Dodaj do ulubionych

8 marca Kraków?

IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 16.02.06, 23:50
czy ma ktos w tym terminie egzamin? ja mam na 11:30
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: 8 marca Kraków? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 05.03.06, 11:36
      ja zdaje 8 marca tez o 11:30 powodzenia
    • Gość: Ewela Re: 8 marca Kraków? IP: *.crowley.pl 05.03.06, 12:37
      ja tez zdaje 8 marca o 11.30 ale w Dąbrowie Górniczej
      • Gość: XXXX Re: 8 marca Kraków? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 05.03.06, 21:57
        no to probujemy razem ... :) a ktore to juz podjecie? 1 czy ktorej z kolei ??
    • Gość: XXXX Re: 8 marca Kraków? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 07.03.06, 19:33
      to juz jutro ;/
    • dzagaa20 Re: 8 marca Kraków? 08.03.06, 15:24
      no to dzis :) powodzenia, pochwalcie sie jak bylo :)
    • spin_spin_sugar Re: 8 marca Kraków? 08.03.06, 17:40
      liczycie na "dzień kobiet";)))
      powodzenia!:)
      • Gość: XXXX Re: 8 marca Kraków? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 09.03.06, 07:48
        no i sie udalo :) zdalam ... radosc nie do opisania w koncu za 3 razem sie udalo
        .... jak bedziecie zainteresowani trasami i przebiegiem examu to opisze ale
        poznym wieczorkiem albo jutro bo teraz musze uciekac :)
        • Gość: onj Re: 8 marca Kraków? IP: *.rwe.com 09.03.06, 07:50
          było oblewanie?
          gratuluje
          • Gość: majka Re: 8 marca Kraków? IP: 195.20.110.* 09.03.06, 09:41
            Hej ja miałam tez wczoraj ale w Poznaniu i niestety na dojezdzie do osrodka
            wymusiłam pierwszeństwo na piszeym i no? i poprawka 11-04-2006. Pozdrawiam
        • dzagaa20 Re: 8 marca Kraków? 09.03.06, 09:39
          opowiadaj koniecznie, bo pewnie wszyscy tutaj i tez tam => <a
          href="www.forum.kursjazdy.pl" target="_blank">www.forum.kursjazdy.pl</a>
          chcą wiedziec ;)
          • dzagaa20 Re: 8 marca Kraków? 09.03.06, 09:42
            heheh dziwne rzeczy powychodziły :D
            • Gość: XXXX Re: 8 marca Kraków? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 09.03.06, 22:04
              obelewanie jak nic bylo obowiazkowo :D .. a wiec bylo tak ... maska ok wszystko
              powiedzialam co i gdzie -bez zadnych dodatkowych pytan, potem swiatla wlaczalam
              te ktore mi mowil ...ale przy swiatlach stopu- poprosilam goscia zeby mi pomogl
              i przycisnal pedal hamulca ... a on mi na to ze nie moze mi ulatwiac zadan a
              poza tym to ja zdaje egzamin wiec nie moze za mnie wykonywac czynnosci ... wtedy
              zglupialam... i mowie ze inaczej sie nie da no i dal mi chwile do
              zastanowienia;/ np to jeszcze raz powtorzylam swoje .. i mpowiedzial ze wlasnie
              o to mu chodzilo ;/ nie wiem jakis niedoslyszacy chyba musial byc albo sobie ze
              mnie jajca robil ... ale juz tym sie zestresowalam :) potem luk bezblednie, pod
              gorke ruszylam z 2 biegu :) Pan mi pogratulowal wyczynu:) bo rzadko komu sie to
              zdarza :) ale manewr wykonalam wiec mialam zaliczone i wtedy wio na miasto :)
              nie uwierzycie ale jezdzilam az na mistrzejowice tam petla autobusowa rondo
              piastowskie itp calkiem inne tereny niz typowe trasy egzaminacyjne- nigdy mnie
              tam nie bylo "L" :) ale jakos sobie poradzilam ... parkowanie na osiedlu przy
              "kerfurze";)... z bledow mialam brak kierunkowskazu przy passie wyprowadzajacym
              z nakazem skretu w prawo(wiec nie taki to znowu duzy blad;), no i zle ustawienie
              na przelaczce przy zawracaniu.... no i dotarlam jakos po tych 50 minutach do
              mordu... Pan byl bardzo mily i sympatyczne ..chociaz jeszcze na miejscu
              zastanawal sie co ma ze mna zrobic :) ale powiedzial ze generalnie nie stwarzam
              zagrozenia na drodze i mnie przpuscil:) no i sie ostatni raz widzialam z
              mordem:) mam nadzieje ..:) zycze powodzenia wszystkim czekajacym w kolejce po
              ten upragniony kawalek plastyku:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka