Gość: .../ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 14:41 ?? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartek Re: Który WORD w PL oprócz W-wy egzaminuje na Cor IP: *.olsztyn.mm.pl 07.01.06, 14:44 Olsztyn, ale nie polecam, bo egzaminatorzy są strasznie wymagający.. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 SIEDLCE 07.01.06, 14:59 6 CORSówek 6 PUNTówek Możliwość wybrania typu samochodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SIEDLCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:39 Dziekuje za odpowiedzi. hmm w357, jesteś pewien ,że mam wybór? Bo kiedys gdzies czytalam,ze w niektorych osrodkach jest tak : plac np. Punto, miasto przesiadka do Corsy Jeśli jesteś pewien,to ja napewno tam zdaje... z ta nasza warszawa to niewiadomo jak bedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda dabrowa górnicza IP: *.telpol.net.pl 07.01.06, 16:08 w dąbrowie górniczej jest na placu punto, na mieście corsa, choć na plac czasem wrzucają corse. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: SIEDLCE 07.01.06, 16:17 Gość portalu: ... napisał(a): ........... jesteś pewien ,że mam wybór? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tak jest nawet napisane na ich 'stronie' . Telefon nie jest zbyt drogi,a więc proponuje zwykły telefonik do ich Ośrodka. Odpowiedz Link Zgłoś
mativvv Re: SIEDLCE 07.01.06, 17:57 jeśli kojażysz takie miasto jak tychy to tam plac zaliczasz puntem a miasto corsą to wiem z doświadczenia własnego pozdro!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Który WORD w PL oprócz W-wy egzaminuje na Cor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:17 SIEDLCE na 100% ja tam zdaje i to jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAgda Re: Który WORD w PL oprócz W-wy egzaminuje na Cor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 19:02 Gliwice... plac Punto :] miasto Corsa :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Który WORD w PL oprócz W-wy egzaminuje na Cor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 19:53 Malina,kiedy zdajesz? ile w siedlcach czekasie na egzaminy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Który WORD w PL oprócz W-wy egzaminuje na Cor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:13 Ja zdaje 11-go stycznia :] Chyba pojde po sznurek. A czeka sie w granicach miesiaca. Ja przynjamniej tak miałam, zawsze czekałam ok 30 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Który WORD w PL oprócz W-wy egzaminuje na Cor 07.01.06, 22:46 kompletna lista: Lublin Chelm Zamosc Legnica Jelenia Gora Bielsko-Biala Gliwice Tychy Rybnik Katowice Dabrowa Gornicza Kielce Nowy Sacz Tarnow Olsztyn Bydgoszcz Sieradz Piotrkow Tryb Lodz Siedlce w mnioektorych sa tylko corsy, w niektorych jest corsa i cos jeszcze (szczegoly na www.prawojazdy.com.pl w zakladce Samochodu na egzaminach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszczu +CZĘSTOCHOWA IP: 195.117.15.* 30.01.06, 22:39 Do listy należy jeszcze dodać Częstochowę (do wyboru: Micra lub Corsa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszczu +CZĘSTOCHOWA IP: 195.117.15.* 30.01.06, 22:39 Do listy należy jeszcze dodać Częstochowę (do wyboru: Micra lub Corsa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zia021 Re: Który WORD w PL oprócz W-wy egzaminuje na Cor IP: *.lodz.mm.pl 01.02.06, 16:33 w lodzi tez egzamin jest na corsie Odpowiedz Link Zgłoś