kosiarkastokrotek 15.03.06, 12:53 Witam zapraszam do wpisywania swoich tras egzaminacych, przyda sie wszytkim zdającym..POWODZENIA WSZYTKIM NA EGZAMINIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oblana 4 raz Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:15 Cześć! Jechałam następującą trasą: Francuska - skręt w lewo zawracanie na takim małym rondku - wyjazd z powrotem na Francuską (w lewo) - prosto - skręt w ul. Ligonia (lewo) - skręt w Reymonta (lewo) - skręt w ul. Powstańców (lewo) - prosto - za Biblioteką Śląską skręcamy w lewo - jazda prosto aż do ul. Krasińskiego (w lewo) - prosto obok Polibudy do skrzyżowania - skręcamy w lewo i potem znowu w lewo w ulicę Przemysłową (obok Belga) tutaj parkowanie równoległe i zawracanie z wykorzystaniem wjazdu na parking przy CH Belg - dalej Przemysłową z powrotem - na skrzyżowaniu skręt w prawo i cały czas prosto aż do Warszawskiej - tam skręcamy w prawo i jazda prosto aż do Akademii Ekonomicznej - skręcamy w lewo w ul. Bogucicką - jazda w stronę Alei Roździeńskiego - tam skręcamy w prawo "na Bielsko" i potem drogą na Murcki - dalej... no właśnie... dalej to nie wiem bo była przesiadka :( Tak to wyglądało w K-cach. Mam nadzieję, że komuś to pomoże :/ Bleeeeh Pozdrawiam i trzymam kciuki za tych, którzy powoli tracą wiarę.... (tak jak ja..) K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SebaLdz Re: Katowice IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.03.06, 20:47 A jak to wygląda w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SebaLdz Re: Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:37 Oczywiscie ze Mi juszczak powiedział i chcę znać też trasę jaką ktoś jechał na egzaminie a mniej więcej to nawet sam wiem. Odpowiedz Link Zgłoś