Dodaj do ulubionych

instruktor/wroclaw/panda

23.06.06, 20:05
wiem ze taki watek byl juz setki tysiecy razy. niestety, szukalam (byc moze
niezbyt dobrze) ale nie znalazlam...czy moglby mi ktos polecic dobrego
instruktora we wroclawiu? to maja byc jazdy doszkalajace przed egzaminem.
najlepiej zeby instruktor byl ze szkoly jazdy w strefie lub niedaleko niej.
prosilabym o wysylanie mi nr telefonu instruktora na maila.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: instruktor/wroclaw/panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 11:51
      ja też na tym forum próbowałam znaleść dobrego instruktora i niestety zero
      pomocy. Nawet jeśli ktos sie u takiego szkolił to niestey nie jest życzliwy ze
      by pomóc. To smutne.
    • Gość: Lenka Re: instruktor/wroclaw/panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 18:44
      ja ci podam nr tel do szkoły jazdy w której się uczyłam - 071/7173334 lub
      0602458773 - nie podam ci bezpośrednio do instruktora bo go gdzieś zapodziałam
      :( szkoła jest w strefie egz ( na Paczkowskiej) jakbyś chciała to bardzo bardzo
      polecam Marka lub właściciela szkoły p. Bogdana - jest tam jeszcze taki siwy
      gościu - z nim mam niemiłe wspomnienia więc go nie polecam.
      • Gość: Lenka Re: instruktor/wroclaw/panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 18:46
        małe sprostowanie właścicel ma na imię Bolesław a nie Bogdan jak napisałam.
    • agnieszka-maria Re: instruktor/wroclaw/panda 24.06.06, 18:51
      dzieki bardzo:)
      • Gość: Marysia Re: instruktor/wroclaw/panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:31
        Uczyłam się jeżdzić w tej samej szkole, co Lenka. Jeździłam tam ze wszystkimi
        instruktorami, ale akurat ten siwy, starszy (pan Zdzisław) najwięcej mnie
        nauczył. Przed egzaminem zdawalam sobie sprawę, co mi najgorzej idzie i po
        prostu prosiłam go, żeby te rzeczy ćwiczyć (parkowanie równoległe, skrzyżowanie
        Ziębickiej z Armii Krajowej). On spokojnie tłumaczył i jeżdziliśmy tam niemal w
        kółko, aż czułam,że powinnam sobie na egzaminie dać radę. Nie zmuszał mnie do
        manewrów, które potrafiłam wykonać. W ogóle najbardziej pomagało mi to, że był
        spokojny i rzeczowy, i tłumaczył "na chłopski rozum".
        Efektem tej współpracy był egzamin zdany za pierwszym podejściem. Mój mąż był w
        szoku, bo myślał, że może za drugim, trzecim razem mi się uda.
        Pozdrawiam i szkołę na Paczkowskiej polecam.
        • Gość: Lenka Re: instruktor/wroclaw/panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:44
          ja z nim jezdziłam tylko 2 godz i jak na mój gust 2 godz za dużo - ale wiadomo
          że każdemu coś innego odpowiada. Nie mówię że jest beznadziejny jako instruktor
          ale ja nie mogłam się z nim dogadać i być może dlatego zle mi się z nim jezdziło.
          • Gość: Kaliber Re: instruktor/wroclaw/panda IP: *.radio.lublin.pl 04.02.14, 16:11
            Najlepiej udac się do p. Andrzeja z Kursanta. Koleś zjadł zęby na nauce, a o egzaminach wie chyba wszystko. On uczy w Kursancie. Łatwo znaleźć w necie. Zreszta on ma dużo pozytywnych opinii. Nie pozalujecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka