Dodaj do ulubionych

sosnowiec - marek -odradzam

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:45
odradzam robienie kursu u niejakiego marka plakatujacego wszystkie przystanki
w miescie swoja facjata w gejowskiej kurteczce z jego imieniem.
ten czlowiek (byly policjant) to totalny ignorant, w kolko jezdzi sie po 3
drogach w miescie sluchajac jego przemadrzalych gadek o panienkach.

totalna kompromitacja.

do tego facet miesza w terminach wystawianych zaswiadczen o badaniach.
absolutna porazka!
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: sosnowiec - marek -odradzam IP: *.kom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:12
      wlasnie sie zastanawialam czy sie u niego zapisac. moze ktos jeszcze sie
      wypowie na ten temat bo nie wiem teraz co zrobic :(
      Pozdrawiam Majka
      • Gość: Edyta Re: sosnowiec - marek -odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:12
        chodzilam do niegO!!!!!!!!!!!!!!! taka masakra byla ze koniec!!!! zrezygnowalam
        z tego oddalk kase pieprzyl mi o sexie i panienkach i dowalal sie do mnie az
        zrezygnowalam i przez niego mam w plecy ten czas!!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyny- nie
        chodzcie tam!!!!niczego was nie nauczy, ciagle(5h) jezdzilam dtrrozka jedna i
        ta sama bo stwierdzal ze nie umiem hamowac!! a co dopero plac! niczego mnie nie
        nauczyl a teraz jestem szczesliwa posiadaczka prawa jazdy!!!!!
        • Gość: Majka Re: sosnowiec - marek -odradzam IP: *.kom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 14:51
          Wlasnie tez dzisiaj rozmawialam z kolezankami ze szkoly o Marku i jedne mi go
          polecaly a inne odradzaly... moze ktos jeszcze sie wypowie, bo mnie na reke
          byloby to ze mam blisko i w sumie tanio jest u niego...
    • Gość: efemeryda Re: sosnowiec - marek -odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:40
      Myślę, że zbyt pochopnie go oceniłeś! Kurteczka z napisem świadczy raczej o tym,
      że gościu nie wie jak sie nazywa (tzn jest mało rozgarnięty) Za tym faktem
      przemawia jego ograniczona oferta edukacyjna! Mogłabym dokonać pogłębionej
      analizy psychologiczej tego przypadku, ale podałes zbyt mało szczegółów. Nie
      wykluczam jednak preferencji homoseksualnych. Zapraszam forumowizów do szerszej
      dyskusji.
      • truskaweczk_a Re: sosnowiec - marek -odradzam 20.12.05, 23:08
        hehe oj nie gejem to on na bank nie jest, mnie podczas jazd non stop podrywal i
        mial "propozycje", w sumie gdybym miala wybierac jeszcze raz poszlabym gdzie
        indziej, bo moze w sumie dawal ciekawe rady ale to podrywanie bylo dosc
        meczace, na szczescie zdalam za 2 razem :) czyli nie bylo tak zle
        • Gość: efemeryda Re: sosnowiec - marek -odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:20
          A kto go tam wie?! Oglądałam kiedyś taki film o gejach i jeden z nich miał na
          imię Marek! To o czymś świadczy, nie? Z punktu widzenia psychologii to jest
          argument trudny do obalenia! Weźmy na przykład głośną ostatno sprawę psychologa
          oskarżonego o molestowanie nieletnich: proszę sobie wyobrazić, że miał on na
          imię jak? no...no...właśnie! Andrzej miał na imię!!! Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka