Dodaj do ulubionych

Podoba sie Wam wasz instruktor

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:20
pytanko do kobietek
taki luzny temacik..
czy podoba sie WAM wasz instruktor?
coprawda ja myslałam ze młody facet moze tylko kobiete stresowac na nauce
jazdy--ale u mnie jest inaczej
ja mam przyjemnosc jezdzic z chłopakiem niewiele starszym odemnie (28 lat)
bardzo spokojny i miły
i bardzooo przystojny
zachowuje sie bardzo wporzadku zero jakichkolwiek podtekstów o zabarwieniu
erotyczny\m
wszystko dobrze tłumaczy...ogolnie jazda jest na luzie, ZERO JAKIEGOS
niepotrzebnego steresu
a jak jest z WASZYMI waszymi instruktorami?
Obserwuj wątek
    • Gość: cyganka Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:32
      ja swojego instrukora bardzo lubilam,dowcipny, dobry nauczyciel i bardzo
      przystojny :) (tak z 10 lat starszy), szkoda, ze juz jazdy skoczylam, no ale
      moge sobie jeszcze wziac dodatkowe godzinki przed egzaminem :P
    • Gość: Marysia Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:36
      Ja również trafiłam na bardzo miłych instruktorów. Zarówno jeden jak i drugi
      to przystoini i z duzym poczuciem humorku faceci. Mimo, że tylko troche starsi
      ode mnie, to nie krępowało mnie to raczej i nie krępuje. Za to czasem rozprasza
      mnie na placyku ten młodszy i instruktor - dziewczyny jakie on ma śliczne, duże
      i niebieskie oczka! ;-) Głosik tez ma milutki, zazwyczaj cierpliwie i spokojnie
      mi wszystko tłumaczy, niesty czasem krzyknie ;(
      Pozdrowienia!
      PS. Znam dziewczynę, która rozpoczynając kurs była zielona i wolna. Po kursie
      za 1 razem zdałą egzamin i miała juz instruktora tylko dla siebie i na zawsze!
      Bardzo zrana z nich para...
      • pontus_euxinus Re: Podoba sie Wam wasz instruktor 24.05.06, 23:51
        Gość portalu: Marysia napisał(a):

> Za to czasem rozprasza
        > mnie na placyku ten młodszy i instruktor - dziewczyny jakie on ma śliczne,
        duże i niebieskie oczka! ;-)

mrrrrrrr:)
        <zawstydzony>
    • pontus_euxinus Re: Podoba sie Wam wasz instruktor 24.05.06, 23:48
      Gość portalu: ISSA napisał(a):

> ja mam przyjemnosc jezdzic z chłopakiem niewiele starszym odemnie (28 lat)
      > bardzo spokojny i miły
      > i bardzooo przystojny

jakby o mnie:))))))
      • queen-of-angels Re: Podoba sie Wam wasz instruktor 24.05.06, 23:53
        pontus_euxinus napisał:

Już chciałam coś odpisać ale się powstrzymałam, bo znowu zaśmiecimy cały wątek
        i to jeszcze oftopik pewnie....

PS. cyt.: jakby o mnie:)))))) - wiemy to już, wiemy...że miły, spokojny,
        przystojny, miły, profesjonalny, miły a przede wszytskim SKROMNY !

pozdro ;PPPPPPPPPPPPP
        • pontus_euxinus Re: Podoba sie Wam wasz instruktor 24.05.06, 23:59
          queen-of-angels napisała:

> PS. cyt.: jakby o mnie:)))))) - wiemy to już, wiemy...że miły, spokojny,
          > przystojny, miły, profesjonalny, miły a przede wszytskim SKROMNY !

no tak: skromnosc to moje drugie imie:) ... dalszy priv w naszym watku:)
          • Gość: Marudze bo lubie Ale debilski temat IP: 80.51.158.* 25.05.06, 18:14
            No comment!
          • Gość: Marudze bo lubie Ale debilski temat IP: 80.51.158.* 25.05.06, 18:14
            No comment!
    • Gość: aga-wrocław Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:16
      nie nie i jescze raz nie podoba mi sie!!!! o boże cieżko z nim wytrzymac
      godzinke-humorki ma ja kobieta w ciazy-a coś powiedz nie tak czy nawet popatrz
      nie tak to focha strzeli... Odnosze jednak wrażenie ze on o sobie to w samuch
      superlatywach mysli-taki NARCYZ
      POZDRAWIAM
      • Gość: Marysia Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:27
        przynajmniej nie jest nudno! Kolejny skromniacha...
        • pontus_euxinus Re: Podoba sie Wam wasz instruktor 25.05.06, 23:47

> przynajmniej nie jest nudno! Kolejny skromniacha...

<gwizd> :) ;P
    • Gość: alex Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:39
      w skali 10/10 swojeu daje 11 :) młodziutki, przystojny niesamowicie :) jeden
      minus - zajęty :(

z początku byłam okropnie zestresowana -raz że pierwsze godziny za kółkiem,
      dwa że będę miała jazdy z tak przystojnym facetem. Całe szczęście żadna z moich
      obaw się nie potwierdziła :)
      • pontus_euxinus Re: Podoba sie Wam wasz instruktor 25.05.06, 23:44
        Gość portalu: alex napisał(a):

> obaw się nie potwierdziła :)

ani faceta, ani jazd:)
        • Gość: xxx Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 17:31
          a moj wyglada jak wypisz wymaluj o ile sie nie myle niejaki Torn z Mody na
          sukces, ostatnio zdarzylo mi sie obejrzec ten serial i naprawde jkabym widziala
          swojego instruktora;-)))
          • Gość: Marysia Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 17:34
            Pozazdrościcć... hmmm
    • aaha1 Re: Podoba sie Wam wasz instruktor 26.05.06, 11:23
      JASNE!!! ja mam zajebi.... pana instruktorka!!! Gdzies na oko 15 lat starszy-
      ale to niczemu nie przeszkadza. On jest taki sexy,taki męski .....
      Tylko kurna nie potrafie sie skoncentrować przy nim i dobrze jedzic-rozprasza
      mnie!!!!!
      • Gość: Marysia Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 13:49
        Da się przeżyć takie rozpraszanie ;-P
        • pontus_euxinus Re: Podoba sie Wam wasz instruktor 26.05.06, 23:54

> Da się przeżyć takie rozpraszanie ;-P

czy te OCZY moga klamac... lalalalal...
          • Gość: :)) Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 22:41
            Też bym chciała żeby mnie tak ktoś porospraszał :) hmmm.....
            • Gość: Marysia Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 22:54
              pomyśl 2 razy zanim wypowiesz takie życzenie - rzekłą złota rybka ;-P
              Swoją droga czasem biedna kursantka ma przechlapane, przecież piesze też Go
              widzą i też rozpraszaja Jego;-P
              • Gość: :)) Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:28
                ale ja bym chciała żeby mnie tak ktoś na zawsze "rozproszył" :).
                • Gość: Marysia Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 00:01
                  Która by nie chciała ;-P Jeśli są takie to niech podniosą łapki ;-P
    • Gość: teresa104 Najgorszy instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:51
      to samiec, funkcjonariusz policji, straży miejskiej, z testosteronem pod
      sufitem, który ciągle poucza innych kierowców, robi notatki, który z nich
      jeździł po ciągłej itd. poza tym uważa, że jesteś ładna tak, że żadne prawko Ci
      nie potrzebne.
      Dziewczyny, ja wiem, że kwestie pozamerytoryczne mogą być ważne, ale jeśli
      biorąc lekcje jazdy nie myślicie wyłącznie o nauczeniu się jeździć, to rzecz
      mija się z celem. szkoda kasy i czasu.
      • Gość: Marysia Re: Najgorszy instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 00:06
        Teresa, dobrze że o tym piszesz, ale myślę, że większość jednak skupia sie na
        nauce, wszak to dość kosztowna przyjemność. A to, że podchodzimy z dystansem i
        humorkiem do instruktorów to chyba nic strasznego. Wszakże jesli jest
        przystojny to w babskim gronie można to skomentować, a na jazdach i tak klapki
        na oczach i pełne skupienie jak najdłużej się da. Czasem małą przerwa jest
        podszebna, mózgownica teżpotrzebuje odpoczynku...
        Pozdrowienia
    • Gość: !!! Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.aster.pl 28.05.06, 23:48

> PS. Znam dziewczynę, która rozpoczynając kurs była zielona i wolna. Po kursie
      > za 1 razem zdałą egzamin i miała juz instruktora tylko dla siebie i na
      zawsze!
      > Bardzo zrana z nich para...

... A on ją pewnie zdradza na lewo i prawo z kursantkami, tak jak to robi 90%
      instruktorów. Jakoś w tej grupie zawodowej jest to zjawisko nader powszechne.
      Niestety instruktorzy zapominają, na czym polega ich praca i zamiast uczyć
      jeździć, udowadniają swój brak kompetencji.
      • Gość: Ewa Wrocław Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.05.06, 16:28
        "A on ją pewnie zdradza na lewo i prawo z kursantkami, tak jak to robi 90%
        > instruktorów. Jakoś w tej grupie zawodowej jest to zjawisko nader powszechne."

Tu bym się z Tobą nie zgodzila. Za moim juz ex instruktorem szaleje mnostwo
        kursantek. Podrywają go, piszą smsy itp.itd. Ale on nigdy nie zdradzil zony.
        Zawsze smieje się z "małolat" co ubierają mini i głębokie dekoty, by go tylko
        skusic... Facet ma dopiero 34 lata, jest przezabawny i przesympatyczny, zdaje
        sobie sprawe, ze ma ogromne powodzenie, ale nie w glowie mu romanse i zdrady. I
        za to go bardzo szanuję :)) Mi tez sie podobał, ale w 5 minut zrozumialam,ze to
        porządny facet, no i przede wszystkim - zajęty. Pozdrowienia dla M. ;))
      • Gość: Marysia Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 18:32
        Gość portalu: !!! napisał(a):

> Gość portalu: Marysia napisał(a):
        >
        > > PS. Znam dziewczynę, która rozpoczynając kurs była zielona i wolna. Po ku
        > rsie
        > > za 1 razem zdałą egzamin i miała juz instruktora tylko dla siebie i na
        > zawsze!
        > > Bardzo zrana z nich para...
        >
        > ... A on ją pewnie zdradza na lewo i prawo z kursantkami, tak jak to robi 90%
        > instruktorów. Jakoś w tej grupie zawodowej jest to zjawisko nader powszechne.
        > Niestety instruktorzy zapominają, na czym polega ich praca i zamiast uczyć
        > jeździć, udowadniają swój brak kompetencji.

A wyobraź sobie, że on jej nie zdradza i że podczas kursów nie flirtowali ze
        sobą, owszewm polubili się ale byli na stopie instruktor - kursantka. On był
        cholernie wymagajacym instruktorem, a poźniej po kilku latkach egzaminatorem.
        Pracę traktował bardzo poważnie, to byłą jego pasja.
        A to,że się zaręczyli i pobrali - tak ich los miło zaskoczył, że spotkali się
        na tym świecie i zrozumieli.
        • kolomyia Zwierzenia głupiutkich, puszczalskich 30.05.06, 05:56
          " ... A on ją pewnie zdradza na lewo i prawo z kursantkami, tak jak to robi
          > 90% instruktorów. Jakoś w tej grupie zawodowej jest to zjawisko nader powszec
          > hne. Niestety instruktorzy zapominają, na czym polega ich praca i zamiast
          uczyć jeździć, udowadniają swój brak kompetencji."

Aż dziw, że jest aż tyle amatorek, które zamiast uczyć się jeździć myślą tylko
          o jednym, to samo dotyczy instuktorów, prymitywnych "pseudonauczycieli" i jak
          póżniej ma być bezpiecznie na drogach.
          • marekg12 Re: Zwierzenia głupiutkich, puszczalskich 30.05.06, 11:33
            Faktycznie rozumu u tych kursantek nie za wiele, ale czego się spodziewać
            po "damach", których ambicją jest być wykorzystywaną przez często chamowatych,
            cwaniakowatych-tatuśków, których ostatnią rzeczą powinno być nauczanie innych.
            Aż strach jak siądzie taka samodzielnie za kierownicą.
            • Gość: !!! Re: Zwierzenia głupiutkich, puszczalskich IP: *.aster.pl 30.05.06, 14:02
              U kursantek?! Owszem, zdarzają się i kursantki, które za cel stawiają sobie
              poderwanie instruktora, a dotyczy to głównie tych młodziutkich kobiet. Ja za to
              jeździłam aż u 3 instruktorów, więc moje wnioski nie wzięły się z księżyca.
              Dwaj pierwsi instruktorzy stawali na głowie, żeby mnie poderwać - ich teksty
              były nieraz tak zbereźne i denerwujące, że aż żenujące. Dodam tylko, że jeden
              był żonaty, a drugi miał od wielu lat dziewczynę. Miałam tego serdecznie dość i
              dlatego ich zmieniłam. Na szczęście okazało się, że mój trzeci instruktor był
              człowiekiem porządnym i żadne z w.w zagrywek nie miały miejsca. Świetnie
              wykonywał swój zawód i nauczył mnie bardzo dobrze jeździć. Dodam, że miałam
              jeszcze dwie koleżanki, które też były podrywane przez swoich instruktorów.
              Stąd moja b. zła opinia o nich.

Wyjaśnię, że nie uważam, że tak zachowują się wszyscy instruktorzy. I w tej
              grupie zawodowej znajdą się uczciwi, kompetentni ludzie, tak jak mój trzeci
              instruktor. Ale tyle sama niestety doświadczyłam i tyle historii słyszałam
              (jeden z moich instruktorów nawet nie krył się z tym, że zdradza żonę i uważał,
              że nie robi nic złego, a raz zaczął nawet mi opowiadać o tych
              swoich "przygodach", mimo moich protestów), że będąc dziewczyną instruktora nie
              potrafiłabym mu zaufać.

Pozdrawiam tę garstkę porządnych instruktorów / egzaminatorów!
              • kolomyia Re: Zwierzenia głupiutkich, puszczalskich 30.05.06, 14:29
                U kursantek?! Owszem, zdarzają się i kursantki, które za cel stawiają sobie
                > poderwanie instruktora, a dotyczy to głównie tych młodziutkich kobiet. Ja zato
                > jeździłam aż u 3 instruktorów, więc moje wnioski nie wzięły się z księżyca.
                > Dwaj pierwsi instruktorzy stawali na głowie, żeby mnie poderwać - ich teksty
                > były nieraz tak zbereźne i denerwujące, że aż żenujące. Dodam tylko, że jeden
                > był żonaty, a drugi miał od wielu lat dziewczynę. Miałam tego serdecznie dość.

I czyja to wina, że ci panowie tak się zachowują, są tacy pewni siebie jak nie
                takich ...... ,które tworzą taki wizerunek dziewczyn w ogóle.
                Normalna, porządna dziewczyna rozpoczyna kurs i musi zmieniać instruktora, żeby
                za trzecim razem trafić na normalnego i otrzymać, to za co płaci, czyli naukę
                jazdy po prostu.
        • Gość: !!! Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.aster.pl 05.06.06, 18:08
          Sama widzisz - Jej instruktor zachowywał się zupełnie tak, jak należało. Byli
          na stopie instruktor-kursantka, mimo że się bardzo polubili i notabene zostali
          małżeństwem. Ale na kursie wszystko było tak, jak powinno być. Nie
          dekocentrował Jej i nie stawiał w niezręcznej sytuacji (tak wnioskuję z Twojego
          postu).
      • pontus_euxinus Re: Podoba sie Wam wasz instruktor 30.05.06, 19:01

> ... A on ją pewnie zdradza na lewo i prawo z kursantkami, tak jak to robi 90%
        > instruktorów. Jakoś w tej grupie zawodowej jest to zjawisko nader powszechne.
        > Niestety instruktorzy zapominają, na czym polega ich praca i zamiast uczyć
        > jeździć, udowadniają swój brak kompetencji.

aaaaabbbbbbbbuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa!!!!

robisz statystyki ze masz takie informacje?

hmmm...
    • Gość: Marysia Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.biol.uni.lodz.pl 30.05.06, 16:46
      Chaciałbym zwrócić uwagę, że pytanie postu nie brzmiało, czy podrywasz i/lub
      czy jesteś podrywana przez swojego instruktora. Taki wątek był w poście
      kursantki i co was denerwuje w waszych instruktorach. Pytanie było luźne na
      odprężenie, czy podoba się Wam wasz instruktor, to pytanie z przymróżeniem
      oczka. Wiem, że wiele dziewczyn styka się z nieodpowiednimi instruktorami, albo
      trafia na normalnych ale za dużo się nasłuchało i boi się nawet jak instruktor
      zazartuje i powie komplement, a to przecież takie ludzkie. Czy dobry
      instruktor, kompetentny, nawet żonaty nie może być spostrzegany w kategorii
      przystoiny lub mniej przystoiny? Czy zawsze musi być kwalifikowany w
      kategoriach - zboczeniec i zły instruktor, dobry instruktor ale rubaszny, dobry
      instruktor i normalny? To przecież też ludzie, a kursantki to kobirty, a
      kobieta też normalny w świecie człowiek ;-) A więc pozwulcie rozwijać się
      lużnym wątkom, nie krytykujcie tylko, spróbujcie chociaż raz spojrzeć na siebie
      i innych z przymróżeniem oka. Czasem trzeba troszkę mieć z dziecka. Jestem
      pewna, że inteligentne kursantki, którym chodzi o zdobycie prawka skupiaja się
      na jazdach. Płacą i wymagają aby były dobrze uczone jazd po drogach i dróżkach.
      Dobrze jak od czasu do czasu ktoś powie jakiś żart, mile widziane ludzkie gesty
      z obu stron. A tak ogólnie to tylu jest facetów, że nie trzeba płacić, żeby ich
      popodrywać.
      Żałuję, że napisałąm o znajomych, którzy poznali się na kursie i po pewnym
      czsie pobrali, bo widzę że z niewyjaśnionych przyczyn wątek wszedł na tory
      złośliwości i oczerniania a miał za zadanie doprowadzić do lużnej wymiany
      opini. Ludzkich rozmów, niestey człowiek to taka istota która zazwyczaj ocenia
      innych, lubi wspólpracować i przebywac w towarzystiw młodych, uśmiechniętych i
      ładnych, ale nie zawsze w takim towarzystwie musi myśleć tylko o zdradzie, o
      podrywaniu i złośliwych docinkach.
      pozdrawiam i kursantki i instruktorów.
      • Gość: sali Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.chello.pl 30.05.06, 18:48
        No właśnie w 100% zgadzam sie z Marysią. Czytajac forum mam wrażenie, że
        większość z tych Pań chyba sama wymyśliła sobie, że od razu sa podrywane jak
        tylko instruktor się do nich usmiechnie czy zażartuje. Ciekawe czy lepszym
        rozwiazaniem było by to, ze instrutor bedzie gburem. Moze Wasz problem wynika z
        tego, że czesto same prowokujecie sytuacje, a potem .... to jego wina. Znam
        świetnie środowisko instrutorów bo jestem żona jednego z nich. Wyobraźcie
        sobie, że często się o was rozmawia i niejednokrotnie instrutorzy sami
        opowiadaja przy swoich żonach o takich prowokujących klientkach. Rada,
        nastepnym razem zastanówcie się czy wy same nie jesteście wiine wyrażanym
        opiniom. Aha co by nie było watpliwości to nie wyszałam za instrutora, był nim
        dopiero później.
        Przepraszam Marysię, ale musioałam wtracić ten wątek tutaj.
        • Gość: Marysia Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:08
          Pozdrawiam Ciebie Sali. To nie jest mój wątek, każdy może pisać co cche bo
          przecież mamy wolność słowa,ale mnie już drzażnią ciągłe krytyki i złośliwości.
          Tyle tego mamy wokół siebie, że mam już dość. A tu pojawił się taki fajny,
          luźny temacik i znów kąsliwe uwagi.
    • Gość: Alfred Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:10
      A ja jestem bi i choć przyznam że na ogół wolę kobietki to ten instruktor
      którego miałem to musze przyznac calkiem fajny facet, mlody dosyc 28 i nawet
      fajnie wyglądał ciekawe tylko co by sobie pomyślał gdyby wiedział :))) na
      szczescie jako ze mnie raczej nie ma co podejrzewać to w przeciwieństwie do
      kobiet które z takimi jeżdżą dla mnie to nie było peszące :) Niestety już zdałem
      egz. :(
      • Gość: issa Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 16:45
        wiecie co...
        czytam te wszystkie watki o dziwnych, natarczywych zachowaniach instruktorów z
        podtekstami seksulanymi i az mnie dziwi czy to jest prawda.

jak wczesniej wspomniałam uczy mnie instruktor bardzo przystojny dokladnie w
        moim wieku(wlasnie na dzisiejszej jezdzie powiedział ze ma 25 lat)
        jest atrakcyjny i wolny z tego co nadmienił
        ja jestem osoba tez atrakcyjna
        ale miedzy nami nie ma absolutnie zadnej domieszki tekstów ani gestów
        seksualnych
        jest bardzo na luzie, mamy do siebie szacunek ...rozmawiamy na milion tematów i
        zadne z nich nie tracaja nawet o jakies erotyczne zamiary itp
        i tak powinno zawsze byc
        • Gość: Marysia Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:18
          Zgadzam się z Tobą Issa
          • gironde Re: Podoba sie Wam wasz instruktor 31.05.06, 20:48
            Mężczyzna, który prawi morały jest przeważnie hipokrytą, a kobieta, która to
            robi jest zazwyczaj brzydka.
            • Gość: issa Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:49
              a co ma piernik do wiatraka...
              • Gość: nastka Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 18:36
                ja tez jezdfzilam z kilkoma instruktorami, jeden strszy pan, drugi nawet
                przystojny ale taki gbur, i mnie stresowal. ten u ktorego mialam pierwsza
                godzine tez jest przystojny, i jest do tego naprwde fajny. jest tez przede
                wszytskim spokojny, nie dfrze sie na mnie , nie robi glupich uwag jak cos
                zrobie zle. jest po prostu smieszny. i bardzo bardzo dobrze mi sie z nim
                jezdzi. a jego uroda mnie nei rozprasza. chociaz dzisiaj naprawde caly czas
                (przez 2 godziny) gadalismy, ze jak stalam na swiatlach zapomnialam o zmianie
                biegu.
                nie uwazam, ze jestem 'puszczalska panienka' czy jak to ktos wyzej napisal,
                instruktor Tomek, ktorego pozdrawiam, dobrze uczy i jest fajny.
        • swmikolaj5 nie podoba mi się mój instruktor, ale to nie ma 03.06.06, 08:08
          znaczenia ponieważ jest dobrym instruktorem tzn. dobrze uczy jazdy . Czyli jest
          taki jaki każdy instruktor być powinien po prostu.
          Gość portalu: issa napisał(a):
          > wiecie co...
          > czytam te wszystkie watki o dziwnych, natarczywych zachowaniach instruktorów
          z podtekstami seksulanymi i az mnie dziwi czy to jest prawda.
          > jak wczesniej wspomniałam uczy mnie instruktor bardzo przystojny dokladnie w
          > moim wieku(wlasnie na dzisiejszej jezdzie powiedział ze ma 25 lat)
          > jest atrakcyjny i wolny z tego co nadmienił
          > ja jestem osoba tez atrakcyjna
          > ale miedzy nami nie ma absolutnie zadnej domieszki tekstów ani gestów
          > seksualnych jest bardzo na luzie, mamy do siebie szacunek ...rozmawiamy na
          milion tematów
          Od czasu kiedy założyłaś ten beznadziejny wątek to ci insruktor
          odmłodniał.Wcześniej pisałaś -
          "pytanko do kobietek taki luzny temacik..
          czy podoba sie WAM wasz instruktor?
          coprawda ja myslałam ze młody facet moze tylko kobiete stresowac na nauce
          jazdy ale u mnie jest inaczej ja mam przyjemnosc jezdzic z chłopakiem niewiele
          starszym odemnie (28 lat)bardzo spokojny i miły i bardzooo przystojny"

Czy to nie ty założyłaś dawno temu wątek "sex z instruktorem" wtedy też robiłaś
          kurs, dość długo robisz, to prawo jazdy. Zawsze podejrzewam, że takie tematy
          wywołuje jakiś "instruktor gawędziarz" ukrywający się pod żeńskimi nicami,
          który potrzebuje się dowartościować.
          _______
          Nikt nie ma na tyle dobrej pamięci, żeby zawsze kłamać z powodzeniem.
        • Gość: !!! Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.aster.pl 05.06.06, 18:01
          "jest bardzo na luzie, mamy do siebie szacunek ...rozmawiamy na milion tematów
          i zadne z nich nie tracaja nawet o jakies erotyczne zamiary itp
          i tak powinno zawsze byc".

No właśnie - tak zawsze powinno być. Zgadzam się z Tobą w 100%. Szkoda jednak,
          że instruktorzy o tym zapominają (a może po prostu nie chcą pamiętać, że
          przychodzimy na kurs NAUCZYĆ SIĘ JEŹDZIĆ).

• Gość: gość Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:17
      czy to nie przypadkiem Tomek z WOLSKI I GLIGA?
      • Gość: ISSA Re: Podoba sie Wam wasz instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 08:50
        nie nie zakładałm innego watku na podobny temat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka