Dodaj do ulubionych

2 razy oblany w Kraku!

IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 06.02.06, 23:02
hej! czytam juz to forum od dluzszego czasu i postanowilam w koncu podzielic
sie swoim doswiadczeniem z mordem i jazda w ogole... tak wiec za pierwszym
razem oblalam na miescie placyk poszedl mi bez wiekszych problemow ale to bylo
jeszcze na starych zasadach. Za drugim razem nieszczesnym okazalo sie wjazd
pod gorke z recznego... te sprzegla maja tam tak rozregulowane ze noga wchodzi
jak w maslo... czy na innych samochodach egzaminacyjnych tez tak jest czy mi
sie tylko taki pech zqwsze przydarza:( no i nie bylo bata dwa razy mi zgasl i
po ptakach... jednak mimo negatywnego wyniku egzaminu egzaminator zaproponowal
mi wyjazd na miasto... no i skorzystalam chociaz dobrze mi sie jezdzilo...
zpobaczylam przy okazji jak na tych nowych zasadach parkuje sie wsrod
"zywywch" samochodow;) ... wrocilam spokojnie do osrodka na koszykarskiej ale
i tak z negatywem:( jutro znowu ide tak o 6:30 apisac sie na nastepny 3 juz
egzam:(((( pocieszam sie kolezankami ktore zdaly za 6 razem dopiero .... mowmy
sobie ze kiedys przeciez sie uda (chyba) .... pozdrawiam wszysctkich
starajacych sie o ten swistek !!!
Obserwuj wątek
    • charlotta_lotta Re: 2 razy oblany w Kraku! 06.02.06, 23:30
      walczymymy wszyscy ;)
      ja juz nie dlugo..
      Wytrwalości!!!! :)
      • Gość: ela Re: 2 razy oblany w Kraku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:12
        Marta, dzięki!! pewnie masz rację, ja myslę że to najbardziej nerwy. Nie wiem
        kiedy najbliższy termin, bo na koszykarskiej znowu kolejki, w poniedziałaek nie
        mogłam się zapisac. Sama nie wim kiedy sie tam znowu wybrać, żeby nie wstawać o
        6 rano:)
    • Gość: mini Re: 2 razy oblany w Kraku! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 07.02.06, 21:31
      ja zdalam dopiero za 6 razem masakra :(
    • Gość: weri Re: 2 razy oblany w Kraku! IP: *.sebastiana.ceti.pl 07.02.06, 22:08
      Potwierdzam że te sprzęgła w autach egzaminacyjnych są felerne i wielu
      zdających na nie narzeka.
      Za pierwszym razem oblałam na mieście i jechało mi sie fatalnie przez sprzęgło
      właśnie, a za drugim razem zdałam ale o mały włos oblałabym na górce, dopiero
      przy drugiej próbie z trudem się udało. Dodam że wcześniej nigdy nie miałam z
      tym problemów.
      • ewosia Re: 2 razy oblany w Kraku! 08.02.06, 05:05
        Jak zdawałam pod koniec stycznia w Gdyni, to mnie się trafiło punto Pewex
        nówka, z naklejkami, jeszcze pachniało w środku. I sprzęgiełko jak marzenie.
        Zresztą egzaminator poprosił mnie, żebym pobujała szybiej i posłuchała jak
        ładnie chodzi, zanim ludzie dorżną
        • Gość: ela Re: 2 razy oblany w Kraku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:19
          Ja też oblałam na górce (dzisiaj i to 2 raz na tym samym!!!!) I właśnie nie
          wiem jak to się stało, bo zawsze na jazdach mi wychodziło, nigdy nie gasło!!
          • Gość: Marta Re: 2 razy oblany w Kraku! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 08.02.06, 21:03
            ela ... mi sie wydaje ze to winna po pierwsze sprzegla ledwo co sie pusci od
            razu ucieka do gory i wtedy gasnie a po drugie jednak mimo wszystko lekki stres
            no i sie nie udaje ;/ kiedy masz nastepny termin?
    • Gość: mija Re: 2 razy oblany w Kraku! IP: *.76.classcom.pl 09.02.06, 10:13
      ja zdawalam rok temu i sprzeglo chodzilo jak marzenie. ani razu nie zgasl :)
      ale tak to juz jest jak tyle nie wporawionych osob powoli zazyna samochod... nawet roku nie wytrzymal...
      choc z drugiej strony na pewno maja duzo kasy (w koncu tyle ile oni osob oblewaja...), wiec powinni cos z tym zrobic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka