Dodaj do ulubionych

WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląskich !

IP: *.chello.pl 04.01.06, 22:34
Od 10.01.2006 r. egzaminy praktyczne na kat. "B" w wymienionych ośrodkach,
zostają wstrzymane do odwołania.
Obserwuj wątek
    • swinka_morska Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk 04.01.06, 22:44
      tia??? a moze jakies potwierdzenie tej informacji?
      • Gość: Piotrek Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.chello.pl 04.01.06, 22:49
        tiaaa...tiaaa

www.word.waw.pl/
    • Gość: gosc55 Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:31
      nie wiecie, czy egzaminy na kat A sa zawieszone (np z powodu sniegu?)
    • Gość: mtbiker Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:35
      No to ladnie...
      • Gość: Ulik Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:21
        WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koncze jutro kurs.

i kiedy bede miala egzamin?!
        za miesiac?!

jak namaluja te zasrane linie w zimie?

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    • imlardis2 Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk 05.01.06, 10:43
      Jeju, jak się cieszę, że zdałam w grudniu!

A Wam wszystkim współczuję... Może zapiszcie się gdzieś w Radomiu, czy
      Skierniewicach?
      • Gość: olenkaa WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.06, 13:22
        Właśnie przeczytałam na stronie WORDu o wstrzymanych egzaminach, a na stronie
        GAZETY o nowych przepisach, które jednak wchodzą w życie.
        Mój egzamin przypada na 17 stycznia, wykręcam więc numer i dzwonię na
        Powstańców, a tam pani przemiłym głosem mówi:"My nic jeszcze nie wiemy. Do 10
        stycznia jest jeszcze dużo czasu. Proszę dzwonić."
        Trochę się zdenerwowałam. Szczerze mówiąc nie zależy mi czy zasady będą nowe
        czy stare (jeśli umiem to i tak zdam :)). Wkurza mnie jednak przekazywanie
        informacji, czy też ich w ogóle nie posiadanie.
        Kto jak kto, ale WORDY takie informacje posiadać i udostępniac egzaminowanym.
        Jestem więcej niż oburzona!!!
        • swinka_morska Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! 05.01.06, 13:27
          jak na razie wysililam sie na wyslanie maila:

Do: wierzbowski@word.waw.pl >> Wydział Realizacji i Nadzoru Egzaminów
          Państwowych kierownik - mgr inż. Andrzej Wierzbowski
          Dw: sekretariat@word.waw.pl >> Dyrektor WORD dr inż. Andrzej Szulc

"Dzien dobry!

Wczoraj na stronie www.word.waw.pl znalazlam nastepujaca informacje: "Od
          dnia 10 stycznia 2006 r. egzaminy praktyczne na kategorię B wstrzymane do
          odwołania!" . W zwiazku z tym mam nastepujace pytania:

- na jakiej zasadzie beda pozniej przyznawane terminy egzaminow?

- teoria jest wazna przez 6 miesiecy, na praktyke czeka sie okolo
          miesiaca, odwolanie egzaminow spowoduje wydluzenie czasy oczekiwania,
          przynajmniej dla tych osob ktore mialy miec egzamin w dniach 11, 12, 13
          stycznia - na jakiej zasadzie bedzie uwzgledniane to "opoznienie", jezeli
          kursant nie bedzie mial mozliwosci przynajmniej 3-krotnej moliwosci
          podejscia do egzaminu?

- w jaki sposob zamierzaja panstwo poinformowac o terminie wznowienia
          egzaminow, biorac pod uwage fakt, ze nie kazdy ma przeciez fizyczny dostep
          do internetu przez 24/7, tylko np tak jak ja, raz na jakis czas?

- jak bedzie wygladala kwestia z roznica oplat za stary/nowy egzamin?

Z powazaniem,
          XXX"

zobaczymy czy mi odpowiedza i co odpowiedza - imho mysle ze im wiecej osob tez
          im to wysle to lepiej, no w koncu trzeba walczyc o swoje :)
          • Gość: zenia Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.01.06, 13:43
            Do Swinki:

jak bedziesz miala juz odpowiedz, to szepnij nam tu prosze.
            Przelozenie egzaminow spowodowane jest podobno zmiana zasad egzaminowania a w
            tym placu manewrowego (m.in.szerokosci luku itp), wiec trzeba zamalowac stare
            linie i namalowac nowe. Teraz na malowanie jest kiepska pogoda (przy takiej
            temperaturze farba nie przykryje starych linii). Poza tym 10.01 przypada we
            wtorek a w poniedzialek 09.01 zdaje sie jeszcze na starych zasadach, wiec
            musieli by pedzlowac plac w nocy z pon/wt. A jak juz wczesniej wspomnialam przy
            tej pogodzie jest to raczej nie mozliwe.
            Mozemy sie tu pastwic nad osobami, ktore wymyslily wprowadzenie zmian w tak
            niefortunnym terminie...
            Przylaczam sie do wscieklych i ... szybkich ;)
            • swinka_morska Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! 05.01.06, 13:50
              no ok, wiemy ze przemalowanie potrzebuje czasu, ale do jasnej cholery tam nie
              jest tylko jedno stanowisko - jest ich kilka, wiec mogli poprostu nie zapisywac
              na terminy od np 10 do 17 dtycznia - w koncu latwiej jest chyba zapelnic
              ewentualna dziure ludzmi zapisujacymi sie nz teraz odwolywac terminy i zamiast
              np 13 stycznia zdawac np 20 lutego, czyli prawie 3 miesiace po teori... (ktora
              de facto wazna jest 6 miesiecy do czasu oblewania praktyki) - no chyba ze
              kolejne terminy bedziemy wowcxzas dostawac co 2 tygodnie, ale w to watpie :/
              • Gość: zenia Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.01.06, 13:55
                "Nasz ukochany kraj"...
                • swinka_morska Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! 06.01.06, 11:13
                  odpowiedz z WORD:

Dzień dobry.
                  Informację o wznowieniu egzaminów podamy w prasie i na naszej stronie
                  internetowej. Terminy dla osób, którym odwołano egzaminy, będziemy starali
                  się ustalic najwcześniej jak tylko będzie możliwe. Termi ważności teorii
                  jest niestety nienaruszalny i nie ma mozliwosci przedłużenia go. Opłaty dla
                  osób zakwalifikowanych na egzamin przed 10 stycznia 2006 nie będą zmieniane.
                  Andrzej Wierzbowski
                  WORD Warszawa
                  • Gość: zenia Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.01.06, 14:30
                    Dzieki Swinka, ale to chyba jakis zart - termin waznosci nienaruszalny?!
                    Wspolczuje tym, ktorzy zdawali teorie sporo przed 10.01 a po 10.01 beda mieli
                    praktyke. Przeciez te egzaminy moga byc zawieszone np. do maja!
                    Heh, u nas wszystko mozliwe...
                    • Gość: swinka_morska Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.06, 19:15
                      bo oni zawsze robia wszystko na opak... np u mnie za oknem w nocy przybyl
                      piekny napis wykonany bialym sprayem na chodniku (ze wzgledu ne cenzure nie
                      zacytuje) - a oni boja sie ze farba nie bedzie trzymac - a niech i przykleja te
                      zolte, naklejane pasy, albo mokry beton posypia wapnem... no tak, ale to
                      rozwiazanie nieregulaminowe....
                      • Gość: zenia Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.01.06, 19:28
                        motoryzacja.interia.pl/news?inf=703587
                        • swinka_morska Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! 06.01.06, 20:19
                          (...) Szulc przypuszcza, że wstrzymanie przeprowadzania egzaminów spowoduje
                          wydłużenie czasu oczekiwania na egzamin nawet do pół roku. (...)

no to chyba w takim razie teorie tez powinni wydluzyc o czas oczekiwania, albo
                          zaliczac za 1 razem - tak przynajmniej byloby logicznie
                          • Gość: Ulik Re: WORD-y NIC NIE WIEDZĄ!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:30
                            czy wiecie może,
                            w którym Wordzie w Polsce egzaminy zdaje sie na Corsie,tak jak w wawie?

Niewiem,czy jest sens sie wkurzac i tu czekać.

pozdrawiam.
                            • w357 ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u 06.01.06, 23:10
                              Zabierzcie swoje "papiery" lub poproście o ich przesłanie
                              do WORD np.w Siedlcach !

Taką radę dałem już wielu "kandydatom" i żaden jeszcze nic nie narzekał.
                              Do Siedlec jest około godzina jazdy PKP lub PKS za ~~ 8.ooPLN.
                              Terminy mają krótkie.
                              Plac jak plac .
                              Samochody nowe .
                              Miasto nieduże i spokojne .

Reszta zależy od Was !
                              • Gość: .... Re: ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:19
                                ja tak chce!

ale GDZIE JEST CORSA? na egzaminie w pl?
                                • w357 Re: ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u 07.01.06, 00:47
                                  Gość portalu: .... napisał(a)
                                  >
                                  > ale GDZIE JEST CORSA? na egzaminie w pl?
                                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                  Zajżyj na strony WORD`ów które Ciebie interesują i tam można sprawdzić jakie
                                  samochodu oferują .
                                  Przeważnie także zamieszczają plan miasta i trasę egzaminacyjną.
                                  Z praktyki wiem, że WORD`y podają "plan Trasy Egzaminacyjnej", ale ze względów
                                  różnych trasa w czasie egzaminu ulega zmianie.
                                  • w357 ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u.. 07.01.06, 01:05
                                    Dla przykładu WORD - Siedlce posiada 6 PUNTO i 6 CORSA.
                                    Nowy Ośrodek (blisko dworca).

Link ---> www.word.siedlce.pl/site/
                                    .

Z uwagi na brak obowiązkowej "rejonizacji", to mozna zdawać nawet w
                                    Szczecinie :-)
                                    Każdy wybiera co lubi, albo co mu pasuje.
                                    • Gość: swinka_morska do w357 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.06, 10:43
                                      powiedzial ci juz ktos, ze jestes strasznie wku*wiajacy? jezeli nie to wlasnie
                                      teraz ci to mowie...

btw - macie racje i zabierajcie papiery, ja zostawie to bede miala szybszy
                                      termin :)
                                      • Gość: radosna Re: do w357 IP: *.aster.pl 07.01.06, 12:20
                                        w357 zacheca tak do zmiany na WORD w Siedlcach, bo pewnie sam pochodzi z
                                        Siedlec albo okolic :-)))
                                        • Gość: /../. Re: do w357 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 13:11
                                          ale ja niechce na punto :(

bo mi sie pomyli wszystko pomiesza i dupa..

a widze ze w wiekszosci osrodkow jest punto.

:(
                                          • w357 od w357 07.01.06, 15:22
                                            A mnie na przykład wQ...wia lament małolatek, której to wszystko przeszkadza.

Czy jak już wyjedziesz na drogę samodzielnie, to ktoś będzie Ciebie pytał,
                                            gdzie robiłaś Prawo Jazdy i ile masz praktyki za kółkiem ???

Życie nie je bajka .
                                            Lepiej nauczyć się i przystosować do "gorszych" warunków, aby później nie było
                                            kolejnego lamentu - "A Bo Mnie Tego Nikt Nie Nauczył".
                                            • swinka_morska Re: od w357 07.01.06, 15:33
                                              powiedzialabym co mysle to tobie, ale przez wzgglad na cenzure tego nie zrobie -
                                              ogranicze sie tylko ze do malolaty to mi juz duzo za duzo i bynajmniej to nie
                                              ja tutaj lamentuje... no ale coz - mozesz miec inne zdanie, w koncu jest
                                              demokracja i nawet z wyksztalceniem podstawowym mozna rzadzic :D ale nie uwazaj
                                              siebie za alfe i omege w kwesti, w ktorej nawet nie masz stosownych uprawnien,
                                              bo w koncu ani instruktorem, ani egzaminatorem nie jestes, a tylko AMATOREM
                                              (sam tak pisales o sobie w ktoryms poscie)

a wracajac do tematu - jest sens zdawac w innym miescie, w ktorym ani razu nie
                                              byles, biorac pod uwage to, ze egzaminatorzy oblewaa za bledy, ktore po
                                              egzaminie kazdy robi nagminnie? vide zawracanie na ciaglej, jazda po powierchni
                                              wylaczonej z ruchu, etc
                                              • Gość: do swinki Re: od w357 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:41
                                                hmm..
                                                uwazasz ze zdawanie w innym miescie nie jest dobrym pomyslem??

Bo ja niechce wiecznie czekac w tej wawie :(
                                                i niewiem,co teraz zrobic..

Gdzie złożyc papiery.
                                                • w357 Czego wy właściwie oczekujecie ??? 07.01.06, 16:06
                                                  W wielu wątkach przewija się temat źle namalowanych linni, źle
                                                  ustawionych "pachołków",złego samopoczucia i różne inne pierdoły.

Jeżeli ktoś potrafi prowadzić samochód według wszelkich zasad i przepisów,
                                                  to powinno być mało ważne w jakim miejscu zdajesz egzamin.
                                                  Prawo Jazdy jest Upoważnieniem do poruszania się po Drogach Publicznych,
                                                  a nie po "placu" lub "trasie egzaminacyjnej".
                                                  Jeżeli ktoś nie chce tego zrozumieć, to najlepiej już teraz zrezygnować z tego
                                                  niewielkiego "plastiku" który dla wielu może być przepustką do kostnicy
                                                  lub na rehabilitację .

Ojjj przepraszam . Nie wziąłem pod uwagę , że wam na pewno nigdy nie przydaży
                                                  się żaden wypadek drogowy.

Jeżeli któś jest "księżniczką" , czy inną baletnicą, to w ogóle taka osoba nie
                                                  powinna podchodzić do szkolenia/egzaminów na Prawo Jazdy, no bo po co.....

ps.
                                                  "Małolaty" napisałem tylko dlatego, że osoby pełnoletnie zachowują się jak
                                                  przedszkolaki w żłobku.
                                                  • Gość: ... Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:09
                                                    Chce zdawać w innym miescie,
                                                    ponieważ w warszawie odwołali zapisy, egzaminy i niewiedza nawet do kiedy.
                                                    Mówią,że nawet półroku.

Dlatego wolalabym zlozyc swoje papiery w innym miescie,bardziej ogarniętym niż
                                                    nasza kochana stolica.

• Gość: zenia Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.chello.pl 07.01.06, 16:19
                                                    Jesli nauczylismy sie jezdzic na kursie (chociaz tak naprawde uczymy sie cale
                                                    zycie) to co za roznica gdzie bedziemy zdawac?
                                                  • Gość: ... Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:26
                                                    w357,

wiesz może,
                                                    czy Plac manewrowy w siedlcach,rozni się od warszawskiego?

ktoś straszyl,ze jest na lekkim spadku.
                                                  • w357 Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? 07.01.06, 16:42
                                                    Gość portalu: ... napisał(a):
                                                    > czy Plac manewrowy w siedlcach,rozni się od warszawskiego?
                                                    >
                                                    > ktoś straszyl,ze jest na lekkim spadku.
                                                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                                    Niestety ostatnio tam nie byłem .
                                                    Ośrodek został przeniesiony bliżej dworca.

Na ich 'stronie' są fotki jak wygląda plac, czyli można podejżej z daleka.
                                                  • Gość: ... Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:44
                                                    widzialam,nie wyglada mi na górkę..

powiedz mi,

w porównaniu do Wawy jak jest w Siedlcach pod wzgledem tras egzaminacyjnych?

są jakieś trudne miejsca,sytuacje?
                                                  • w357 Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? 07.01.06, 16:57
                                                    > są jakieś trudne miejsca,sytuacje?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pewnie jakieś "marudy" zaraz dołożą swój komentarz, ale.........

Osoby które nie znają miasta jako takiego, to mogą je poznać w pół godziny
                                                    spaceru po "centrum" , gdzie są ulice niezbyt szerokie , ale łatwe w jeździe.
                                                    Najgorzej jest w rejonie placu komunikacyjnego przy dworcu PKS i PKP (kiepskie
                                                    oznakowanie-o ile nie poprawili).
                                                    Pozostała część tras egzaminacyjnych jest w rejonie nowych osiedl
                                                    mieszkaniowych,
                                                    gdzie drogi są szerokie i dobrze oznakowane.
                                                    Ruch na drogach jest bardzo swobodny w porównaniu do dużych miast.
                                                  • Gość: :) Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:03
                                                    Dzieki za wskazówki :)

Poradze sie jeszcze instruktora i ..może zwieje z tej w-wy do siedlec.

pozdrawiam.
                                                  • Gość: ... Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? IP: *.aster.pl 07.01.06, 18:27
                                                    no i sie potwierdzilo, ze w357 zdawal prawko na jakims zadupiu w siedlcach, a
                                                    teraz udaje eksperta :-))))))
                                                  • w357 Re: Czego wy właściwie oczekujecie ??? 07.01.06, 18:38

> no i sie potwierdzilo, ze w357 zdawal prawko na jakims zadupiu w siedlcach, a
                                                    > teraz udaje eksperta :-))))))
                                                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hi,Hi,Hi !

Niestety nie zgadłaś !
                                                    Pierwsze egzaminy miałem na Bródnie (w XX wieku).
                                                    Kolejne poza granicami Polski.
                                                    W Siedlcach jedynie dokształty i wizytacje :-)
                                                  • Gość: swinka_morska oto czego oczekujemy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.06, 11:55
                                                    punkt 1) zeby w357 nauczyl sie czytac ze zrozumieniem i nie kierowal sie
                                                    stereotypami, a takze zeby pojal, ze nikt go tutaj nie uwaza za jakikolwiek
                                                    autorytet na tym forum

punkt 2) zeby skonczyl sie ten burdel - wiesz dlaczego wiekszosc chce starych
                                                    egzaminow??? bo nikt nie wie jak te npowe mialy by dokladnie wygladac - w
                                                    rozporzadzeniu nie ma dokladnie podanego ile ma miec szerokosci stranowisko np
                                                    do parkowania skosnego - jest tgylko ze egzaminator i kursant maja miec miejsce
                                                    na swobodne opuszczenie pojazdu - kwiestia co dla kogo oznacza swobodne -
                                                    jednemu starczy pol metra, a innemu poltora to malo, ponadto kazdy sie uczyl
                                                    jeszcze na starych zasadach

punkt 3) egzaminy sa odwolane i nikt nie wie kiedy zostana wznowione -
                                                    wytlumacz teraz osobie, ktora np teorie zdawala w sierpniu, w styczniu miala
                                                    miec trzecie podejscie, ktore zostalo odwolane, i kolejny termin dostanie w
                                                    marcu, ze musi ponownie zdawac teorie tylko dlatego, ze word zawalil sprawe i
                                                    najprawdopodonbniej nie poniesie zadnych konsekwencji z tego powodu

punkt 4) w koncu zrozum, ze skoro ty juz masz prawko, ktore uzyskales w
                                                    siedlcach (czyzbys nie umial na tyle zeby zdawac w warszawie? przeciez
                                                    powszechnie wiadomo ze zdac w siedlcach czy innym pcimiu dolnym to zaden
                                                    problem i tylko ofermy nie zdaja, a potem stana na srodku skrzyzowania i boja
                                                    sie skrecic w lewo), to pozwol ponarzekac tym, ktorzy tego dokumentu jeszcze
                                                    nie maja - w koncu to forum nazywa sie "prawo jazdy" a nie "doswiadczeni
                                                    kierowcy"

punkt 5) nie podciagaj wypowiedzi na forum pod ten watek, bo robisz po prostu
                                                    off topic ;)
                                                  • Gość: !!! Re: oto czego oczekujemy IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 14:57
                                                    :-)
                                                    Z takimi wnioskami , to do ERY`y :-)
                                                  • Gość: jar Re: oto czego oczekujemy IP: *.rwe.com 11.01.06, 12:02
                                                    popieram!!!!
                                    • kwiatek5 Re: ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u.. 09.01.06, 19:22
                                      Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy, od dwóch dni sama jeżdżę
                                      po Wawie (zainteresowanym mogę podać gdzie i o której nie należy jeżdzić). Kurs
                                      robiłam w Wawie na oplu, egzamin zdawałam w Łomży na punto. Pierwszy raz w
                                      życiu byłam w tym uroczym mieście i pierwszy raz w życiu prowadziłam punto.
                                      Zdałam za 1 razem, w miarę bezstresowo i o to mi chodziło. Jeździć uczę się
                                      teraz - w korkach, na rondach, w centrum, na trasach szybkiego ruchu, wśród
                                      warszawkiego buractwa i kupy frustratów. Nie podejmuję się oceniać czy łatwiej
                                      jest na Odlewniczej (znane trasy egzaminacyjne i samochód) czy w "pipidówie"
                                      której się w życiu na oczy nie widziało i na samochodzie którym się w życiu nie
                                      jeździło. Jedyne co, to niecierpliwym polecam to rozwiązanie.
                                      • Gość: Adam Re: ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u.. IP: *.aster.pl 11.01.06, 21:00
                                        Uwazasz, ze w malym miescie mozna szybkiej zdac? Jestes w bledzie. Bo ja nie
                                        moge zdac juz 6 raz w Zielonej Gorze. Jest to male miasto, ale egzaminatorzy
                                        surowi i bledy zawsze da sie zrobic, jak nie umie sie jezdzic.
                                        • kwiatek5 Re: ZABIERZCIE PAPIERY z Warszawskiego WOR`u.. 11.01.06, 21:24
                                          to chyba do mnie więc odpiszę. Nie wiem, nie mam porównania. Kurs robiłam w
                                          Wawie, egzamin zdawałam w Łomży. Głównie z powodu terminów ale nie ukrywam, że
                                          mój instruktor twierdził, że w Ł jest "generalnie" łatwiej i na błędy kończące
                                          egzamin w wawie egzaminatorzy w Ł nie zwracają uwagi. No właśnie, dobrze
                                          napisałeś jak się umie to się zda jak się nie umie to nie ma znaczenia, gdzie
                                          się zdaje. powodzenia
    • Gość: dorocha Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.milo.com.pl 09.01.06, 11:58
      czy ktoś zna numer telefonu na Odlewniczą?
      znalazłam kilka na różnych stronach, i albo "nie ma takiego numeru", albo nikt
      nie odbiera :/
      • Gość: z gminnej Polski Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 12:09
        Raz satysfakcja ,że tym cha...om z Warszawy zamknęli WORD. To jedyny przypadek
        w naszym IV PRLu.
        • w357 Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk 09.01.06, 19:30
          Gość portalu: z gminnej Polski napisał(a):

> Raz satysfakcja ,że tym cha...om z Warszawy zamknęli WORD. To jedyny
          przypadek
          > w naszym IV PRLu.
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

WHAT ???

Nikt IM nie zamknął ! Oni sami "wstrzymali" egzaminy na kat.B.
          na zasadach (prawie) strajku.
          Bo "im" zimno i farba się nie klei :-)
    • hesiaczek Re: WORD-y Warszawa Odlewnicza i Powstańców Śląsk 10.01.06, 12:41
      Dzwonilam dzisiaj do swojego instruktora. Powiedzial mi ze byl dzis na
      Odlewniczej i ze maluja juz pasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka