Gość: bucula IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:14 czy ktos wie co sie stało z instruktorem o imieniu Marcin z OSK Test?robilam tam kurs w grudniu i byl swietny,a niedawno wrocilam i juz go nie ma.czy moze ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pontus_euxinus Re: Marcin(Test) 24.06.06, 21:18 Gość portalu: bucula napisał(a): > czy ktos wie co sie stało z instruktorem o imieniu Marcin z OSK Test? szkoda ze mnie mnie szukasz;) moze udaj sie do tego osrodka i zapytaj o niego, moze maja jakis kontakt z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bucula Re: Marcin(Test) IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:25 ale oni pewnie nie moga robic takich rzeczy...kurcze,byl super.chcialam dalej z nim jezdzic;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: Marcin(Test) IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:35 ja tez z nim jezdzilam tylko ze w listopadzie.byl slodziutki,szkoda ze go nie ma.no i dobrze tlumaczyl ze by nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewiosa Re: Marcin(Test) IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:58 ja tez z nim jezdzilam,byl naprawde dobry.szkoda ze juz nie nauczy nikkogo tak dobrze jak nas.no i co tu wiecej mowic byl niesamowicie przystojny i przeslodki.sama jestem ciekawa co z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasencja Re: Marcin(Test) IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:12 robimy mu chyba reklame,ale chlopak byl naprawde dobry.spokojny,swietnie tlumaczyl i byl bardzo cierpliwy.a to ze byl przystojny to swoja droga.uwazam ze takich instruktorow powinno byc wiecej.taki mlody a juz taki dobry.ciekawe czy w innych rzeczach tez jest taki super;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Marcin(Test) IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:18 ale macie problem... Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Marcin(Test) 24.06.06, 23:40 Gość portalu: o napisał(a): > ale macie problem... hmmm... blondi, lasencja... musial byc naprawde "slodki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? aż tyle lasek .... IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 03:51 .... nadaje z tego samego servera "matcom" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lante Re: aż tyle lasek .... IP: 212.244.78.* 25.06.06, 15:33 haha ciekawe spostrzezenie...czyzby to byla kolejna zakochana kursantka??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Marcin(Test) IP: *.chello.pl 07.07.06, 14:50 A jak tam u niego z erekcją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: Marcin(Test) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:43 WITAM. A KTÓŻ TAKI O MNIE WYPYTUJE??? ZREZYGNOWALEM Z PRACY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunhilda Re: Marcin(Test) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 18:07 nie moge tak łatwo sie ujawnic gdyz to bardzo poufna sprawa prosze ja Ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Marcin(Test) 07.07.06, 21:31 Gość portalu: MARCIN napisał(a): > WITAM. A KTÓŻ TAKI O MNIE WYPYTUJE??? ZREZYGNOWALEM Z PRACY. nie krzycz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CD do pontus_euxinus IP: *.chello.pl 08.07.06, 21:08 to że "opiekujesz się" tym forum nie oznacza, że za wszelka cenę czy potrzeba czy nie, dopisujesz komentaz do każdej wymiany zdań... no chyba że zbierasz jakieś punkty za największą ilość wypowiedzi... ;-) śledzę jakiś wątek na tym forum i kilkakrotnie już otwierałem jakiś temat bo widzę że jest jakiś nowy wpis i na co trafiam? na dygresje całkowicie z tematem nie związane...kto jest ich autorem? w 99% pontus_euxinus... bo co ma oznaczać takie "nie krzycz!"?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: do pontus_euxinus IP: *.77.classcom.pl 09.07.06, 09:01 Chodzi o zachowanie porzadku na forum! Krzyczenie (tutaj - pisanie wielkimi literami, capslock) nie jest uznawane. Razi to innych forumowiczow, a w dobrym guscie jest wchodzac na forum zachowywac sie jak tego sie oczekuje, co raczej dziwic nie powinno, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CD Re: do pontus_euxinus IP: *.chello.pl 09.07.06, 19:36 wcale mnie nie razi pisanie dużymi literami, są po to by ich używać... nie chodzi o to żebym się czepiał...choć może to tak wyglada... forum nazywa się "Prawo jazdy"...więc oczekuję tu jakiejś tematycznej dyskusji... i proszę o nią... przepraszam jeśli kogoś uraziłem... Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: do pontus_euxinus 11.07.06, 10:36 Gość portalu: CD napisał(a): > wcale mnie nie razi pisanie dużymi literami, są po to by ich używać... nie. pisanie duzymi literami na jakimkolwiek forum bedzie skrytykowane, w skrajnych przypdanach nawet taki post usuniety. Wywodzi sie to z netykiety, ktora jest ogolnie dostepna i przestrzegana rowniez na tym forum. oto link do Netykiety: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html oraz Regulamin Forum: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html tak wiec, bede przypominal o tym za kazdym razem, bo nie jest to moj wymysl. > forum nazywa się "Prawo jazdy"...więc oczekuję tu jakiejś tematycznej dyskusji. rzeczowej dyskusji, nie koniecznie o Marcinie z Testu, w dodatku pisanego przez ta sama osobe:) Watek ten powinien wlasciwie zostac wykasowany, jako niezgody z tematyka forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: do pontus_euxinus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:41 Bravo Marcin, ktos juz dawno powinien tu zrobic porzadek z topikami. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś