Dodaj do ulubionych

Egzamin w Ostrołęce!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:21
Obserwuj wątek
    • w357 Re: Egzamin w Ostrołęce! 05.12.05, 18:28
      Pytasz ???
      Czy Twierdzisz ???
      • Gość: magda Re: Egzamin w Ostrołęce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:55
        Coś mi wcięło treść, chciałam zapytać o egzamin w Ostrołęce - czy generalnie
        ciężko jest zdać. Właśnie tam w piątek zdaję egzamin. Może znacie jakiś godnych
        polecenia instruktorów z tego miasta. Chcę sobie przed egzaminem pojeżdzić dwie
        godzinki i poznać miasto.
        • Gość: efemeryda Re: Egzamin w Ostrołęce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 22:41
          Do jakiej Ty szkoły chodzisz, skoro idziesz na egzamin, a nie jeździłaś po
          mieście w którym zdajesz? Dla mnie to co najmniej dziwne...
          • w357 Ostrołęka 05.12.05, 22:54
            Samo miasto nie jest wielkie !
            (byłem tam rok temu)
            Wg.mnie,to dość ciężko się jeździ w rejonie Urzędu Miasta(ulice jednokierunkowe-
            niezbyt dobrze oznakowane).
            Poza tym,to ździebełko praktycznej jazdy(po mieście)i znasz wszyskie zakątki
            z "mini rondami" włącznie.
            • Gość: efemeryda Re: Ostrołęka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 17:35
              Widzę, że Ty światowy człowiek jesteś! Nie wiem jak autorka tego wątku, ale ja
              mam zerową pamięć topograficzną i mimo wielokrotnego zaliczania tych samych
              skrzyżowań czułam się tak, jakbym widziała je po raz pierwszy :-) Trzeba było
              niestety bacznie obserwować znaki na egzaminie, a jak już dadzą mi wreszcie ten
              dokumencik, to będę jeździć najwyżej w promieniu 20 km od mojej chałupy, bo
              tylko to daje mi gwarancję powrotu (będę jak ten Burek na łańcuchu :-( )
              • w357 Re: Ostrołęka 06.12.05, 17:50
                Gość portalu: efemeryda napisał(a):

> Widzę, że Ty światowy człowiek jesteś!
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                Eeeetam.Zaraz światowy :-)
                Kilka lat byłem Prezesem oddz.PTTK,kilka lat mieszkałem w Krakowie,a poza
                tym,to nie lubie siedzieć w domu.....
                Lubię zwiedzać(ile się da) !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka