisz na egzaminatora złośliwego,to każe Ci jechać w rejon dworca kolejowego, który jest niezbyt dokładnie oznakowany:-) Niebezpieczne miejsca---> 1. wiadukt kolejowy 2. dworzec kolejowy 3. dworzec PKS Według mojej opinii, to "miasto" łatwiej zaliczyć w Siedlcach niż w Warszawie, czy Krakowie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: Egzamin w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:37 Moj znajomy z Warszawy specjalnie zdawal w Siedlcach (podobno latwiej) i udalo mu sie za pierwszym razem. Ale na pewno sa i tacy, ktorym sie nie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 ps. Siedlce 16.11.05, 22:52 ps. Co do jazdy w mieście..... Jeżeli ktoś nie zna miasta, to sciągnij mapkę miasta......pojedź na rekonesans (samochodem lub pieszo) po "Centrum", aby popatrzeć jak są rozwiązane "malowania" i znaki na ichniejszych drogach i jeździsz spokojnie jak w "Lunaparku":-) (całe "Centrum Miasta" ma około 4 kilometry kwadratowe:-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: ps. Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:44 4 km kwadratowe? Toz to raj dla zdajacych! Po 30 h zna sie chyba wszystko na pamiec. Ale czy tam jest rzeczywiscie taka wysoka zdawalnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdawający Re: ps. Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:20 mówią że zdawalnośc jest 45 % to wysoka w porównaniu z Waawarszawą Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: ps. Siedlce 17.11.05, 15:57 Gość portalu: gg napisał(a): > 4 km kwadratowe? Toz to raj dla zdajacych! Po 30 h zna sie chyba wszystko na > pamiec. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ plus killlka kilometrów po a'la "obwodnicy", gdzie należy jechać "dynamicznie":-) (za jazdę jak kaleka, czy emeryt też można oblać.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Egzamin w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:05 w Siedlcach zdaje ise super miło prawie bez stresu a jeśli nauczyłeś sie dobrze jeździć to napewno nie oblejesz za "złą fryzurę" naprawde jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktyóry zdał Re: Egzamin w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:49 uwaga na skręt w lewo na drogach jednokierukowych no i stzyżowania dróg równorzędnych i ograniczenio do 40 km/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Egzamin w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:57 Gość portalu: w357 napisał(a): > Sam ośrodek jest obiektem zbudowanym w latach '50-tych. > Mieści się na skraju (starego) miasta, a niedaleko do nowych osiedli > mieszkaniowych. WORD jest teraz przeniesiony z ul.Partyzantów na ul. Składową do nowego budynku z nowym placem, na którym jest 3 pasy, wiec nie wiem czy on jest znowu taki duży. A oblewać oblewają jak wszędzie, ale mam dużo znajomych którzy zdali za pierwszym razem no ale ja tez jestem świecącym przykładem człwieka, który zdać nie potrafi i niedługo podchodzi do egzamu nr 3. Jak zrobisz głupi błąd, to Ci podziękują a jeśli będzie wszystko ok to Ci zaliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Egzamin w Siedlcach 18.11.05, 20:12 Gość portalu: Malina napisał(a): > > WORD jest teraz przeniesiony z ul.Partyzantów na ul. Składową do nowego budynku > z nowym placem, na którym jest 3 pasy, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tego nie wiedziałem. Dawno temu się przenieśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Egzamin w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:22 Nie wiem czy dawno bo nie jestem z Siedlec ale nie poniej niz rok, połtora roku temu, tak mi się wydaje. Zajrzyj na sronke: www.word.siedlce.pl i zobacz jak to teraz wyglada :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDAWAJĄCY Re: Egzamin w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:35 ADRES OŚRODKA www.word.siedlce.pl/site/index.php?idtem=148 Odpowiedz Link Zgłoś