Gość: jurek IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.06.06, 10:29 prosze o opinie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juzek Re: osrodek szkolenia - czy to dobry biznes ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:06 Jeszcze sie pytasz?! Tam jest kasa jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X biznes ? IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 21:43 Dobry, ale śliski :-) Zależy od Miasta i kontrolerów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: biznes ? IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.06, 00:31 od miasta, to rozumiem ale kontrolerow ? jakich kontrolerow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: osrodek szkolenia - czy to dobry biznes ? IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.06, 00:41 ale ja pytalem o rade i opinie ludzi, ktorzy prowadza ten biznes o jakies konkrety ile mozna zarobic np. jakie sa dochody z jednego samochodu szkoleniowego, ktory pracuje po 10 godzin dziennie przez 6 dni w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
queen-of-angels Re: osrodek szkolenia - czy to dobry biznes ? 10.06.06, 01:20 Gość portalu: jurek napisał(a): > ale ja pytalem o rade i opinie ludzi, ktorzy prowadza ten biznes... No ja takiego biznesu nie prowadzę :)... ale w "Dobrej Firmie" - doadatku do Rzeczpospolitej ukazują się cyklicznie od 2003 r. artykuły z bardzo dobrej serii "Pomysł na biznes". O OSK pisali w listopadzie 2004 roku, więc pewnie część danych się przterminowała ale chyba nie zaszkodzi rzucić okiem ;) Może coś Ci się akurat przyda. A tu proszę link: arch.rzeczpospolita.pl/a/rz/2004/11/20041126/200411260004.html pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: osrodek szkolenia - czy to dobry biznes ? 10.06.06, 21:04 queen-of-angels napisała: > ale w "Dobrej Firmie" - doadatku do > Rzeczpospolitej ukazują się cyklicznie od 2003 r. artykuły z bardzo dobrej > serii "Pomysł na biznes". jestes niesamowita :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredka otwórz solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:55 na solarium masz 3 razy wiecej pieniedzy. Łóżko kupujesz za 50 tysiecy, za minutę opalania dostajesz złocisza, jeśli bedziesz staranne wymieniał lampy to średnio jedno łózko masz zapełnione przez 45 minu = 45 zł x10 godzin dziennie =450/dzien x 30 dni = 18 tysiecy, płacisz tylko za jeden lokal +jakaś lala co obsługuje wszystko za 3 zł / godzine. Oczywiście do jednego lokalu włożysz więcej niż jendo łóżko - mój znajomy ma 4 = kasa 4 razy wieksza Odpowiedz Link Zgłoś