Gość: Karolina IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 22:17 Poszukuje dobrego instruktora nauki jazdy Łódź lub województwo Łodzkie. Czy może ktoś mi polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: queen-of-angels Re: Łódź - intruktor IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 22:24 Polecam z pełną odpowiedziąlnością Mariusza ze szkoły Sztaba na Snycerskiej/Limanowskiego. Jest świetny, a mam porównanie. pzdr ciao:) PS. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina23K Re: Łódź - intruktor IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.05.06, 22:44 a ja polecam Roberta Mazurkiewicza ze szkoly Bajon. Wczesniej uczylam się w innej, mialam ogromne zaległosci, w ogole strasznie kiepsko jezdzilam, zmina biegów praktycznie dla mnie nie istniala-duzo pisac bym mogła. Z p.Robertem jezdzilam zaledwie 5 godz a juz widze duze efekty tego, Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Łódź - intruktor 13.05.06, 12:50 Gość portalu: ewelina23K napisał(a): a ja polecam sam siebie, pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SebaLdz Re: Łódź - intruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:16 Witam! Ja polecam Jacka Juszczaka szczegóły na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Łódź - intruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:58 Ja polecam Janusza Niewiadomskiego z Autojedynki na Pomorskiej w Łodzi. Naprawde świetnie uczy. Poszlam do tej szkoły,bo moja kolezanka zdała za pierwszym razem po nauce w jego szkole i ja tez:) Tak więc polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za piątym hehe Re: Łódź - intruktor IP: 212.191.172.* 17.05.06, 09:11 ja polecam szkole Paprockiego (siedziba na Paderewskiego i Trenknera przy Żabce) obydwaj instruktorzy są spoko, z Romanem se zawsze pogadasz, a z Leszkiem jest jak na egzaminie ("w lewo. w prawo, rownolegle miedzy tym a tamtym") ogolnie powiem tak: 30h kursu mialem w Maredi, ale na Płockich Pandach jezdzi sie fatalnie, bo w Maredi maja inne niz te co sa ne egzaminach (wiecej bajerow dali niepotrzebnie) na Corsie u Paprockiego jeździlem tylko 7h i zdalem. (3 podejscia w Płocku, w Łodzi tylko 2). Naprawde polecam Paprockiego.# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josh Re: Łódź - intruktor IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 25.05.06, 13:22 Polecam ekipę z AB Car.Na serio warto! Natomiast odradzam Motodrom-można trafić na instruktorke, która ma zwyczaj łapania non stop za kierownicę i gwałtownego hamowania Odpowiedz Link Zgłoś