Dodaj do ulubionych

Zapytanie o Koszykarską

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 12:02
Chciałam zapytać czy codziennie można tam jechać i zapisać się na państwowy
egzamin,czy są jakieś wybrane dni w tygodni.I czy zawsze są tam takie kolejki
a może w jakich godzinach są mniejsze.Próbowałam się tam dodzwonić w piątek i
koszmar nikt nie odbiera,a wybieram się tam jutro.
Obserwuj wątek
    • Gość: mija Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.76.classcom.pl 22.01.06, 13:12
      od poniedzialku do piatku mozna jechac. rano (kiedy sa wolne terminy) kolejki sa zawsze. nie ma kolejek wtedy kiedy nie ma juz zapisow, bo brak wolnych terminow
      • Gość: Aga Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:19
        Dzięki wielkie,w takim razie jutro z rana jadę.Pozdrawiam
    • Gość: Annie Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.ramtel.pl 22.01.06, 15:33
      Zapisy na egzamin: poniedziałek - piątek: 8.00 - 18.30. Tylko kolejka zaczyna
      się ustawiać już wcześniej zazwyczaj. Powodzenia w zdobywaniu terminu!!
      • matylda_26 Re: Zapytanie o Koszykarską 22.01.06, 15:42
        Radzę być tam ok. 06.00-06.30. Ja byłam raz o 07;00 i odeszłam z kwitkiem
        chociaż było w sumie 40 wolnych miejsc. Jak będziesz ok. 06:30 to powinnaś się
        zmieścić w puli wolnych miejsc. A też trzeba pamiętać,że zawsze te najbardziej
        dogodne godziny egzaminów schodza jak śiweże bułeczki. Ja osobiście nie chciałam
        mieć egz.po zmierzchu więc dlatego wybrałam się wcześniej i udało mi się zapisać
        na 11:30:)
        Acha budynek jest otwarty już od 06:00 więc nie trzeba stać na mrozie.
        pozdraiwam i życzę załapania się na dogodny termin:)
        • charlotta_lotta Re: Zapytanie o Koszykarską 23.01.06, 13:22

Ja bylam dzisiaj przed 9. Odstałam 3 godziny i zapisałam się na 21.02.2006 - egzamin łączony, godzina 11:30.

aaaaaa... :]
    • dzagaa20 Re: Zapytanie o Koszykarską 23.01.06, 14:13
      a ja byłam tam o 9 i nie był okolejki wogóle... dziwne (???) a terminów było do
      wyboru do koloru. Dodam ze było to w listopadzie, a wiec troche przed
      zmianami ;)
      • Gość: Dżej Di Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.autocom.pl 23.01.06, 14:48
        Aż sie boje tam jechac ;d Jak myslicie, kiedy sie zrobi troche wiecej luzu?
        • charlotta_lotta Re: Zapytanie o Koszykarską 23.01.06, 14:56
          Mysle, że narazie nie zrobi się luźniej.. to wszystko jest jakies chore.
          Czekajac dzis w kolejce z głosników zaskrzypiało: wolnych miejsc na teorie 140iles tam, na łączony 130iles tam; na praktyczny 170iles tam...
          A moja koleżanka z kursu zapisywała się w piątek i musi jechac w tym tygodniu ponownie, poniewaz nie bylo miejsc... Dodatkowo odstała jakies 2godziny, poczym poinformowali, ze nie ma miejsc.. :D hehehe.. tragedia normalnie.

Dziwne to wszystko.
          • Gość: Dżej Di Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.autocom.pl 23.01.06, 15:07
            Paranoja. Rzeczywiscie chyba musze sie zebrac z samego rana i podjechac sie tam
            zapisac ;d
            • charlotta_lotta Re: Zapytanie o Koszykarską 23.01.06, 15:43

polecam jakas gazete czy cos.. :D bo dluzy się :D
              • agrafka18 Re: Zapytanie o Koszykarską 23.01.06, 16:37
                no to ładnie trzeba czekać :(
                w piątek o 8:30 mam teorie to może uda mi się zająć kolejkę :)))
                • charlotta_lotta Re: Zapytanie o Koszykarską 23.01.06, 16:41
                  ja tak wlasnie zaczelam myslec, co to bedzie jak nie zdam teorii :P ale nie mysle bo nie ma takiej opcji ;-)
                  • Gość: Lukasz Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.devs.futuro.pl 23.01.06, 17:50
                    Ja bylem na Koszykarskiej 17.01.2006 około 19.00 .czekałem kwadrans i dostałem
                    termin na 17.02.2006 .
                    • Gość: Dżej Di Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.autocom.pl 23.01.06, 21:56
                      To sie nazywa fart ;d
                      • charlotta_lotta Re: Zapytanie o Koszykarską 23.01.06, 22:03

no wlasnie ;P

niestety sa tacy, ktorzy farta nie mają :P
                        • Gość: Aga Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:17
                          No i byłam wczoraj,odstałam dwie i pół godziny od 9 rano i mam termin na 21
                          lutego na 12:30.Jak nie zdam to nie wyobrażam sobie znowu stania w tych
                          kolejkach.Pozdrawiam i życzę miłego stania:)
                          • charlotta_lotta Re: Zapytanie o Koszykarską 24.01.06, 13:51
                            to chyba stałyśmy w tej samej kolejce ;)
                            • Gość: Aga Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:05
                              Prawdopodobnie:)a rozmawiałaś z kimś z kolejki bo ja poznałam dwie dziewczyny.
                              • charlotta_lotta Re: Zapytanie o Koszykarską 24.01.06, 16:09
                                nie specjalnie bo strasznie bolał mnie brzuch :P i humoru troche brakowało... jakas kobieta obok mnie stała, zamieniłyśmy kilka słów..

byłam w białym płaszczu i różowym kapelusiku ;)
                                (barbi nie jestem :P)
                                • Gość: Aga Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:37
                                  Ktoś taki rzucił mi się w oczy ale bużki nie pamiętam:)prawdopodobnie stałaś
                                  kawałek przedemną.Pozdrawiam
                                • Gość: Aga Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:39
                                  PS;
                                  Wiesz może gdzie blisko Prokocimia jest jakiś plac z nowym łukiem gdzie można
                                  poćwiczyć własnym autem?
                                  • charlotta_lotta Re: Zapytanie o Koszykarską 24.01.06, 16:48
                                    Hm...
                                    wiem,że tam gdzie ja jezdzilam (na ul. Przewoz) mozna pojezdzic.
                                    Najlepiej to zadzwonic do jakiegos osrodka szkolenia kierowcow w prokocimiu i zapytac czy mozna u nich na placu pojezdzić...
                                    :) Pozdrawiam...
                                    No i.. do 21 :D
        • Gość: Mysior Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:55
          Ja zapisywałam się wczoraj, 23 stycznia, i były terminy na dowolną godzinę na 22
          lutego - dodam, że byłam tam ok. 16:30!!! No i wybrałam sobie 10:30, światło,
          małe korki... To mój czwarty raz i pasowałoby zdać. Trzymam kciuki za wszystkich
          zdających na Koszykarskiej!
    • Gość: Annie Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.ramtel.pl 24.01.06, 19:44
      A ja mam takie pytanie: czy znacie kogoś kto poszedł się zapisać i powiedzieli
      mu, że jak chce może zdawać od ręki tego samego dnia za 2-3 godziny bo zwolnił
      się termin?? Chodzi o sam praktyczny i o ukochana Koszykarską??Usłyszałam, że
      ktos podobno miał tak,słyszeliście o takiej możliwości??
    • Gość: wujo Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:26
      Podbijam temat. Czy ktoś wie czy w ten piątek będzie można się zapisywać.
      Wyliczyłem, że 30 dni od tego piątku to sobota więc wychodzi, że raczej nie bardzo.

Pytanie drugie. Czy nadal są tak ogromne kolejki? Czy może w ostatnich dniach
      sytuacja nieco się polepszyła?
      • charlotta_lotta Re: Zapytanie o Koszykarską 02.02.06, 01:06

up - moze ktos pomorze:)
        • Gość: ola Re: Zapytanie o Koszykarską IP: 195.214.220.* 02.02.06, 11:41
          Cześć. Ja byłam sie zapisać na Koszykarskiej w ten poniedziałek, tj. 30
          stycznia. Byłam tam o 15.30 i zapisałam się na 7.30. Nie było duzej kolejki.
          Może z 20 minut stałam. I były jeszcze inne wolne godziny na 28 lutego. Nie wiem
          jak dziś wygląda sprawa. Lepiej wcześniej zadzwonic i zapytać. Ja tak zrobiłam i
          uniknęłam wczesnorannego stania w dłuuuuuuugiej kolejce. Pozdrawiam
          • charlotta_lotta Re: Zapytanie o Koszykarską 02.02.06, 17:47
            bosh! pomoże przez 'er zet' to tylko j amoge napisac sorki ;D
            • agrafka18 Re: Zapytanie o Koszykarską 02.02.06, 17:54
              hehe
              każdy sie może pomylić :)
              • charlotta_lotta Re: Zapytanie o Koszykarską 02.02.06, 18:13
                dzięki ;-)
                • agrafka18 Re: Zapytanie o Koszykarską 03.02.06, 11:08
                  :)

byłam dziś na Koszykarskiej -kolejka w miare nie duża- odstałam 45 minut i
                  dostałam termin na 4.03 :) AAA!!! już sie denerwuje :)
                  • Gość: wujo Re: Zapytanie o Koszykarską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:54
                    Również byłem dzisiaj. Kolejka całkiem przyzwoita jak na to co się ostatnio
                    działo. Ogólnie jest podobno lepiej i nie ma już takiego szału jak przed 10
                    stycznia. Mam nadzieję, że to będzie moje ostatnie podejście:).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka