Gość: jij IP: *.chello.pl 17.11.05, 22:24 ...czesc czy odwolanie ma sens <czyt. od negatywnego wyniku oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jij Re: oblałem :(( < odwołanie > IP: *.chello.pl 17.11.05, 22:26 chciałbym sie odwołać ale nie wiem czy to wogóle ma jakiś sens > po 20 minutach powiedzial ze nie moglem zjechac na lewy pas bo to by bylo wymuszenie ........a to auto jechalo wolniej niz ja Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: oblałem :(( < odwołanie > 17.11.05, 22:32 Gość portalu: jij napisał(a) > czy odwolanie ma sens > <czyt. od negatywnego wyniku oczywiście ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ To wszystko "zależy"...... Czy jesteś pewien swoich umiejętności ??? Czy możesz potwierdzić złośliwość egzaminatora ??? itp.,itd. Nie wiem jaki obecnie jest okres czasu na odpowiedź Dyrektora WORD na takowe "zażalenie"? Niestety większość osób rezygnuje z czekania i płaci za kolejny egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: oblałem :(( < odwołanie > IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:35 ja tez oblalam :( wczoraj. I nadal mam dolka z tego powodu. Ale egzaminator byl ok. oblalam z wlasnej glupoty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jij Re: oblałem :(( < odwołanie > IP: *.chello.pl 18.11.05, 13:52 .......denerwujace jest to blewanie czyli odwolanie nie ma raczej sensu bo to strata czasu a wiec jade sie w pon. znowu zapisac :D dzieki Odpowiedz Link Zgłoś