Gość: XXXX IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 16.02.06, 23:50 czy ma ktos w tym terminie egzamin? ja mam na 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: 8 marca Kraków? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 05.03.06, 11:36 ja zdaje 8 marca tez o 11:30 powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewela Re: 8 marca Kraków? IP: *.crowley.pl 05.03.06, 12:37 ja tez zdaje 8 marca o 11.30 ale w Dąbrowie Górniczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: 8 marca Kraków? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 05.03.06, 21:57 no to probujemy razem ... :) a ktore to juz podjecie? 1 czy ktorej z kolei ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: 8 marca Kraków? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 07.03.06, 19:33 to juz jutro ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: 8 marca Kraków? 08.03.06, 15:24 no to dzis :) powodzenia, pochwalcie sie jak bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: 8 marca Kraków? 08.03.06, 17:40 liczycie na "dzień kobiet";))) powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: 8 marca Kraków? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 09.03.06, 07:48 no i sie udalo :) zdalam ... radosc nie do opisania w koncu za 3 razem sie udalo .... jak bedziecie zainteresowani trasami i przebiegiem examu to opisze ale poznym wieczorkiem albo jutro bo teraz musze uciekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onj Re: 8 marca Kraków? IP: *.rwe.com 09.03.06, 07:50 było oblewanie? gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: 8 marca Kraków? IP: 195.20.110.* 09.03.06, 09:41 Hej ja miałam tez wczoraj ale w Poznaniu i niestety na dojezdzie do osrodka wymusiłam pierwszeństwo na piszeym i no? i poprawka 11-04-2006. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: 8 marca Kraków? 09.03.06, 09:39 opowiadaj koniecznie, bo pewnie wszyscy tutaj i tez tam => <a href="www.forum.kursjazdy.pl" target="_blank">www.forum.kursjazdy.pl</a> chcą wiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: 8 marca Kraków? 09.03.06, 09:42 heheh dziwne rzeczy powychodziły :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: 8 marca Kraków? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 09.03.06, 22:04 obelewanie jak nic bylo obowiazkowo :D .. a wiec bylo tak ... maska ok wszystko powiedzialam co i gdzie -bez zadnych dodatkowych pytan, potem swiatla wlaczalam te ktore mi mowil ...ale przy swiatlach stopu- poprosilam goscia zeby mi pomogl i przycisnal pedal hamulca ... a on mi na to ze nie moze mi ulatwiac zadan a poza tym to ja zdaje egzamin wiec nie moze za mnie wykonywac czynnosci ... wtedy zglupialam... i mowie ze inaczej sie nie da no i dal mi chwile do zastanowienia;/ np to jeszcze raz powtorzylam swoje .. i mpowiedzial ze wlasnie o to mu chodzilo ;/ nie wiem jakis niedoslyszacy chyba musial byc albo sobie ze mnie jajca robil ... ale juz tym sie zestresowalam :) potem luk bezblednie, pod gorke ruszylam z 2 biegu :) Pan mi pogratulowal wyczynu:) bo rzadko komu sie to zdarza :) ale manewr wykonalam wiec mialam zaliczone i wtedy wio na miasto :) nie uwierzycie ale jezdzilam az na mistrzejowice tam petla autobusowa rondo piastowskie itp calkiem inne tereny niz typowe trasy egzaminacyjne- nigdy mnie tam nie bylo "L" :) ale jakos sobie poradzilam ... parkowanie na osiedlu przy "kerfurze";)... z bledow mialam brak kierunkowskazu przy passie wyprowadzajacym z nakazem skretu w prawo(wiec nie taki to znowu duzy blad;), no i zle ustawienie na przelaczce przy zawracaniu.... no i dotarlam jakos po tych 50 minutach do mordu... Pan byl bardzo mily i sympatyczne ..chociaz jeszcze na miejscu zastanawal sie co ma ze mna zrobic :) ale powiedzial ze generalnie nie stwarzam zagrozenia na drodze i mnie przpuscil:) no i sie ostatni raz widzialam z mordem:) mam nadzieje ..:) zycze powodzenia wszystkim czekajacym w kolejce po ten upragniony kawalek plastyku:) Odpowiedz Link Zgłoś