Dodaj do ulubionych

prezent dla instruktora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:30
Mam pytanie, dawaliście swoim instruktorom jakiś prezent po zdanym egzaminie?
Bo chciałabym jakoś odwdzięczyć się swojemu za cierpliwość i naukę.
Obserwuj wątek
    • Gość: robcio Re: prezent dla instruktora IP: *.icpnet.pl 17.11.05, 09:56
      Jeśli Ci się podoba i chciałabyś po kursie coś kontynuować to zaproś go na kawę
      i ciastko, a jeśli tylko podziękować to raczej odpuść sobie prezenty tylko
      ładnie podziękuj mu za cierpliwość, z pewnością się również ucieszy :)
      • Gość: SS Re: prezent dla instruktora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:19
        zaproś go na piwo!!!niech się chłopak nareszcie wyluzuje, bo pracę ma
        niesamowicie stresującą :P
      • Gość: asd-adam Re: prezent dla instruktora IP: *.master.pl 19.11.05, 12:17
        nie dośc że biorą tyle kasy za kurs to ty jeszcze prezenty chcesz im dawać :/
    • Gość: ja Re: prezent dla instruktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:20
      po zdanym egzaminie to ja dostałam prezent od instruktora :)
    • Gość: Robert-instruktor Re: prezent dla instruktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:50
      Ja lubię dostawać jakieś nietypowe alkohole od kursantów :)
      • yunnan Re: prezent dla instruktora 17.11.05, 12:39
        sądzę że można sobie odpuścić prezenty jako takie ....wykosztowaliście się juz
        na sam kurs i egzamin ...nie to jest ważne.....ważny jest sam fakt że ktoś chce
        podziekować, że pofatyguje się żeby przyjść i powiedzieć "dziękuję",że doceni
        wysiłek włożony w przekazywanie wiedzy i umiejętności....bardzo miło jest
        usłyszeć, że ktoś zauważył w instruktorze człowieka, który stara się coś
        przekazać ...mimo że niektórzy twierdzą, że i tak się za kurs płaci....płaci
        sie owszem za wszystkie usługi i nabywane produkty ale to miłe gdy dostrzega
        sie zza różowego plastiku z napisem "Prawo jazdy" człowieka który przyczynił
        się torochę do jego zdobycia...

to bardzo miły moment...chyba milszy nawet niż dzień wypłaty wynagrodzenia...
    • Gość: kamil Re: prezent dla EGZAMINATORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:20
      a moze tez prezencik dla egzamintora za to, ze zaliczyl ?? ;-)
    • g.a.r.c.i.a Re: prezent dla instruktora 17.11.05, 13:27
      Gość portalu: tygrysek napisał(a):

> Mam pytanie, dawaliście swoim instruktorom jakiś prezent po zdanym egzaminie?

Tak, kopa w dupe za to, ze zapomnial mi wytlumaczyc na czym polega hamowanie
      awaryjne.
      • Gość: SS Re: prezent dla instruktora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:59
        g.a.r.c.i.a. - tem Twój instrukror to debil, że cie tego nie nauczył. Mój jest
        rewelacyjny... mam ochotę na rękach go nosić za to, że tyle mnie nauczył. Na
        placyku skacze wokół mojego autka i poświęca mi całą swoją uwagę. Po
        zakończonym kursie i ewentualnym zdaniu egzaminu muszę mu jakoś
        podziękować...dobry truneczek to ciekawy pomysł...
    • Gość: qba bez łąpownictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:01
      wystarczy jak przyjdziesz i się pochwalisz ze zdałaś. Zadnych prezentów, od
      tego się zaczyna,,,potem jeteśmy ostatnim krajem w europie jeśli chodzi o
      rozmiar korupcji
      • Gość: SS Re: bez łąpownictwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:27
        nie przesadzaj...mówimy o prezencie PO a nie PRZED... to robi wielką różnicę.
        to sie nazywa wdzięczność a nie łapownictwo!!!
    • Gość: tygrysek Re: prezent dla instruktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:41
      To że zdałam to on wie, darłam się w słuchawkę ile sił w płucach;) Cieszył się
      razem ze mną:) Wiem, że alkoholu raczej nie pija, może więc coś słodkiego? Ale
      z tego co widzę robienie prezentów instruktorom nie jest ogólnie przyjęte, tak?
      Jak mu się rzucę na szyję i go uściskam to też będzie ok? Pozdrawiam:)
      • g.a.r.c.i.a Re: prezent dla instruktora 17.11.05, 19:05
        Gość portalu: tygrysek napisał(a):

> Jak mu się rzucę na szyję i go uściskam to też będzie ok?

Jasne. A potem zrob mu loda.
        • w357 Prezent czy Łapówka??? 17.11.05, 19:30
          Jest wiele opinii na ten temat.......
          "Łapówka" jest "przed", a "PO" jest "prezent"!!!

Czy ktoś ma chęć dać prezent, to jest indywidualna sprawa danej osoby.

Jeżeli uznasz, że Twój "instruktor" nic Ciebie nie nauczył, to daj mu KOPA w
          dupę!!!

Jak ktoś tu wspomniał jest wielu instruktorów którzy potrafią przekazać wiedzę
          w tej trudnej sztuce "kręcenia kółkiem".......
        • Gość: tygrysek Re: prezent dla instruktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:48
          hahaha, bardzo śmieszne:/ ja nie z tych...
          • Gość: tygrysek Re: prezent dla instruktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:50
            powyższa odpowiedź dotyczy postu osoby o nicku g.a.r.c.i.a, bardzo niesmaczne:/
    • Gość: aska Re: prezent dla instruktora IP: *.telpol.net.pl 17.11.05, 19:46
      ja mam problem zas z podziekowaniem. z prezentem sie wyglupiac nie bede, bo
      jezdzilam z 6 instruktorami-tak to zawsze w terminachw ypadalo, jednak z jednym
      przejechalam ok 12-14 jazd, wiec prawie polowa. i tak sie zastanawiam, czy
      jak juz zdam, to tylko jemu dac znac czy isc do osrodka, przed "pelna godzina",
      kiedy wszyscy instruktorzy zjezdzaja i oznajmic im "ze zdalam" (miejmy
      nadzieje ;-) - zakladam ze kiedys to nastapi ;))... a z drugiej strony mysle ze
      moze to zostac nie tak odebrane... ze przyszla taka i sie chwali... no bo jakby
      nie bylo komu tu dziekowac z nim 14 jazd a z innymi 3,1,5,3,4...
      • g.a.r.c.i.a Re: prezent dla instruktora 17.11.05, 19:59
        Zrob tak: zadzwon do kierownika osrodka, powiedz, ze zdalas (miejmy nadzieje,
        ze wkrotce to nastapi) i ze chcialas podziekowac wszystkim instruktorom, z
        ktorymi jezdzilas i zeby ten kierownik przekazal im Twoje podziekowania,
        poprzedzone Twoim imieniem i nazwiskiem...
        Powodzenia!!!
        • Gość: aska Re: prezent dla instruktora IP: *.telpol.net.pl 17.11.05, 20:20
          dzieki :-) to juz jakas koncepcje mam ;) teraz "tylko" zdac...
          • g.a.r.c.i.a Re: prezent dla instruktora 17.11.05, 20:33
            Jesli jestes naprawde zadowolona z przebiegu calego kursu, to temu kierownikowi
            osrodka tez podziekuj. Nie zaszkodzi.
            Powodzenia na egzaminie raz jeszcze!!!
          • w357 g.a.r.c.j.a.??? 17.11.05, 20:34
            Czy Twój NIK pochodzi od 'Garsyyyja'(z Zorro), czy "Gracja" od salonu masażu???

Laski najlepiej robią na szlaku TIR'owskim:-)
            • g.a.r.c.i.a Re: g.a.r.c.j.a.??? 17.11.05, 20:39
              Jak kto woli...
            • g.a.r.c.i.a Re: g.a.r.c.j.a.??? 17.11.05, 20:41
              Mow mi garsija...
              • Gość: aska Re: IP: *.telpol.net.pl 17.11.05, 21:02
                no akurat kierownik to tez instruktor z ktorym mialam te 3 jazdy he jutro musze
                mu zadac magiczne pytanie czy mi wyda papiery juz :> podobno wydaje pare
                godzinek przed koncem ;-) a za powodzenia nie dziekuje :)
                • g.a.r.c.i.a Re: 17.11.05, 21:37
                  Ja dziekowalam. I zdalam, sama nie wiem jakim cudem...
                  Chyba dobrze, ze sie powstrzymalam od glosnego skomentowania opinii
                  egzaminatora, ktory zganil mnie za przedwczesne (w jego mniemaniu) wlaczenie
                  kierunkowskazu przed skretem w prawo na zwyklym skrzyzowaniu, bo przeciez "co
                  by bylo, gdyby ten pas byl dlugosci 1 km ?" ... Wygladalo to tak, ze powinnam
                  wlaczac kierunkowskaz 2,3 sekundy przed samym skretem. Dobra, mysle sobie, to
                  jest egzamin, niech ci bedzie, nie bede sie klocic...
    • dzagaa20 Re: prezent dla instruktora 18.11.05, 15:11
      JA MOJEMU PEWNIE PODARUJĘ JAKIŚ TRUNECZEK PLUS COS SLODKIEGO I WYSTARCZY :)
      LUBIĘ OBDAROWYWAC LUDZI A ZWŁASZCZA JEŚLI ZAWDZIĘCZAM IM COŚ WAŻNEGO DLA MNIE A
      MÓJ INSTRUKTOR JEST NAPRAWDE BOSKI I WKŁADA SERCE W UCZENIE KURSANTÓW I
      NAPRAWDE SIE STARA WIĘC MU SIĘ NALEŻY :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka