Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Egzamin w Ostrołęce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:55 Coś mi wcięło treść, chciałam zapytać o egzamin w Ostrołęce - czy generalnie ciężko jest zdać. Właśnie tam w piątek zdaję egzamin. Może znacie jakiś godnych polecenia instruktorów z tego miasta. Chcę sobie przed egzaminem pojeżdzić dwie godzinki i poznać miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efemeryda Re: Egzamin w Ostrołęce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 22:41 Do jakiej Ty szkoły chodzisz, skoro idziesz na egzamin, a nie jeździłaś po mieście w którym zdajesz? Dla mnie to co najmniej dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Ostrołęka 05.12.05, 22:54 Samo miasto nie jest wielkie ! (byłem tam rok temu) Wg.mnie,to dość ciężko się jeździ w rejonie Urzędu Miasta(ulice jednokierunkowe- niezbyt dobrze oznakowane). Poza tym,to ździebełko praktycznej jazdy(po mieście)i znasz wszyskie zakątki z "mini rondami" włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efemeryda Re: Ostrołęka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 17:35 Widzę, że Ty światowy człowiek jesteś! Nie wiem jak autorka tego wątku, ale ja mam zerową pamięć topograficzną i mimo wielokrotnego zaliczania tych samych skrzyżowań czułam się tak, jakbym widziała je po raz pierwszy :-) Trzeba było niestety bacznie obserwować znaki na egzaminie, a jak już dadzą mi wreszcie ten dokumencik, to będę jeździć najwyżej w promieniu 20 km od mojej chałupy, bo tylko to daje mi gwarancję powrotu (będę jak ten Burek na łańcuchu :-( ) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Ostrołęka 06.12.05, 17:50 Gość portalu: efemeryda napisał(a): > Widzę, że Ty światowy człowiek jesteś! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eeeetam.Zaraz światowy :-) Kilka lat byłem Prezesem oddz.PTTK,kilka lat mieszkałem w Krakowie,a poza tym,to nie lubie siedzieć w domu..... Lubię zwiedzać(ile się da) !!! Odpowiedz Link Zgłoś