Dodaj do ulubionych

osrodek szkolenia - czy to dobry biznes ?

IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.06.06, 10:29
prosze o opinie na ten temat
Obserwuj wątek
    • Gość: juzek Re: osrodek szkolenia - czy to dobry biznes ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:06
      Jeszcze sie pytasz?! Tam jest kasa jak cholera!
      • Gość: X biznes ? IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 21:43
        Dobry, ale śliski :-)
        Zależy od Miasta i kontrolerów :-)
        • Gość: jurek Re: biznes ? IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.06, 00:31
          od miasta, to rozumiem ale kontrolerow ? jakich kontrolerow ?
      • Gość: jurek Re: osrodek szkolenia - czy to dobry biznes ? IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.06, 00:41
        ale ja pytalem o rade i opinie ludzi, ktorzy prowadza ten biznes o jakies konkrety
        ile mozna zarobic np. jakie sa dochody z jednego samochodu szkoleniowego, ktory
        pracuje po 10 godzin dziennie przez 6 dni w tygodniu
        • queen-of-angels Re: osrodek szkolenia - czy to dobry biznes ? 10.06.06, 01:20
          Gość portalu: jurek napisał(a):

> ale ja pytalem o rade i opinie ludzi, ktorzy prowadza ten biznes...

No ja takiego biznesu nie prowadzę :)... ale w "Dobrej Firmie" - doadatku do
          Rzeczpospolitej ukazują się cyklicznie od 2003 r. artykuły z bardzo dobrej
          serii "Pomysł na biznes".
          O OSK pisali w listopadzie 2004 roku, więc pewnie część danych się
          przterminowała ale chyba nie zaszkodzi rzucić okiem ;) Może coś Ci się akurat
          przyda.

A tu proszę link:

arch.rzeczpospolita.pl/a/rz/2004/11/20041126/200411260004.html
          pzdr
          • pontus_euxinus Re: osrodek szkolenia - czy to dobry biznes ? 10.06.06, 21:04
            queen-of-angels napisała:

> ale w "Dobrej Firmie" - doadatku do
            > Rzeczpospolitej ukazują się cyklicznie od 2003 r. artykuły z bardzo dobrej
            > serii "Pomysł na biznes".

jestes niesamowita :)
    • Gość: fredka otwórz solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:55
      na solarium masz 3 razy wiecej pieniedzy. Łóżko kupujesz za 50 tysiecy, za
      minutę opalania dostajesz złocisza, jeśli bedziesz staranne wymieniał lampy to
      średnio jedno łózko masz zapełnione przez 45 minu = 45 zł x10 godzin dziennie
      =450/dzien x 30 dni = 18 tysiecy, płacisz tylko za jeden lokal +jakaś lala co
      obsługuje wszystko za 3 zł / godzine. Oczywiście do jednego lokalu włożysz
      więcej niż jendo łóżko - mój znajomy ma 4 = kasa 4 razy wieksza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka