Gość: ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:16 ........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hariett Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:33 Teraz musisz sie wziąć w garść i zweryfikować swoje błędy. Ewentualnie dokupic sobie kilka godzin jazd przed kolejnym egzaminem. Jesli uwazasz ze to nerwy cię zżeraja na egzaminie, to na przyszły raz zazyć sobie jakis persen lub cos tam innego ziołowego ( oczywiście wczesniej sprawdź jak na ciebie działa dany środek). pozdrawiam i życzę powodzenia sama jestem przed drugim egzaminem Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGNUS Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.06, 16:17 A oblalas zasluzenie czy uwazasz,ze cie oblali bez powodu?Jesli z twojej winy,to cie pociesze.W Anglii pewna kobieta zdala za 48 razem po 14 latach chodzenia na kursy:))-tak,ze najgorsza nie jestes.A jesli uwazasz,ze niesprawiedliwie cie potraktowali,no to zalatw sobie swiadkow na nastepny egzamin,a najlepiej kogos,kto by twoj egzamin na miescie i na placu filmowal kamera.Zycze powodzenia za 4 razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:21 glowa do gory i nie zalamywac się przemysl swoje błedy, ewentulanie nie myśl o tym co było jeżeli to tak bardzo cie stresuje a przed egzaminem polecam 2 łyżeczki stołowe nerwosolku (uwaga bo to na spirytusie) ja tak zrobilem za 2 razemi i zdałem PS jak weźmiesz nerwosol to kup sobie gume do rzucia bo on za ładnie nie pachnie (waleriana itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
rf11 Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN 20.01.06, 16:38 są lepsze środki na stres, bo jak egzaminator poczuje alkohol to podobno ma prawo zbadać jego trzeźwość. Odpowiedz Link Zgłoś
ecikp Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN 20.01.06, 20:25 nie zdałaś za trzecim ? Trudno, zdasz za czwartym. Większość moich koleżanek zdała dopiero za 4 lub 5 razem. Za to jeden z kolegów - za 11. I przeżył i jeździ. Powodzenia i napisz kiedy masz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżej Di Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN IP: *.autocom.pl 21.01.06, 00:57 eckip oficjalnie uważam Cię za mojego prywatnego bohatera(ke? :P ) i nadaje status pocieszyciela(ki?) roku ;d Ja oblałem 4 razy, troche mnie to męczy wszystko ale wierze, że uda mi sie zdac nastepnym razem ( a jak nie to bede probował do skutku ). Odpowiedz Link Zgłoś
ecikp Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN 21.01.06, 07:28 Bohaterkę ?? jej aż się zaczerwieniłam :) A zdawałeś(aś) już na nowych ? Koniecznie próbuj do skutku. "Twardy trzeba być, nie miętkim ... " :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżej Di Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN IP: *.autocom.pl 21.01.06, 11:34 Tak zdawałem juz raz na nowych zasadach. Moim zdaniem sa ok, bardziej praktyczne od starych ale te 40 minut...uu naprawde latwo w tym czasie popelnic 2 bledy, ktore Cie dyskwalifikuja. Ja np zapomnialem 2x kierunkowskazu ( drugi raz juz na samym koncu praktycznie ), wczesniej jakies drobne bledy no i sie nazbieralo na negatywa. No ale musze dac rade kiedys ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ecikp Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN 21.01.06, 11:40 Wiesz to i tak drobny błąd. Moja koleżanka na ostatnim skrzyżowaniu przed powrotem do ośrodka wymusiła pierszeństwo na ... autobusie ;) Ale następnym razem już chychała i dmuchała na wszystko. Ja zresztą też miałam problem z wjechaniem spowrotem na teren ośrodka bo z przeciwka waliły samochody. Zobaczyłam mały odstep i chciałam sie tam zmieścić, ale na wszelki wypadek zapytałam czy to nie bedzie wymuszenie. Nie - no to ok - jedziemy. Zdałam :) A zdanie egzainu to nieco jest wykonywanie planu- - punkt po punkcie - sprzęgło, gaz, biegi, kierunkowskazy, ustąp, rusz, hamuj. Trzeba pilno0wać każdego szczegółu. Następnym razem zdasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.n.i.a. Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:14 A moja siostra zdała za ....hmmm... 13-tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
ecikp Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN 21.01.06, 11:41 ale ... zdała :D - pogratuluj jej zacięcia. Podziwiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN 21.01.06, 14:46 o jej :) to ja podziwiam taką determinację !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Nie łam się niunia -jak jesteś śliczna to.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:34 Ja cię moge pouczc jezdzić jak chcesz, mam prawko od 2 lat, staż 50 tysiecy za kólkiem , zdałem za pierwszym i juz pare osob poinstruowałem jak maja zdawać, wiec jak jesteś śliczna to napisz maila wdr17@wp.pl pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamienswojastara Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN 27.01.06, 21:05 allegro.pl/show_item.php?item=83420578 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 28.01.06, 13:27 przed czwartym egzaminem musisz przejść szkolenie dodatkowe - 5 godzin praktycznych i egzamin wewnętrzny pozdrawiam instruktor Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.b Re: OBLALAM 3-RAZ WCZORAJ.....CO ETRAZ....ZALAMAN 30.01.06, 22:29 hej tu autorka....dawno mnie nie bylo...3 marzec mam czwarte podejscie,juz sie boje,,,,czy wy tez macie takie czarne wizje ze jestescie beznadziejni i wogole nic wam nie wychodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś