Dodaj do ulubionych

Proszę o radę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 15:38
Kurs skończyłem we wrześniu 2004, zdawałem 3 razy i niestety nie udało się,
ostatni egzamon miałem w lutym 2005, chciałbym się kogoś z was zapytać czy
muszę robić ponowny kurs?? Czy starczy wykupić 5 godzin?? A i jeszcze jedno,
czy teorie można pisać przed wykupieniem tych 5 godzin?
Obserwuj wątek
    • Gość: adi Re: Proszę o radę IP: *.asta-net.com.pl 08.04.06, 15:47
      nie musisz robić nowego kursu. Wystarczy, że wykupisz sobie 5h. Teorie możesz
      sobie ustalić prędzej.
      • Gość: Piotrek Re: Proszę o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 15:50
        Wielkie dzięki za pomoc!
        • Gość: Ada Re: Proszę o radę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 16:05
          Nie musisz robić od nowa kursu, ale musisz wyciągnąc zaświadczenie o histori
          egzaninów,wyjeżdzić 5h i dopiro iść się zapisać-wcześniej niestety Cię nie zapiszą!
          • Gość: Piotrek Re: Proszę o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 17:26
            Gdzie się wyciąga to o historii egzaminów, chyba powinni mieć to gdzieś w
            komputerze, Czyli jeśli wyjeżdże te 5 godzin to muszę iść wziąść tę historie i
            dopiero się zapisywać na egzamin??
            • Gość: ada Re: Proszę o radę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 18:07
              Wyciągasz historie tam gdzie się zapisywałes,bierzesz tą karte idziesz do
              instruktora z którym przejeżdzisz 5h po 5h on wydaje Ci tą historie podbitą z 5h
              i wtedy dopiero idziesz z tą historią i zapisujesz się na egzamin praktyczny.Ja
              zrobiłam tak że zapłaciłam instruktorowi za 5h podbił mi karte,ustaliłam sobie
              termin i 2 tygodnie przed egzaminem dopiero wyjeżdziłam te 5h.Ale nie wszyscy
              się na to instruktorzy godzą;(Powodzenia
              • Gość: Piotrek Re: Proszę o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 18:10
                Dzięki Ada bardzo mi pomogłaś, też tak zrobie, z instruktorem zawsze się idzie
                dogadać.
            • Gość: instruktor Re: Proszę o radę IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 12:57
              Jeżeli chcesz podejśc ponownie do egzaminu po pierwsze musisz pojechać do
              wydziału komunikacjiurzędu miasta w którym jesteś zameldowany ponieważ minął rok
              czasu od ostatniego egzaminu.Tam napiszesz krótkie podanie o przesłanie
              dokumentów do WORD jakiego chcesz i będziesz musiał zapłacićza znaczek skarbowy
              chyba 5zł.po przesłaniu dokumentów musisz mieć zaświadczenie o dodatkowych
              jazdach żeby ustalić termin egzaminu praktycznego,teoretyczny możesz ustalić bez
              zaświadczenia wcześniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka