judkajudka 01.02.06, 13:37 czy może ktos polecić instruktora ze szkoły MANEWR-wARSZAWA ul. Ogrodowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewcia83 Re: INSTRUKTOR w MANEWRZ-e IP: *.aster.pl 01.02.06, 19:25 Żadnego instruktora tam ci nie polecam, byłam tam na kursie i ogólnie mówiąc kurs w tej pseudo szkółce to parodia.Ich egzamin wewnętrzny jest trudniejszy od państwowego a jak go nie zdasz to musisz wykupić 10 godz. jazd dodatkowych po 40 zł. W czasie jazd wizyty instruktorów w supermarkecie to standard (a ty czekasz). Proponuje się zastanowić przed wyborem szkoły(ja się nie zastanowiłam i wybrałam najtańszy kurs). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaa Re: INSTRUKTOR w MANEWRZ-e IP: *.chello.pl 01.02.06, 20:12 a w zyciu nie zgodze sie i napewno jazdy nie są po 40 zł kompletna bzdura chodz mogą pewno niedługo wzrosnąc ceny być może ale wątpie ze wzrosły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia83 Re: INSTRUKTOR w MANEWRZ-e IP: *.aster.pl 01.02.06, 20:41 Dzięki za informacje. W takim razie instruktor,który mnie uczył naciągnął mnie dodatkowo na cenie jazd dodatkowych.Myślę,że inni wyciągną wnioski.Ja nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaa Re: INSTRUKTOR w MANEWRZ-e IP: *.chello.pl 01.02.06, 21:34 a z kim jeżdziłaś ???? jesli moge spytać Odpowiedz Link Zgłoś