Gość: Piotrek IP: *.chello.pl 04.01.06, 22:34 Od 10.01.2006 r. egzaminy praktyczne na kat. "B" w wymienionych ośrodkach, zostają wstrzymane do odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swinka_morska Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk 04.01.06, 22:44 tia??? a moze jakies potwierdzenie tej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.chello.pl 04.01.06, 22:49 tiaaa...tiaaa www.word.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc55 Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:31 nie wiecie, czy egzaminy na kat A sa zawieszone (np z powodu sniegu?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtbiker Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:35 No to ladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:21 WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koncze jutro kurs. i kiedy bede miala egzamin?! za miesiac?! jak namaluja te zasrane linie w zimie? grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk 05.01.06, 10:43 Jeju, jak się cieszę, że zdałam w grudniu! A Wam wszystkim współczuję... Może zapiszcie się gdzieś w Radomiu, czy Skierniewicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenkaa WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.06, 13:22 Właśnie przeczytałam na stronie WORDu o wstrzymanych egzaminach, a na stronie GAZETY o nowych przepisach, które jednak wchodzą w życie. Mój egzamin przypada na 17 stycznia, wykręcam więc numer i dzwonię na Powstańców, a tam pani przemiłym głosem mówi:"My nic jeszcze nie wiemy. Do 10 stycznia jest jeszcze dużo czasu. Proszę dzwonić." Trochę się zdenerwowałam. Szczerze mówiąc nie zależy mi czy zasady będą nowe czy stare (jeśli umiem to i tak zdam :)). Wkurza mnie jednak przekazywanie informacji, czy też ich w ogóle nie posiadanie. Kto jak kto, ale WORDY takie informacje posiadać i udostępniac egzaminowanym. Jestem więcej niż oburzona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! 05.01.06, 13:27 jak na razie wysililam sie na wyslanie maila: Do: wierzbowski@word.waw.pl >> Wydział Realizacji i Nadzoru Egzaminów Państwowych kierownik - mgr inż. Andrzej Wierzbowski Dw: sekretariat@word.waw.pl >> Dyrektor WORD dr inż. Andrzej Szulc "Dzien dobry! Wczoraj na stronie www.word.waw.pl znalazlam nastepujaca informacje: "Od dnia 10 stycznia 2006 r. egzaminy praktyczne na kategorię B wstrzymane do odwołania!" . W zwiazku z tym mam nastepujace pytania: - na jakiej zasadzie beda pozniej przyznawane terminy egzaminow? - teoria jest wazna przez 6 miesiecy, na praktyke czeka sie okolo miesiaca, odwolanie egzaminow spowoduje wydluzenie czasy oczekiwania, przynajmniej dla tych osob ktore mialy miec egzamin w dniach 11, 12, 13 stycznia - na jakiej zasadzie bedzie uwzgledniane to "opoznienie", jezeli kursant nie bedzie mial mozliwosci przynajmniej 3-krotnej moliwosci podejscia do egzaminu? - w jaki sposob zamierzaja panstwo poinformowac o terminie wznowienia egzaminow, biorac pod uwage fakt, ze nie kazdy ma przeciez fizyczny dostep do internetu przez 24/7, tylko np tak jak ja, raz na jakis czas? - jak bedzie wygladala kwestia z roznica oplat za stary/nowy egzamin? Z powazaniem, XXX" zobaczymy czy mi odpowiedza i co odpowiedza - imho mysle ze im wiecej osob tez im to wysle to lepiej, no w koncu trzeba walczyc o swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.01.06, 13:43 Do Swinki: jak bedziesz miala juz odpowiedz, to szepnij nam tu prosze. Przelozenie egzaminow spowodowane jest podobno zmiana zasad egzaminowania a w tym placu manewrowego (m.in.szerokosci luku itp), wiec trzeba zamalowac stare linie i namalowac nowe. Teraz na malowanie jest kiepska pogoda (przy takiej temperaturze farba nie przykryje starych linii). Poza tym 10.01 przypada we wtorek a w poniedzialek 09.01 zdaje sie jeszcze na starych zasadach, wiec musieli by pedzlowac plac w nocy z pon/wt. A jak juz wczesniej wspomnialam przy tej pogodzie jest to raczej nie mozliwe. Mozemy sie tu pastwic nad osobami, ktore wymyslily wprowadzenie zmian w tak niefortunnym terminie... Przylaczam sie do wscieklych i ... szybkich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! 05.01.06, 13:50 no ok, wiemy ze przemalowanie potrzebuje czasu, ale do jasnej cholery tam nie jest tylko jedno stanowisko - jest ich kilka, wiec mogli poprostu nie zapisywac na terminy od np 10 do 17 dtycznia - w koncu latwiej jest chyba zapelnic ewentualna dziure ludzmi zapisujacymi sie nz teraz odwolywac terminy i zamiast np 13 stycznia zdawac np 20 lutego, czyli prawie 3 miesiace po teori... (ktora de facto wazna jest 6 miesiecy do czasu oblewania praktyki) - no chyba ze kolejne terminy bedziemy wowcxzas dostawac co 2 tygodnie, ale w to watpie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.01.06, 13:55 "Nasz ukochany kraj"... Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! 06.01.06, 11:13 odpowiedz z WORD: Dzień dobry. Informację o wznowieniu egzaminów podamy w prasie i na naszej stronie internetowej. Terminy dla osób, którym odwołano egzaminy, będziemy starali się ustalic najwcześniej jak tylko będzie możliwe. Termi ważności teorii jest niestety nienaruszalny i nie ma mozliwosci przedłużenia go. Opłaty dla osób zakwalifikowanych na egzamin przed 10 stycznia 2006 nie będą zmieniane. Andrzej Wierzbowski WORD Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.01.06, 14:30 Dzieki Swinka, ale to chyba jakis zart - termin waznosci nienaruszalny?! Wspolczuje tym, ktorzy zdawali teorie sporo przed 10.01 a po 10.01 beda mieli praktyke. Przeciez te egzaminy moga byc zawieszone np. do maja! Heh, u nas wszystko mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.06, 19:15 bo oni zawsze robia wszystko na opak... np u mnie za oknem w nocy przybyl piekny napis wykonany bialym sprayem na chodniku (ze wzgledu ne cenzure nie zacytuje) - a oni boja sie ze farba nie bedzie trzymac - a niech i przykleja te zolte, naklejane pasy, albo mokry beton posypia wapnem... no tak, ale to rozwiazanie nieregulaminowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.01.06, 19:28 motoryzacja.interia.pl/news?inf=703587 Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! 06.01.06, 20:19 (...) Szulc przypuszcza, że wstrzymanie przeprowadzania egzaminów spowoduje wydłużenie czasu oczekiwania na egzamin nawet do pół roku. (...) no to chyba w takim razie teorie tez powinni wydluzyc o czas oczekiwania, albo zaliczac za 1 razem - tak przynajmniej byloby logicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:30 czy wiecie może, w którym Wordzie w Polsce egzaminy zdaje sie na Corsie,tak jak w wawie? Niewiem,czy jest sens sie wkurzac i tu czekać. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u 06.01.06, 23:10 Zabierzcie swoje "papiery" lub poproście o ich przesłanie do WORD np.w Siedlcach ! Taką radę dałem już wielu "kandydatom" i żaden jeszcze nic nie narzekał. Do Siedlec jest około godzina jazdy PKP lub PKS za ~~ 8.ooPLN. Terminy mają krótkie. Plac jak plac . Samochody nowe . Miasto nieduże i spokojne . Reszta zależy od Was ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:19 ja tak chce! ale GDZIE JEST CORSA? na egzaminie w pl? Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u 07.01.06, 00:47 Gość portalu: .... napisał(a) > > ale GDZIE JEST CORSA? na egzaminie w pl? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zajżyj na strony WORD`ów które Ciebie interesują i tam można sprawdzić jakie samochodu oferują . Przeważnie także zamieszczają plan miasta i trasę egzaminacyjną. Z praktyki wiem, że WORD`y podają "plan Trasy Egzaminacyjnej", ale ze względów różnych trasa w czasie egzaminu ulega zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u.. 07.01.06, 01:05 Dla przykładu WORD - Siedlce posiada 6 PUNTO i 6 CORSA. Nowy Ośrodek (blisko dworca). Link ---> www.word.siedlce.pl/site/ . Z uwagi na brak obowiązkowej "rejonizacji", to mozna zdawać nawet w Szczecinie :-) Każdy wybiera co lubi, albo co mu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska do w357 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.06, 10:43 powiedzial ci juz ktos, ze jestes strasznie wku*wiajacy? jezeli nie to wlasnie teraz ci to mowie... btw - macie racje i zabierajcie papiery, ja zostawie to bede miala szybszy termin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: do w357 IP: *.aster.pl 07.01.06, 12:20 w357 zacheca tak do zmiany na WORD w Siedlcach, bo pewnie sam pochodzi z Siedlec albo okolic :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /../. Re: do w357 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 13:11 ale ja niechce na punto :( bo mi sie pomyli wszystko pomiesza i dupa.. a widze ze w wiekszosci osrodkow jest punto. :( Odpowiedz Link Zgłoś
w357 od w357 07.01.06, 15:22 A mnie na przykład wQ...wia lament małolatek, której to wszystko przeszkadza. Czy jak już wyjedziesz na drogę samodzielnie, to ktoś będzie Ciebie pytał, gdzie robiłaś Prawo Jazdy i ile masz praktyki za kółkiem ??? Życie nie je bajka . Lepiej nauczyć się i przystosować do "gorszych" warunków, aby później nie było kolejnego lamentu - "A Bo Mnie Tego Nikt Nie Nauczył". Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: od w357 07.01.06, 15:33 powiedzialabym co mysle to tobie, ale przez wzgglad na cenzure tego nie zrobie - ogranicze sie tylko ze do malolaty to mi juz duzo za duzo i bynajmniej to nie ja tutaj lamentuje... no ale coz - mozesz miec inne zdanie, w koncu jest demokracja i nawet z wyksztalceniem podstawowym mozna rzadzic :D ale nie uwazaj siebie za alfe i omege w kwesti, w ktorej nawet nie masz stosownych uprawnien, bo w koncu ani instruktorem, ani egzaminatorem nie jestes, a tylko AMATOREM (sam tak pisales o sobie w ktoryms poscie) a wracajac do tematu - jest sens zdawac w innym miescie, w ktorym ani razu nie byles, biorac pod uwage to, ze egzaminatorzy oblewaa za bledy, ktore po egzaminie kazdy robi nagminnie? vide zawracanie na ciaglej, jazda po powierchni wylaczonej z ruchu, etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do swinki Re: od w357 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:41 hmm.. uwazasz ze zdawanie w innym miescie nie jest dobrym pomyslem?? Bo ja niechce wiecznie czekac w tej wawie :( i niewiem,co teraz zrobic.. Gdzie złożyc papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Czego wy właściwie oczekujecie ??? 07.01.06, 16:06 W wielu wątkach przewija się temat źle namalowanych linni, źle ustawionych "pachołków",złego samopoczucia i różne inne pierdoły. Jeżeli ktoś potrafi prowadzić samochód według wszelkich zasad i przepisów, to powinno być mało ważne w jakim miejscu zdajesz egzamin. Prawo Jazdy jest Upoważnieniem do poruszania się po Drogach Publicznych, a nie po "placu" lub "trasie egzaminacyjnej". Jeżeli ktoś nie chce tego zrozumieć, to najlepiej już teraz zrezygnować z tego niewielkiego "plastiku" który dla wielu może być przepustką do kostnicy lub na rehabilitację . Ojjj przepraszam . Nie wziąłem pod uwagę , że wam na pewno nigdy nie przydaży się żaden wypadek drogowy. Jeżeli któś jest "księżniczką" , czy inną baletnicą, to w ogóle taka osoba nie powinna podchodzić do szkolenia/egzaminów na Prawo Jazdy, no bo po co..... ps. "Małolaty" napisałem tylko dlatego, że osoby pełnoletnie zachowują się jak przedszkolaki w żłobku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:09 Chce zdawać w innym miescie, ponieważ w warszawie odwołali zapisy, egzaminy i niewiedza nawet do kiedy. Mówią,że nawet półroku. Dlatego wolalabym zlozyc swoje papiery w innym miescie,bardziej ogarniętym niż nasza kochana stolica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.chello.pl 07.01.06, 16:19 Jesli nauczylismy sie jezdzic na kursie (chociaz tak naprawde uczymy sie cale zycie) to co za roznica gdzie bedziemy zdawac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:26 w357, wiesz może, czy Plac manewrowy w siedlcach,rozni się od warszawskiego? ktoś straszyl,ze jest na lekkim spadku. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? 07.01.06, 16:42 Gość portalu: ... napisał(a): > czy Plac manewrowy w siedlcach,rozni się od warszawskiego? > > ktoś straszyl,ze jest na lekkim spadku. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Niestety ostatnio tam nie byłem . Ośrodek został przeniesiony bliżej dworca. Na ich 'stronie' są fotki jak wygląda plac, czyli można podejżej z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:44 widzialam,nie wyglada mi na górkę.. powiedz mi, w porównaniu do Wawy jak jest w Siedlcach pod wzgledem tras egzaminacyjnych? są jakieś trudne miejsca,sytuacje? Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? 07.01.06, 16:57 Gość portalu: ... napisał(a): > są jakieś trudne miejsca,sytuacje? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pewnie jakieś "marudy" zaraz dołożą swój komentarz, ale......... Osoby które nie znają miasta jako takiego, to mogą je poznać w pół godziny spaceru po "centrum" , gdzie są ulice niezbyt szerokie , ale łatwe w jeździe. Najgorzej jest w rejonie placu komunikacyjnego przy dworcu PKS i PKP (kiepskie oznakowanie-o ile nie poprawili). Pozostała część tras egzaminacyjnych jest w rejonie nowych osiedl mieszkaniowych, gdzie drogi są szerokie i dobrze oznakowane. Ruch na drogach jest bardzo swobodny w porównaniu do dużych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:03 Dzieki za wskazówki :) Poradze sie jeszcze instruktora i ..może zwieje z tej w-wy do siedlec. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.aster.pl 07.01.06, 18:27 no i sie potwierdzilo, ze w357 zdawal prawko na jakims zadupiu w siedlcach, a teraz udaje eksperta :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? 07.01.06, 18:38 Gość portalu: ... napisał(a): > no i sie potwierdzilo, ze w357 zdawal prawko na jakims zadupiu w siedlcach, a > teraz udaje eksperta :-)))))) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hi,Hi,Hi ! Niestety nie zgadłaś ! Pierwsze egzaminy miałem na Bródnie (w XX wieku). Kolejne poza granicami Polski. W Siedlcach jedynie dokształty i wizytacje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska oto czego oczekujemy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.06, 11:55 punkt 1) zeby w357 nauczyl sie czytac ze zrozumieniem i nie kierowal sie stereotypami, a takze zeby pojal, ze nikt go tutaj nie uwaza za jakikolwiek autorytet na tym forum punkt 2) zeby skonczyl sie ten burdel - wiesz dlaczego wiekszosc chce starych egzaminow??? bo nikt nie wie jak te npowe mialy by dokladnie wygladac - w rozporzadzeniu nie ma dokladnie podanego ile ma miec szerokosci stranowisko np do parkowania skosnego - jest tgylko ze egzaminator i kursant maja miec miejsce na swobodne opuszczenie pojazdu - kwiestia co dla kogo oznacza swobodne - jednemu starczy pol metra, a innemu poltora to malo, ponadto kazdy sie uczyl jeszcze na starych zasadach punkt 3) egzaminy sa odwolane i nikt nie wie kiedy zostana wznowione - wytlumacz teraz osobie, ktora np teorie zdawala w sierpniu, w styczniu miala miec trzecie podejscie, ktore zostalo odwolane, i kolejny termin dostanie w marcu, ze musi ponownie zdawac teorie tylko dlatego, ze word zawalil sprawe i najprawdopodonbniej nie poniesie zadnych konsekwencji z tego powodu punkt 4) w koncu zrozum, ze skoro ty juz masz prawko, ktore uzyskales w siedlcach (czyzbys nie umial na tyle zeby zdawac w warszawie? przeciez powszechnie wiadomo ze zdac w siedlcach czy innym pcimiu dolnym to zaden problem i tylko ofermy nie zdaja, a potem stana na srodku skrzyzowania i boja sie skrecic w lewo), to pozwol ponarzekac tym, ktorzy tego dokumentu jeszcze nie maja - w koncu to forum nazywa sie "prawo jazdy" a nie "doswiadczeni kierowcy" punkt 5) nie podciagaj wypowiedzi na forum pod ten watek, bo robisz po prostu off topic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: oto czego oczekujemy IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 14:57 :-) Z takimi wnioskami , to do ERY`y :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek5 Re: ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u.. 09.01.06, 19:22 Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy, od dwóch dni sama jeżdżę po Wawie (zainteresowanym mogę podać gdzie i o której nie należy jeżdzić). Kurs robiłam w Wawie na oplu, egzamin zdawałam w Łomży na punto. Pierwszy raz w życiu byłam w tym uroczym mieście i pierwszy raz w życiu prowadziłam punto. Zdałam za 1 razem, w miarę bezstresowo i o to mi chodziło. Jeździć uczę się teraz - w korkach, na rondach, w centrum, na trasach szybkiego ruchu, wśród warszawkiego buractwa i kupy frustratów. Nie podejmuję się oceniać czy łatwiej jest na Odlewniczej (znane trasy egzaminacyjne i samochód) czy w "pipidówie" której się w życiu na oczy nie widziało i na samochodzie którym się w życiu nie jeździło. Jedyne co, to niecierpliwym polecam to rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u.. IP: *.aster.pl 11.01.06, 21:00 Uwazasz, ze w malym miescie mozna szybkiej zdac? Jestes w bledzie. Bo ja nie moge zdac juz 6 raz w Zielonej Gorze. Jest to male miasto, ale egzaminatorzy surowi i bledy zawsze da sie zrobic, jak nie umie sie jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek5 Re: ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u.. 11.01.06, 21:24 to chyba do mnie więc odpiszę. Nie wiem, nie mam porównania. Kurs robiłam w Wawie, egzamin zdawałam w Łomży. Głównie z powodu terminów ale nie ukrywam, że mój instruktor twierdził, że w Ł jest "generalnie" łatwiej i na błędy kończące egzamin w wawie egzaminatorzy w Ł nie zwracają uwagi. No właśnie, dobrze napisałeś jak się umie to się zda jak się nie umie to nie ma znaczenia, gdzie się zdaje. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorocha Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.milo.com.pl 09.01.06, 11:58 czy ktoś zna numer telefonu na Odlewniczą? znalazłam kilka na różnych stronach, i albo "nie ma takiego numeru", albo nikt nie odbiera :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z gminnej Polski Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 12:09 Raz satysfakcja ,że tym cha...om z Warszawy zamknęli WORD. To jedyny przypadek w naszym IV PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk 09.01.06, 19:30 Gość portalu: z gminnej Polski napisał(a): > Raz satysfakcja ,że tym cha...om z Warszawy zamknęli WORD. To jedyny przypadek > w naszym IV PRLu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ WHAT ??? Nikt IM nie zamknął ! Oni sami "wstrzymali" egzaminy na kat.B. na zasadach (prawie) strajku. Bo "im" zimno i farba się nie klei :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hesiaczek Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk 10.01.06, 12:41 Dzwonilam dzisiaj do swojego instruktora. Powiedzial mi ze byl dzis na Odlewniczej i ze maluja juz pasy. Odpowiedz Link Zgłoś