Gość: Marcin IP: 212.122.214.* 17.11.05, 19:46 Witam jak to jest z egzaminem wewnetrznym z jazdy? Jak sie go nie zda to co w tedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aska Re: Egzamin wewnetrzny IP: *.telpol.net.pl 17.11.05, 19:48 mi tlumaczono w osrodku ze to tylko takie dla mnie, zebym wiedziala jak to mniej wiecej wyglada, na co jeszcze mam zwrocic uwage, taka "proba generalna" ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Egzamin wewnetrzny 17.11.05, 20:54 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Witam jak to jest z egzaminem wewnetrznym z jazdy? Jak sie go nie zda to co w > tedy? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ To znaczy, że nie kwalifikujesz się do egzaminu Państwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Egzamin wewnetrzny 18.11.05, 09:41 to znaczy że kwalifikujesz sie do egzaminu Państwowego i dostajesz zaświadczenie o ukońzeniu kursu.jedziesz z tym do WORDu i zalatwiasz soie termin panstwowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Egzamin wewnetrzny 18.11.05, 09:41 jak zdasz to sie kwalifikujesz sorki, a jak nie zdasz to dolkupujesz godzin i powtarzasz ale to raczej wlasnie taka próba generalnajak wspomniano wyzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Egzamin wewnetrzny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:14 Egzamin wew. to tylko prowizorka. Mnie poinformowano,że mogę zdawać go do skutku, do momentu gdy wyjdzie mi rewelacyjnie i będzie można pojechać z tym do WORDU bez żenady... Zdałam bezbłędnie za 1 razem :P Odpowiedz Link Zgłoś
binia7 Re: Egzamin wewnetrzny 19.11.05, 12:11 U nie to dopiero była prowizorka. Nie dość, że niebyło żadnego egzaminu, to instruktor wiedząc, że daleko mi do doskonałości (ja też o tym wiem)i że w życiu nie pozwoliłby mi samej wyjechać na miasto, na 31 godzinie wpisał fikcyjne dane do papierka i już mogłam złożyć papiery do WORDa. Odpowiedz Link Zgłoś